7/15/2016

Ilosaarirock


Ilosaarirock on tänä viikonloppuna ja E:n kanssa hommattiin liput sunnuntaille. Lauantaikin oli tiukassa harkinnassa, mutta lopulta artistikattauksen ja E:n työvuoron vuoksi sunnuntai saa riittää meille tänä vuonna. Vaikkakin pakko myöntää, että Gouldingin tilalle otettu Passenger olisi kyllä vähän kiinnostanut..Sunnuntaina meitä kutsuu erityisesti Paradise Lost, mutta JVG on hyvä livebändi (vaikkei ihan omaan musiikkimakuun istukaan) ja kun tilaisuus kerta on, niin pakko käydä katsomassa, että mitä se Cheek livenä tekee. Itsehän en pysty ymmärtämään, että mikä siinä Cheekissä ihmisiä näin hurjasti viehättää, mutta käydään nyt tsekkaamassa. Lisäksi rockin päättävä Volbeat tulee varmasti olemaan näkemisen arvoinen.


Ajatus kynsiin tuli siis automaattisesti Ilosaaresta ja logon väreistä. Kynsissä sai olla paljon erilaisia printtejä ja värejä ja ne saivat olla muutenkin räväkät. Ihan hurjan räväkkä kokonaisuus tästä ei syntynyt, mutta pidän näistä silti. Raitakynsiin arvoin muutamaa erilaista tyyliä, mutta raidoilla ja mustavalkoisuudella harvoin voi mennä vikaan.

Sally Hansenin pikakuivattava päällyslakka ja China Glazen Liquid Leather ovat kumpikin loppumassa, mikä vaikeutti siistin lopputuloksen aikaansaamista. Ainakin kuvauskäsi onnistui kuitenkin sillä saralla..jotenkin. Kynnet ovat kyllä omaan mieleen ja varmasti jaksan viihtyä näissä koko viikonlopun. Toivottavasti ne myös kestävät yhtä hyvin kuin aiemmat lakkaukset.


Toivottavasti sunnuntaina meidän rokkipäivän kelit ovat kohdallaan, Passengerin huominen keikka kuuluu parvekkeelle asti ja viikonlopusta tulee muutenkin onnistunut! Mukavaa viikonloppua myös muille Ilosaareen saapuville!


Mitä mieltä rokkikynsistä? Onko muilla suuntana Joensuu ja Ilosaarirock?

OPI - Where Did Suzi's Man-Go?
Gina Tricot - White
China Glaze - Liquid Leather
El Corazón - Cosmos
Nail Vinyls

7/07/2016

Pitsiä vai koukeroa? Kultaa vai nudea?


Lähdin liikkeelle vähän erilaisesta ajatuksesta, mutta päivän aikana suunnitelma muotoutui uudestaan hieman toisenlaiseen muotoon. Ajatuksena oli alunperin valkoiset pitsileimat nudella pohjalla, mutta jossain vaiheessa pitsi vaihtui koukeroihin ja nude kultaan. Valkoinen aksenttikynsi taas OPIn Purella peitettyyn kynteen. Harmi, että Pureni pohja ei ole täysin vaalea, koska valkoisella pohjalla kultahiput olisivat näyttäneet vieläkin paremmilta.

OPIn Love. Angel. Music. Baby. on ehdottomasti yksi kultaisia lakkasuosikkejani. Sen pinta kuivuu kauniiksi satiiniksi ja lakka kuivuu nopeasti. Samanlainen hopeinen lakka eli This Gown Needs a Crown on myöskin ehdoton osa lakkavarastoani. Täydellisen pitsi-leimauslaatan etsintä toisaalta jatkuu edelleen. Kaikki varastoni kuvat ovat joko liian epäsäännöllisiä, kukitettuja tai liian täyteläisiä. Kaipaisin sellaista pitsikuvaa, josta alla oleva lakkakin vähän näkyisi. Tämä koukerokuvio toimi näissä kynsissä todella kivasti, mutta pitsiähän se ei silti ole, ikävä kyllä.


Jälkeenpäin ajateltuna olisin saattanu tehdä aksenttikynnen toisin tai jättänyt sen kokonaan tekemättä, mutta hauskat kynsistä tuli näinkin. Voisin kuvitella nämä kynnet esimerkiksi häävieraan kynsille, koska lakkaus on sopivan juhlava, muttei kuitenkaan liian näyttävä.

