11/05/2014

#ablecaw14 Week 8: Tape 'Em


Half way through! Tämä on varmaan ensimmäinen haaste ikinä minkä tulen suorittamaan ja vielä sille asetetussa ajassa. Tietysti sillä, että itsellä oli jotain tekemistä tämän haasteen kanssa noin muutenkin, saattaa olla jotain vaikutusvaltaa tähän asiaan..Tällä kertaa siis teippaillaan. Olen tänä kesänä enemmänkin harrastanut kynsiteippien kanssa pelleilyä Nail Vinylsien ja ihan peruskynsiteippien kanssa. Siksi nyt ongelmaksi nousikin se, että mitä tällä kertaa sitten oikein teen. Joko jotain superyksinkertaista tai sitten jotain selvästi haastavampaa. Ja sitten päätin lähteä sille haastavammalle linjalle..

Ensinnäkin, en välttämättä ole tämänkertaisten kynsien suurin fani. Värivalinnat ovat teoriassa ok ja sopivatkin hyvin toisiinsa, mutta käytännössä sitten taas ei. Värien välillä olisi saanut olla selvästi suuremmat kontrastit. Mutta tehty on tehty ja nyt sitten puhutaan siitä mitä tuli tehtyä. Eniten näissä kynsissä tykkäsin OPIn This Gown Needs a Crown -lakasta. Love. Angel. Music. Baby. :n vanhmempi sisarus, joka todellakin kimaltelee todella kauniisti valossa. Toinen OPI lakkauksessa on Mod About You.Mintun sävyinen lakka on Dollish Polishin Expecto Patronum. Vaikkakin erittäin kaunis lakka, niin pohjalla olleesta valkoisesta se ei erottunut yhtään eli vaikka pullossa sen pohja on selvästi minttuinen niin todellisuudessa se on paljon haaleampi. Ehkä nuo minttuiset glitterhippuset huijaavat silmää, enpä osaa sanoa. 

Ehkä teippailun kannalta nämä kynnet eivät olleet mitenkään hard core -päädystä, mutta sitten taas kokonaisuutena hankalat toteuttaa. Tämän ajatuksen pohjalta saisikin toteutettua vaikka ja mitä joten hyvä, että tätäkin on nyt sitten testattu.


No, in or out? Saatteko paljon kynsi-ideoita mitkä teoriassa toimivat, mutta käytännössä eivät niinkään?


OPI - This Gown Needs a Crown
OPI - Mod About You
Dollish Polish - Expecto Patronum
Rimmel - Hot White Love
Konad - White
MoYou London - Hipster 08
Nail Tapes
_________________________________________________________________________________

This challenge was hard to do since I've been using nail tapes before so it seemed like I wouldn't have any fresh idea for this. I was thinking if I would do something extra simple or extra hard. I think I managed to do something between these two. I don't know if I'm the biggest fan of these nails but at least I tried to do something different. 

I used OPI's This Gown Needs a Crown with Mod About You and Dollish Polish's Expecto Patronum. These colors worked nicely together in theory but the final result wasn't so great. Maybe next time.
_________________________________________________________________________________

18 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Minä todella kiitän! Itse kun en vielä oikein tiedä mitä mieltä näistä olen :D

   Poista
 2. Ihan turhaan näitä epäilet, nää on hienot! Joillakin selkeästi erottuvammilla väreillä kokonaisuus voisi olla jopa vähän levoton, mutta nää hemppisvärit käy tähän mainiosti! Ja itseasiassa minusta tuo Dollish näyttää noista kolmesta herkullisimmalta. :) Vielä pitäisi keksiä mitä itse tekis tähän haasteeseen, ei muuta kuin mietintämyssy syvemmin päähän kaiketi. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Tuokin on totta, visio päässä tosin oli vähän erilainen kun näistä nyt tuli, siinä ideassa voimakkaammat värit olis ollut kova juttu :D Dollish on ihana ja sen Harry Potter -nimi ei haittaa yhtään! ;)

   Poista
 3. Kyllä nää musta on tosi hienot! :) vaiva erottuu jos värit eivät. Ja kaikkihan tuollaisia ideoita saa :'D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Johanna! :) On hyvä tietää ettei ole ihan yksin ideoittensa kanssa ;)

   Poista
 4. Mielenkiintoiset kynnet! Värisekoitus on kieltämättä yhteensopiva, vaikka ovatkin melko haaleita sävyjä... Silti todella kaunis kokonaisuus! :)<3 Ihana blogi sulla muutenkin, liityin lukijaksi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Nena Sofia! Lämpimästi tervetuloa lukijaksi! :)

   Poista
 5. Tosi kaunis lakkaus! värit sopii hyvin yhteen :)

  VastaaPoista
 6. Tosi ihanat sävyt ja koostumukset! Varsinkin Potter-lakka, vitsi mikä ihanuus :o Enpä ois itse myöskään leimausta älynnyt käyttää tämmöisessä teippilakkauksessa.

  VastaaPoista
 7. Hienosti olet saanut nämä toteutettua! Ja niin kuin joku jo kommentoikin, tällaiset hempeät sävyt sopivat hyvin yhteen eikä tule liian levoton kokonaisvaikutelma. Tuo Expecto Patronum on mahtava, ihan jo pelkän nimen takia tekisi mieli hankkia se ja onhan se myös tosi nätti! :) Ja tuo This Gown Needs a Crown tulee nyt jotenkin joka puolella vastaan, oon alkanut himoita sitä! Tosi ihanasti säkenöi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Expecto Patronum on ihan mahtava ja onneksi se mahtavuus ei pelkästään ole nimessä vaan lakka on muutenkin tosi nätti :) Crownissa taas tuo kimallus on ihan omaa luokkaansa, suosittelen kyllä!

   Poista
 8. Mie kyllä tykkään näistä ^.^
  Ja miulle käy useastikin, että saan päähäni yli huipun idean jota mietiskelen ja kehittelen ja lopulta olen varma, että kynnet on vuosisadan mageimmat. No miten sitten käykään... Ihan susirumat, todellakin ei toimivat kynnet jotka lähtee saman tien poistoon :DD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiiitos :) Helposti tulee muuten kanssa vähän ylikehiteltyä, että tekee kynsistä ihan överit :D

   Poista

Every comment brightens up my day :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...