10/15/2014

GeometryMoYou Londonin kesän uutuuskokoelman Hipster 08 laatta tarjoaa kaikenlaisia hipsterkuvioita. Niin silmälaseja, hattuja, viiksiä kuin erilaisia geometrisia kuvioitakin. Kun viikon haastetehtävät olivat juuri sille kynsienlakkaushetkelle liian vaikeita niin päätin turvautua tähän laattaan. 

Lakkasin pohjalle pari kerrosta OPIn Don't Bossa Nova Me Aroundia. Sopivan rauhallisen sävyinen lakka nopeaan lakkaukseen. Leimaukset tosiaankin siitä Hipster -laatasta, mistä kyllä saisi tehtyä Nerdic Nailsille jotkin nimikkokynnet ihan helposti. Nimettömän leimausten piti tottakai mennä leviämään päällyslakkaa levitettäessä, mitenkäs muutenkaan. Silti uhkarohkeasti julkaisen nämä kynnet tässä ja nyt.


Viikonloppuna on edessä ensimmäistä kertaa itselleni I Love Me -messut, mitä on kyllä jo odotettu. Eilen illalla kokosin vähän muistilistaa, pääjutuiksi nousivat CesarsShop, NailCity, LivBox ja Lumene. Ja aivan varmasti paikan päältä löytyy sitten vaikka mitä muutakin, mutta näissä ainakin on pyörähdettävä. Harmi ettei kynsilakka-nettikaupoista enempää ole messuille osallistunut, mutta eiköhän näidenkin voimalla saa jo täydennettyä pakollisia (Konadin musta ja valkoinen leimauslakka) ja vähemmän pakollisia varastoja (Zoyat, indiet...kaikki omat lakkamerkit, Moyou Londonin laatat jne.). Säästääpä kerrankin postituskuluissa ja toimitusajassa! 


Oletteko te tulossa I Love Me -messuille? Mitä teillä on ostoslistalla?

Sally Hansen - Nail Rehab
OPI - Don't Bossa Nova Me Around
Konad - Black
MoYou London - Hipster Collection 08
_________________________________________________________________________

Hipsters and geometry from MoYou London's Hipster Collection plate 08. I could easily get some Nerdic Nails -nails made with that plate since it has so many great choices like glasses, hats, triangles...This time I just wanted to do something quick. 

I chose OPI's Don't Bossa Nova Me Around, polished a couple of layers with that and stamped the images with Konad's black. Of course that black just had to go and spread all over on my ring finger. I decided to be brave and publish these nails never the less ;)
_________________________________________________________________________________

5 kommenttia:

 1. Jos menisin messuille, niin kävisin CesarsShopin, NailCityn, Essencen ja Jenkin sekä Nordqvistit läpi :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvältä kuulostaa! Pakko tunnustaa, että itse en ole oikein tutustunut muihin kunnolla kuin tuohon kauneuspuoleen, varmasti paikan päällä tulee tosiaan eteen kaikenlaista muutakin kiinnostavaa :)

   Poista
  2. Joo. Vaikka se kartta näyttää pieneltä niin ne tilat on valtavat! :D Saa muutaman askeleen ottaa ja rynniä ihmismassan seassa :')

   Poista

Every comment brightens up my day :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...