11/09/2014

Isänpäivä kynsiblogissa


Kun sain ajatuksen huomioida isänpäivän myös blogin puolella, oli mielessä kaksi eri tapaa toteuttaa nämä kynnet. Joko ottaisin esiin leimauslaatat ja valitsisin niistä sellaiset kuvat, joista oma isä tulisi jotenkin mieleen. Ehkä golfmaila, vene, vasara..Toinen vaihtoehto oli sitten tämä minkä lopulta sitten toteutinkin. Yksi päällimmäisistä asioista mitä isästä tulee mieleen on mökki, jolla koko perhe viettää paljon aikaa, mutta etenkin isä. Kynsillä siis jotain, mitä en todellakaan ole kokeillut aikaisemmin eli maisemamaalausta.

En todellakaan ole hyvä piirtäjä, paperilla tai etenkään kynsillä. Silti halusin toteuttaa tämä kynnet juuri näin. Kynsiltä ehkä saa selville missä kynnessä se mökki nyt oikein majaileekaan ja sen, että sen ympärillä on vettä ja metsää. Ehkä joku huomasi tuon laiturinkin. Kokeilin kuitenkin jotain uutta ja se on hyvä niin. Lisäksi kokeilin sitä hyvästä syystä. Ihan onnistunut kynsisetti siis.


Käytin todella monia eri lakkoja, mutta tärkeimpinä on kaiken pohjalla oleva OPIn My Vampire Is Buff, vihreä Models Ownin Green Tea ja ruskea Models Ownin Pray. MO:t eivät oikein toimineet maalaamisessa paitsi todella paljon kerrostaessa, mutta kävi ilmi, että en omista muita vihreitä tai ruskeita ellei vaaleita sävyjä lasketa. Vesi on tehty Peggy Sagen Océanella (Peggy Sage -merkistä myöhemmin lisää). Lisäksi siihen on lisäilty OPIn Keeping Suzi At Bayta ja Rimmelin Hot White Lovea. Mustaa käytin mökin ja laiturin korostamiseen, se oli China Glazen Liquid Leather, kuten aina. Tein myös muutamia kiviä Color Clubin Lady Holidaylla. Ja lisäksi yritin myös maalailla vähän kaisloja, niihin käytin KIKOn Peach Rosea. Aika monta lakkaa siis tarvittiin näihin kynsiin, mutta näitä tehdessä oli hauskaa ja uuden kokeileminen mielenkiintoista. 

Joten vielä kerran..Hyvää Isänpäivää iskälle! <3 :)

OPI - My Vampire Is Buff
Models Own - Green Tea
Models Own - Pray
Peggy Sage - Océane
OPI - Keeping Suzi At Bay
Rimmel - Hot White Love
China Glaze - Liquid Leather
Color Club - Lady Holiday
KIKO - Peach Rose (358)
Flormar - WL01
_________________________________________________________________________

So, today's Fathers Day. I had an idea few days ago to do some nail art related to this. First I thought about stamping, but then decided to do some hand painting. Our whole family spends much time in our cabin, father especially. That's how I got the idea to paint the cabin. I haven't tried scenery painting ever before on my nails. I'm really not a good painter and with nails it's even more difficult, but I tried and did something new. I hope you can see the cabin, woods, lake and maybe even the dock. 

I used so many different polishes, you can see the list above. I had OPI's My Vampire is Buff as the base and then added polishes on it. The water was made with Peggy Sage's Océane (more info about the brand Peggy Sage coming up later). Those two are the main colors on which I started to add colors. I used two of Models Own's polishes, Green Tea and Pray. It turned out that I didn't have green and brown in any other brands and MOs weren't the best to do hand painting with but I managed. I'm glad I tried something different and had fun with it. :)
_________________________________________________________________________

19 kommenttia:

 1. Oi, olipa kiva piristys Isänpäivänä ja mitkä kesäiset maisemat ihan käden ulottuvilla !! Kiitos....t. ISKÄ

  VastaaPoista
 2. Heti tuli mökkiranta mieleen, teema joka olisi sopinut munkin isän kotikontujen maisemiin.. Hienot on! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä juttu, että oli tunnistettavissa oleva kuvatus kynsillä :D Kiitos! :)

   Poista
 3. Ihana, huomaavainen idea ja tosi hyvä toteutus!! Mä en olis kyennyt saamaan mitään tunnistettavaa aikaiseksi :D nostan hattua!

  VastaaPoista
 4. Tosi hienot! Ite en oo koskaan uskaltanut koittaa maisemamaalausta kynsille, mutta ehkä tästä inspiroituneena joku päivä testaankin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Nena Sofia! :) Heti nyt kokeilemaan ;)

   Poista
  2. Hih, heti kun saan tehtyä pari muuta jonossa olevaa lakkausta alta pois :)

   Poista

Every comment brightens up my day :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...