9/15/2017

Syysmyrsky


Kun kynnet lakkasi kerran niin pitihän se tehdä toistekin! Yritin jatkaa samalla helpolla linjalla ja valita vain muutaman lakan, yhden leiman ja mennä sillä eteenpäin. Kun valitsee vain muutamia lakkoja, joiden pitäiis olla oikein ihania, on helppo kallistua Zoyan puoleen. Itseasiassa tällä kertaa molemmat lakkauksen kynsilakoista ovat Zoyaa. Aurora on varmasti monien tuntema kaunokainen ja Storm taas kaunis, mutta myös kauan haluamani. Oikeastaan yllätyin kun tajusin, etten ollut muka käyttänyt Stormia kertaakaan! Vaikka ties kuinka pitkään olen sen perään kuolannut.

Lakkauksen perusidea on todella simppeli kuten näkyy. Aurora neljälle kynnelle, Storm yhdelle. Jokaiselle Auroran kynnelle leimaus sekä mustalla että valkoisella, leimauskuvana sama lehti. Leimauslaatan kuorin juuri suojakalvon alta käyttöön, kun muuten melko kesäinen Aurora kaipasi vähän syksyisempää kaveria.


Jos nyt tekisin muutamia asioita toisin, valitsisin suuremman ja abstraktimman leimauskuvan. Ja vaikka Aurora mielettömän kaunis onkin, en tiedä onko se niin omalla alueellani, että hiljalleen lakkaillessa se olisi ollut viisain valinta. Ehkä ensi kerralla pitää vain kallistua niiden tummien luumun sävyjen maailmaan!

Zoya - Aurora
Zoya - Storm
Konad - Black
Essence - Stamp Me! White
Born Pretty Store - BPX-L018

5 kommenttia:

 1. Voih, älä suotta ota tummempia sävyjä :) mutta tiedän kyllä mitä tarkoitat :)

  Tosi kiva toi leima! Pitäs itekin tilata uusia laattoja, vaikka onhan niitä, mutta vähän kyllästynyt käyttämään aina samoja..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse leimatylsistyessäni käännyn nykyään usein Born Pretty Storen puoleen, koska siellä leimoihin ei saa tuhlattua omaisuutta ja saa sitten enemmän vaihtoehtoja. Tosin suuri miinus on se, että pitäisi ennakoida aika reippaasti postitusaikojen ollessa niin pitkiä :D

   Poista

Every comment brightens up my day :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...