1/01/2016

Top Nail Art of 2015

Listasin jo aiemmin syksyllä listan suosikkilakkauksistani, mutta tällä kertaa rajaus koskee tarkemmin vain vuonna 2015 lakattuja kynsiä. Katsotaan, että onko mieli muuttunut ja listalle päässyt tuoreitakin suosikkeja. Olen järjestänyt lakkaukset niin, että viimeisenä näette vuoden suosikkilakkaukseni, että onpahan nyt jännää. Kuvia klikkaamalla pääsee lukemaan enemmänkin kyseisistä kynsistä.

10. As Seen On TV: Supernatural Mystery Adventure Drama (LOST)


9. #ablecs15 Week 2: Matched to an Outfit


8. Nightwish (and some nail art to go with it)


7. As Seen On TV: Drama (Downton Abbey)6. As Seen On TV: Guilty Pleasure (Gossip Girl)
5. We were here (Nightwish pt. 2)4. #ablecs15 Week 3: Fruitylicious3. I'll keep playing back, these fragments of time2. As Seen On TV: Comedy (Sex and the City)1. Dumb kid, living a dream, romantic only on a paper
Oliko listalla teidän suosikkejanne?
_________________________________________________________________________

I already did a list of my favorite nail art earlier this fall, but this time I'm going to include nail art done only on the year 2015. Let's see if my mind has changed at all and if there are some new favorites to add on the list. I've mysteriously organized my list so that you get to see my favorite nail art from this year last, how exciting is this. By clicking the image you can get to read the post. Were your favorites on the list?
_________________________________________________________________________

6 kommenttia:

 1. As Seen On TV -teemaviikon lakkauksista aika moni oli päätynyt mullakin omalle listalle, ja itse asiassa näitä sun listaamia katsellessa juuri ne on kyllä varsinkin jääneet sun lakkauksista myös mulle mieleen. Ehkäpä näistä suosikkeja voisivat olla Sinkkuelämää -lakkaus ja tuo Fruitylicious, mutta kaikki ovat kyllä niin nättejä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sanopa muuta, niin ne jäi itselläkin :) Oli kyllä harvinaisen onnistunut viikko! :D

   Poista
 2. Nuo 2 kynnet ovat edelleen muistissa sillä ihastuin/rakastuin niihin täysin. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihih, kiva kuulla! :) Ne on kyllä yhdet omiakin all-time-favoriteseja :D

   Poista
 3. Voi vitsit kun on ihania nämä kaikki! Monet onkin jääneet mieleen mutta ehdottomia suosikkeja näistä mulle on Nightwish-kynnet ja Sinkkuelämää-kynnet :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Hihih, nyt on pakko kysyä, että kummat Nightwishit? ;)

   Poista

Every comment brightens up my day :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...