10/21/2014

I Love Me 2014


I Love Me 2014 -messut. Melkein vuosi suunnittelua enemmän tai vähemmän aktiivisesti ja nyt se on ohi. Annien ja Katjamarian kanssa varattiin hotelli viikonlopuksi Helsingistä aikoja sitten ja perjantaina sitten lähdettiin ajelemaan. Matkalla Helsinkiin muistin, että huolellisesti valmistelemani ostos-/muistilista oli yhä työpöydällä kalenterin välissä, mutta onneksi kirjoittaessa oli jotkin asiat tarttuneet jo mieleen.

Virallinen messupäivä oli meillä lauantai, aamupalan ja Lushilla järjestetyn esittelyn jälkeen siis suunta kohti Messukeskusta. Ihmisiä oli paikalla jo ihan kunnolla ja hetken ihmeteltyämme päätettiin sitten suosiolla hoitaa ensimmäiseksi CesarsShopin ja NailCityn pisteellä vierailut alta pois.


CesarsShopilta oli tarkoitus hankkia muutama uusi indielakka. Ostoslistalta muistin vain muutaman ja sitten päätinkin, että jos lakka ei hyllystä hyppää silmille niin ei se ole sitten omistamisenkaan arvoinen. Tämä sääntö toimi ja lähdin kotiin kahden indien kanssa: Dollish ja Delush Polishin. CesarsShopilla hinnat eivät ihan hirveästi eronneet nettikaupan hinnoista, tietysti oli muutama tarjouslaari täynnä OPIn ja Color Clubin lakkoja. Itseä jäi harmittamaan ja ärsyttämään ihan hirveästi se, että kun iloisena vihdoin luulin löytäneeni vaaleansinisen lakan (Color Club - Ocean View) ja ostin sen hyvään hintaan alelaatikosta, huomasin sitten swatchit hotellilla googlettuani, että kyseessä on tekstuurilakka. Mistä ihmeestä sekin olisi pitänyt tietää kun pullossa ei lue mitään siihen viittaavaa. Vieläkin ärsyttää. Olin myös varautunut lähtemään uuden MoYou Londonin laatan kanssa kotiin, mutta lauantaina aamupäivällä valikoimat olivat jo aika hyvin huvenneet joten uudet leimauskuviot jäivät vielä hankkimatta.

Cesarsin pisteellä olisi kauemminkin viettänyt aikaa, mutta se oli aivan tupaten täynnä ja oli varmasti messujen yksi suosituimpia pisteitä. Toinen kovin täynnä oleva piste oli ajoittain Kalevala koru, jossa muutama Duudsoni oli kertomassa uudesta korumallistossaan ja jakamassa sitten nimmareita ja ottamassa kuvia fanien kanssa. Vielä ennen poislähtemistä käytiin pyörähtämässä Cesarsilla uudestaan, silloin löysin vielä yhden lakan China Glazen The Giver -kokoelmasta. Kyseisen lakan hankkiminen on ollut hankalaa, joka paikasta se on ollut aina loppuunmyyty.


NailCityn pisteellä Zoyat olivat tarjouksessa ja selvästi normaalihintoja halvemmalla. Poistuvien lakkojen seasta löysin yhden ja sitten normaalikokoelmasta kaksi uutta lakkaa. Vaikka olenkin ajoittain huomannut, että en välttämättä kovin Zoyalle lämpene, niin nyt se viimeistään muuttui. Kauniit hyllyt täynnä ihania sävyjä ja glittereitä, olin ihan myyty. Melko nopeasti kuitenkin onnistuttiin muodostamaan päätös hankittavista lakoista, kuvassa näkyy Annien kädessä muutama Annien hankinta.

Messuja edeltävänä iltana Annie kertoi etsineensä jo pidempään Zoyan Ricaa, mutta tähän mennessä oli aina jäänyt ilman sitä ja nyt messuilta sitä pitäisi vielä yrittää löytää. Tätä keskustelua seurasi se, että seuraavan yön näin unta, että tehtäväni oli haastatella Zoyan valmistajia ja palkkioksi tästä sain Rican paketoituna. Loppuyön sitten pähkäilin myös valveilla ollessani, että pidänkö palkkioni itse vai annanko sen Annielle. No, voin ilokseni ilmoittaa, että messuille päästyämme Ricaa oli jäljellä yksi kappale siinä missä muita sävyjä vähintään kolme ja Annie sai vihdoin etsimänsä lakan.


