1/11/2016

Ei kenenkään tiellä vaan kaikkien tiellä

Kuningasidea - Seis maailma

Tammikuu on blogin puolella startannut melko hitaanpuoleisesti ja valitettavasti on sanottava, että ei se tahti siitä kiihdykään. Aloitan tänään koulutukseeni kuuluvan viimeisen opetusharjoittelun eri paikkakunnalla kuin missä kynsilakkani asustavat. Muutamia listauksia ja kertauksia on kyllä blogiin tulossa, mutta pääasiallisesti blogi on tammikuussakin melko hiljainen tapaus.

Näitä kynsiä edelsivät vaalean lilan, valkoisen ja hopean sävyiset kynnet. Ne olivat kyllä ihan nätit, mutta niitä katsellessa huomasin toistuvasti kaipaavani tummempaa sävyä, varsinkin kynsien ollessa hyvässä mallissa. Vaikka pastellit ovat kivan hempeitä ja nättejä, niin omasta mielestä on myös hankala löytää tyylikkäämpää ratkaisua kun tumman sävyinen kynsilakka muotoon viilatuilla kynsillä. Ja siitä on juuri näissä kynsissä kyse.

Nappasin swatch-kuvat pelkästä OPIsta, mutta pakko oli lisätä aksenttikynnetkin. Leima ei tietenkään halunnut onnistua yhtä tarkkana kuin ehkä toivoisin, mutta eipä tuota käytössä huomaa (kynsiblogin liian tarkoissa kuvissa vain..). Tuo nimettömän leima on itseasiassa tehty kahdella eri leimauksella, mielestäni sain melko hyvin kaksi palaa sopimaan yhteen - saumakohtaa ei välttämättä heti huomaa.Kynsien oli tarkoitus olla nopeatekoiset tenttiin lukemisen takia ja siinä kyllä onnistuinkin. OPIn leveällä siveltimellä ja laadukkaalla lakalla lakkaaminen oli todellinen nautinto edellisen China Glaze -ärsytyksen jälkeen. We'll Always Have Paris on tyylikäs tummanpunainen ja vaati kynsille noin neljä kerrosta ollakseen peittävä. Silti tuntuu, että joissain kynsissä näkyy vähän turhankin paljon kynttä lakan alta. Tämä selittyy ehkäpä sillä, että lakka vaati jonkin verran sekoittelua ennen lakkaamista ja joka kerroksen kohdalla en tätä sekoittelua oikein tainnut jaksaa suorittaa. Ihana lakka joka tapauksessa.

Tällaiset kynnet sopivat mielestäni erityisen hyvin syksyyn, talveen ja joulun allakin käytettäväksi. Tummat sävyt tekevät kynsistä takuuvarmasti tyylikkäät ja kun koristelutkin viitsii jättää minimille, niin lopputulos on entistä kauniimpi. Itselle oli selkeää, että piristysväriksi tulee kultainen, onhan se nyt tällaisen tumman-/viininpunaisen kanssa loistava kaveri.

Millaiset ovat teidän mielestänne tyylikkäimmät kynnet?

OPI - We'll Always Have Paris
China Glaze - Passion
Born Pretty Store - BP-L005
_________________________________________________________________________


January has started quite quietly here in the blog and I have to say that things aren't going to change anytime soon. Today I'm starting my final teaching practise and I'm doing it on a different city than where my nail polishes live. There are some lists and recaps coming, but mainly my blog will be quiet for at least few weeks.

Before these nails I had on nails with lilac, white and silver shades. They were pretty, but when looking at them I noticed that I longed after darker shade, especially when my nails were in a good shape and model. Even though pastels are pretty and delicate, I think that it's hard to find a more stylish solution than a dark polish on good modeled nails. And that's what these nails are all about.

I took swatch-pictures of this OPI, but I just had to add some accent nails too. The stamping image didn't want to work out as well and sharp as I would have hoped, but you couldn't see that on use (only in the too sharp nail blog -pictures..). That stamping image on the ring finger is actually done from two pieces of that stamping image, I think I got those two pieces fit together quite well - you can't necessarily see the seam right away.

These nails were meant to be quickly made because I needed to study for an exam and that part I did well. OPI's wide brush and good quality polish made doing these nails a real pleasure compared to the irritation the China Glaze gave me. We'll Always Have Paris is a stylish dark red polish and required about four layers to be opaque. It still feels like some nails are showing too much nail under the polish. This can possibly be explained by the fact that this polish requires some mixing before polishing and on every layer I didn't do that. A lovely polish anyway.

On my opinion these kind of nails fit really good to be worn on autumn, winter and to the days before Christmas. Dark shades make nails surely stylish and when you leave the decoration to minimum, the end result is even prettier. To me it was clear that I will use gold with this kind of dark/wine red polish. What kind of nails are the most stylish on your opinion?
_________________________________________________________________________

2 kommenttia:

  1. Hmm, tyylikkäimmät.. Ehkä yksinkertaiset ranskikset tai juurikin tummilla sävyillä toteutetut simppelit lakkaukset. Nämä on kyllä todella tyylikkäät, tykkään! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ne on ehkä juuri ne klassisimmat tapaukset :) Kiitos paljon!

      Poista

Every comment brightens up my day :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...