11/07/2014

#ablecaw14 Week 8: Old Faithful


Old Faithful. Ensimmäinen reaktio oli käyttää jotain vanhaa ja hyväksi todettua lakkaani, mutta mikään ei hypännyt laatikoista syliin. Sitten ajattelin jotain kuviointia, mikä olisi ihan harrastuksen alkuajoilta, mieleen tuli seepra ja leopardi. Sitten keksin sen. Muutamalla lakallani on jonkinlainen tarina takanaan, esimerkiksi siitä miten ne ovat luokseni päätyneet tai mihin tapahtumaan tai asiaan ne yhdistän. Tällä kertaa nappasin käteeni OPIn Alcatraz...Rocksin. 

Ala-asteella vaihdoin muuton vuoksi koulua. Muistan osia ensimmäisestä koulupäivästä, etenkin koulun esittelykierroksen minkä muutama luokan tyttö minulle järjesti. Vaikka tietysti ystävystyin useamman luokkakaverin kanssa ja näistä esittelijöistä kaikkien kanssa, niin yhdestä tytöstä tuli se paras ystävä, best friend forever niinkuin ala-asteella asia esitettiin. Yhä tänäkin päivänä ollaan ystäviä ja vaikka opiskelut ja elämä noin muutenkin on vienyt meidät useiden tuntien matkan päähän toisistamme, niin ollaan yritetty ainakin kerran vuodessa löytää aikaa ja tilaisuus tavata. Vaikka tapaamisten välillä menee pitkiäkin aikoja niin silti huomaan joka kerta, että tämä henkilö on edelleen se sama henkilö kuin ala-asteella ollut tyttö kenen kanssa ystävystyin ja yhdessä oleminen on edelleen niin helppoa. Viime jouluna tämä ystäväni oli käynyt kurkkimassa entisen blogini kynsilakkatoivelistaa ja bongasi sieltä tämän OPIn lakan. Arvaatte varmaan, että sain tämän lakan häneltä joululahjaksi? Tämä lakka tuntui enemmän kuin sopivalta tähän haasteeseen. Kiitos <3 Tämän myötä old faithful kuvaa siis enemmän tätä "tarinaa" ja uskollista ystävää kun lakkaa.Lakkasin pohjalle IsaDoran Peel Off Basen säästääkseni lakkaa poistettaessa aikaa, mutta tietysti se päätti taas olla toimimatta ja samalla tavalla hinkkasin sitten glitterit kynsiltä pois.. Leimauslaattana on Cheekyn European Romance. Jumbolaatan kuviot ovat niin isoja, että saan helposti peukalonkin kynnen kokonaan leimattua, mikä ei normaalikokoisilla kuviolla onnistu ikinä. Leimasin Konadin valkoisella ja tekstuurilakankin päälle se tarttui kohtuullisen hyvin. Näillä Konadin leimauslakoilla tuntuu olevan aina vähän eroja, normaalisti tilaamani valkoiset ovat hyvin paksuja koostumukseltaan, välillä taas sattuu sellainen lakka mikä on koostumukseltaan lähinnä jellyä. Nämä kynnet on tehty sellaisella jellyllä ja se oikeassa kädessä ikävästi näkyy heikkoina leimoina. Alcatrazin ja leimojen päälle lakkasin vielä päällyslakan mikä vei sen suurimman tekstuuriefektin pois ja toi vähän lakan muita ominaisuuksia paremmin esille.

IsaDora - Peel Off Base
OPI - Alcatraz...Rocks
Konad - White
Cheeky - European Romance
_________________________________________________________________________

Old Faithful. First I thought about using some old nai polish, but none of them stood out. Then I thought about prints I have used quite a lot years ago, for example zebra or leopard. No - they weren't good. Then I had an idea. Some of my polishes have a story behind them. One of them is OPI's Alcatraz...Rocks.

When I was on the second grade, about 8 years old, I changed school because of a move to new town. I remember some things about my first day in the new school, one of the things is when some girls from my new class gave me a tour of the school. I became friends with all of them but one of them became my best friend. We are good friends still today and although we live far away from each other we try to meet up once a year. Even though time passes, everytime we meet again it's really like no time has passed. Last Christmas she had read through my wishlist in my old blog and seen OPI's Alcatraz...Rocks on it. I think you can guess that I got this polish as a Christmas present from her? So this polish seemed more than approppriate for this challenge. Thank you <3

I used IsaDora's Peel Off Base Coat so that taking this polish off would be more easier. I used Cheeky's European Romance as the stamping plate. This plate's pictures are big enough to cover even my thumb's nail. Konad's white was my polish for stamping. Usually the Konad's I buy are really thick but sometimes I get Konad's that resemble more jelly than creme. The polish that with which these nails were made was the jelly one..
_________________________________________________________________________

8 kommenttia:

Every comment brightens up my day :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...