Yleisesti messuista ja viikonlopusta jäi hyvä olo. Tyttöjen kanssa oli todella mukavaa ja viikonloppu meni nopeasti, kiitos siis teille! Miinusta messuilla oli se, että odotin löytäväni jotain todella huimia messutarjouksia. No ei, ne kaikki oikein hengästyttävän hienot tarjoukset puuttuivat ihan täysin. Kynsijuttuja oli kuitenkin kerrankin kiva päästä hypistelemään ihan livenä, yleensä kun tässä harrastuksessa on pitänyt tottua siihen, että kaiken näkee vain netissä.

Alla vielä kuva kaikista tekemistäni ostoksista (miinus Mereneidin pohja- ja päällyslakka). Muotiosastolta löytyi ilmeisesti virolainen piste, joka myi China Glazen vanhempien kokoelmien lakkoja 3,50 € hintaan. Sieltä ostin yhteensä neljä China Glazea. Kynsilakkaan liittymättömiä ostoksia en tehnyt juurikaan, yhden kirjan ostin näiden lisäksi. 

Ylempänä ne 3,50 eurolla ostetut China Glazen lakat. Vasemmalta oikealle: Santa Red My List, Emotion, Blue Bells Ring ja Sugar High. Muutama joulukokoelman lakka ja Emotionin erityisesti leimaamistarkoituksiin.  


NailCityltä ostetut Zoyat: Heather, Sansa ja Noir. Heather oli ihan mahtava alennuslöytö, juuri omaa sävymaailmaani. Sansa ehkä vähän Game of Thronesin inspiroimana hankittu. Noir taas on monen monta kertaa upeampi versio OPIn Stay The Nightista.


CesarsShopilta tosiaan löytyi vielä illemmalla tuo China Glazen The Outer Edge, mikä on pientä, valkoista ja peittävää glitteriä. Aikaisemmin päivällä olin hankkinut Dollish Polishin Expecto Patronumin (PotterPotterPotterPotter, loitsu ankeuttajia vastaan), Delush Polishin Je Ne Sai Quoin (The XO -kokoelma) ja tuon surullisen kuuluisan Color Clubin Ocean Viewin.


Mereneidin pisteeltä ostin tosiaan pohjalakan, eli ridgefillerin, ja päällyslakan. Näiden lisäksi pari teräväpäistä koristelusivellintä. Käsinmaalausta siis varmaan luvassa lähitulevaisuudessa..


Olitteko te messuilla? Mitä löysitte? :)

PS. Arvonnan viimeinen viikko päällä, osallistumaan painamalla tästä! :)

6 kommenttia:

 1. Ei ne tarjoukset viime vuonnakaan ollut kovin kummoisia, tänä vuonna alet sai jos olisi omannut y-tunnuksen. Viime vuonna ammattilaisalue mahdollisti diilauksen, kun lakat olivat halvempia ja silloin oli se ammattilasipassi vai mikälie. Kovin moni tuttu ei taida y-tunnusta omistaa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä haluan siis y-tunnuksen :D ei vais, pääasia oli päästä kerrankin tutustumaan kaikkiin kynsijuttuihin ihan paikanpäällä eikä aina vain netissä :)

   Poista
 2. Nameja ostoksia. Jospa määki joskus pääsisin tuonne sekoilemaan... :D

  VastaaPoista
 3. Ihania ostoksia! :) Hei tsekkaapa Color Clubin Factory Girl, se vois olla cremeversio tuosta Ocean Viewistä :) mulla on se ja pastellisävyksi se on ihan hyvälaatuinen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vinkistä, täytyy katsoa koska seuraavan kerran tulee tuo vaaleansinisten lakkojen ostoyritys eteen :D

   Poista

Every comment brightens up my day :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...