3/08/2017

Asiallista, sulautuvaa ja omanoloista


Ollaan kotona taas huomattu, että tarvittaisiin uusia tv-sarjoja katsottavaksi. Viimeksi katsottiin The Affair, mikä oli ensimmäiset kaksi kautta ihan viihdyttävä, mutta kolmas kausi oli ihan hirveä. Aloitin katsomaan yksin The Crownia, joka on oikeastaan todella hyvä sarja, ainakin vielä näin viiden jakson jälkeen. Tässä uutta sarjaa pohtiessa ollaan katsottu paljon suomalaisia tv-ohjelmia, mutta laihdutus ja erilaiset visailut eivät oikein joka ilta nappaa. House of Cards tai Sons of Anarchy taas eivät oikeastaan kiinnosta. Tässä tullaankin tilanteeseen, jossa kaikki kivat ja kiinnostavat sarjat on nähty. Kai sitä pian täytyy alkaa katsomaan Kotikatua alusta ja katsoa kumpi meistä muistaa lapsuuden aikaisia jaksoja enemmän.

Viime viikonlopuksi tarvitsin asialliset, tummaan asuun sulautuvat, mutta kuitenkin hauskat ja omanoloiseni kynnet. Eli kynsien piti olla vähän kaikkea. Selailin pitkään Instagramia ja Pinterestiä ja lopulta päädyin violettisävyiseen liukuväriin geometrisilla leimauksilla. Melko tutulla ja toimivalla kaavalla siis loppujen lopuksi mentiin.
Leimat ovat vasta tilaamastani MoYou Londonin laatasta Holy Shapes -03. Laatasta löytyy kyllä paljon omia silmiäni miellyttäviä kuvioita. Tällä kertaa kaipasin kuitenkin kuviota, joka ei peittäisi kynsien pohjaa liikaa, mutta kuitenkin erottuisi kynsiltä helposti. Ehkä valaistus oli väärässä kulmassa tai sitten läpinäkyvä stamperini on alkanut sumentua, koska kuvioiden kohdistaminen ei ollutkaan superhelppoa kuten aikaisemmin. Piti oikeasti vähän zoomailla, että mihin kohtaan kuvio pitäisi painaa ja kuten näkyy, eivät kuviot siltikään oikeen tahtoneet asettua samoille linjoille.

Liukuvärissä toimivat kivasti yhteen kolme eri lakkaa. Niitä käyttäessä mietin, että näin on tainnut tulla tehtyä myös aikaisemmin. Ainakin KIKOn Lilac (330) alkaa olla melko tuttu toveri liukuvärin tekemisessä. Toisaalta mitäpä sitä toimivia lakkoja toisistaan erottamaan. Ja kai sitä loppujen lopuksi ainakin yksi lakka aina triosta vaihtuu.
Mielestäni tämä lakkaus oli ihan sellainen peruskiva. Leimaukset jäivät vähän harmittamaan, koska laatu ja kohdistus eivät olleet ihan toivotulla tasolla. Toisaalta kynnet kuitenkin onnistuivat mielestäni olemaan juuri niitä asioita mitä niiltä toivoinkin eli asialliset ja sulautuvat, mutta silti omanoloiseni. Kuinka paljon sitä yksiltä kynsiltä voi edes vaatia? Tässä vaiheessa on varmaan jo sopivaa alkaa vihjailla ensi viikosta, koska silloin blogissa on jotain vähän spesiaalimpaa sisältöä. Pitkään tämänkin valmistelussa meni, mutta lauantaina jo selviää, että mistä on kyse.

Ovatko nämä kynnet tarpeeksi asialliset ja sulautuvat?

OPI - Skating On Thin Ice-Land
China Glaze - That's Shore Bright
KIKO - Lilac (330)
Essence - Stamp Me! White
MoYou London - Holy Shapes -03

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Every comment brightens up my day :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...