OPI - Love. Angel. Music. Baby.
OPI - PURE 18K White Gold and Silver Top Coat
Gina Tricot - White
Born Pretty Store - BP-17

7/05/2016

Nail Mail pt. 4

Viime ostospostauksesta on kulunut jo sen verran aikaa, että jotkin pienemmät ostokset ovat varmaan päässeet jo livahtamaan mielestä pois. Nyt harrastamisen taas alettua tulee varmaan näitäkin tehtyä ahkerammin - tai ainakin pidettyä ostokset paremmin mielessä..


Born Pretty Store. BPS:lle on tullut tehtyä viime postauksen jälkeen useampikin tilaus, joten listaan tähän tärkeimmät jutut.


Yhteistyöjuttujen puitteissa päivitin kunnolla water decals -varaston ja uusin siistimiseen tarkoitetun siveltimeni. Itse tilasin myös BPS:n läpinäkyvän leimasimen, jota en kuitenkaan vielä sen enempää testannut.


Leimauslaatat alentuivat muutamankin kerran ja laitoin tilaukseen tällä kertaa neljä laattaa. Kaksi niistä isoja ja kaksi pieniä, mutta tavallisten, pyöreiden, laattojen sijaan ostin kaksi neliön muotoista. Pitsikuviot ja geometriset kuviot tulevat itsellä aina tarpeeseen, joten nämä laatat tulevat varmasti olemaan erittäin kovassa käytössä.


Hypnotic Polish. Yhdessä Annien kanssa tein kimppatilauksen Hypnoticille ja hankin sen kauan kaivatun Dance Legendin Holy Diverin, ILNP:n Lulun sekä kaksi arkkia MILV for Hypnotic Polish water decaleita.


Essence. Joensuussa Essencen tuotteita löytyy helposti kävelymatkan päästä, joten kävin täydentämässä leimauslakkavarastoani. Essencen Stamp Me! White on ollut erittäin toimiva valkoinen leimauslakka ja sen lisäksi hankin tällä kertaa myös mustan. Musta leimauslakka ei kuitenkaan vakuuttanut laadullaan kuten valkoinen, joten taidan edelleen pitäytyä Konadissa sen suhteen.

7/02/2016

My June 2016


Viisi postausta kuukaudessa tuntuu tällä hetkellä ihan ok saavutukselta, varsinkin kun ne postaukset ovat oikeasti vain muutaman viikon sisältä. Oikeastaan ensimmäistä kertaa maaliskuun lopulla toteutetun muuton jälkeen itsellä on hyvä tila ja systeemi lakkailla kynsiä ja se heijastui blogiin heti.

Aloitin blogin kesäkuun kertomalla teille, että mihin kaikkeen muuhun sitä on aikaa tullut viime aikoina käytettyä. Listalta löytyi mm. hyvistä ilmoista nauttiminen, kesäsuunnitelmien tekeminen ja gradun kirjoittaminen. Yhä tuo lista näyttää samalta. Muutaman viikon päästä on Ilosaarirock ja sitten Saksan matka alkaakin jo kolkutella ovella.

Kesäkuussa lakkasin yhteensä neljät kynnet, joista etenkin kahdet olivat omaan mieleeni. Tietysti ne tummasävyiset..Mutta suosikkilakkaukseksi nousi dotting toolilla toteutetut "suoran linjan kynnet". ILNP:n Lulu on vain jotain niin hurjan kaunista, että sen käyttöä en viitsi tänä kesänä yhtään rajoitella. Parasta Lulun kaltaisissa lakoissa on se, että vaikka kimalletta riittää, lakan poistaminen on silti helppoa.

Ostoksista on mainittava kesäkuussa (ehkä toukokuussa?) kasattu Ikeasta ostettu Alex. Vuosia haaveilin Helmerin vaihtamisesta Alexiin, mutta järkevää syytä siihen ei löytynyt. Joten työpisteemme vaatiessa uusimista, Alexista tuli siihen olennaisesti kuuluva pala ja sain vihdoin oikeutettua sen hankinnan. Onhan se nyt hurjasti kätevämpi, kauniimpi ja hiljaisempi kuin Helmer! Yhtään ei ostos kaduta.

Kuukauden kootut

Löytö: - 

Ostos: IKEAn Alex

Kynsilakka: ILNP - Lulu

Lakkaus: Suoraa linjaa
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...