10/01/2014

Syyspakettien Arvonta!


Tänä syksynä on tullut taas oltua muutamassa bloggaajaillassa, joista on saatu jotain pientä kivaa kotiin vietäväksi. Joskus näissä kuitenkin sattuu niin, että kotona on jo odottamassa sama tuote tai sitten saatu lakka ei esimerkiksi vain millään ole se oma juttu. Tässä kohtaa te hyödytte myös meidän blogi-illoista, koska nyt potkaistaan käyntiin arvonta, jossa on mukana myös juuri näitä juttuja. Koska on kyseessä Nerdic Nailsin ensimmäinen arvonta, niin laitetaan samantien palkintoja peliin kaksin kappalein, jotta useampi henkilö saa niistä iloita. 

Arvonta päättyy lauantaina 25.10. Voittajia arvotaan kaksi. Voittajat ilmoitetaan blogissa, lisäksi laitan heille sähköpostia arvonnan päätyttyä. Mikäli voittajat eivät vastaa postiin, arvotaan palkinnot uudestaan. Toivottavasti näin ei kuitenkaan käy :)


PALKINTO 1:

Ensimmäiseen palkintoon kuuluu OPIn Suzi Loves Cowboys, W7n neonpinkki minilakka ja vaaleanpunaisilla strasseilla täytetty hyrrä. W7 ja hyrrä ovat MiMaxilta saatuja.


PALKINTO 2:

Palkinto 2 sisältää OPIn Schnapps Out Of It -lakan, KIKOn lasikynsiviilan sekä kaksi Konadin leimauslaattaa (m15 ja m4). OPI on saatu Kauneudenkaupalta ja Konadin laatat MiMaxilta.

Arvontaan osallistuminen tapahtuu alla olevan Rafflecopterin kautta. Arpoja on mahdollista saada jopa 12 kappaletta/henkilö, mikä on kyllä aika hurja määrä. Arvontaan voi kuitenkin osallistua jo pelkästään myös vain sähköpostin ja palkintosuosikin jättämällä. Palkinnot postitan vain Suomeen.


Onnea arvontaan! :)


a Rafflecopter giveaway

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Every comment brightens up my day :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...