11/17/2014

#ablecaw14 Week 10: Love This Brand


Aluksi tämä haaste toi mieleen vain kynsilakkamerkkejä. Pohdin jo etukäteen sitä, että minkä suosikkimerkeistäni tulisin valitsemaan. Sitten mieleen välähti, että hitsi, voihan se olla muukin merkki kuin kynsilakka. Ja eikun leimaamaan..

Blogiani lukeneille ei varmasti tule minkäänlaisena yllätyksenä rakkauteni MoYou Londonia kohtaan. Useita vuosia kynsiä harrastaneena ja leimanneena voin helposti sanoa, että MoYou Londonia parempaa leimausmerkkiä ei ole eteen tullut. Monia eri merkkejä olen yrittänyt ja aktiivisesti käytänkin, mutta tämä on kyllä laadullaan kiilannut kaikkien muiden eteen. Sen lisäksi, että laattojen ulkonäkö, kuoret ja teemat ovat ihan loppuun asti hiottuja, hauskoja ja tyylikkäitä, niin laattojen laatu on myös aivan loistava. Monien muiden leimausmerkkien kanssa olen joutunut useasti toteamaan, että valitettavasti laatan tiettyjä, etenkin pikkutarkkoja, kuvia ei nyt voi käyttää koska ne nyt eivät vaan leimaannu. Londonin kanssa ei ole mitään sellaisia ongelmia, ei sinne päinkään. Tähän mennessä jokainen kuva on leimaantunut ihan nätisti, kaikki ongelmat mitä olen laattojen kanssa kokenut ovat johtuneet allekirjoittaneen omista virheistä.


Ajatus näihin kynsiin lähti jälleen instagramin ihmeellisesti kynsimaailmasta. Tein alle pystysuoran liukuvärin China Glazen At Vase Valuella ja Spring In My Stepillä. Kumpikaan lakoista ei todellakaan sovellu liukuvärin tekemiseen kunnolla ohuen koostumuksensa takia ja pitikin vähän soveltaa, että sain lopputuloksen toimimaan. Tällä kertaa leimaus on MoYou Londonin Bridal 06 -laatasta.

China Glaze - Spring In My Step
China Glaze - At Vase Value
MoYou London - Bridal 06
Konad - Black
_________________________________________________________________________

This theme "Love This Brand" brought to mind mainly nail polishes. I wondered what polish brand I would choose but then I realized that this theme doesn't have to be all about polishes. One of my favorite brands in this hobby is MoYou London. I have tried and used many diffrent stamping brands but MoYou London has topped them all. Sometimes I have needed avoid using some stamping images in some other plates from different brands but not with MoYou London. Every image has stamped so great. And if there has been any problems using these plates they have been because of me. 

The idea for these nails came from the amazing world of nails in instagram. I made a vertical gradient with China Glaze's At Vase Value and Spring In My Step. They didn't work well in that since they're so thin so I needed to improvise on that. I made the stamping with MoYou London's plate Bridal 06. 
_________________________________________________________________________

6 kommenttia:

 1. Yay, mie toivon/odotin vähän, että siulta vois tulla MoYou Londonia :) Ihanat, raikkaat kynnet.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihi, oonko kovin ennalta-arvattava :D Kiitos! :)

   Poista
 2. Oii tulee kesä mieleen näistä, ihanat ja pirteät tälleen synkkään syksyyn:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Välillä pitää vähän poiketa syksyisistä sävyistä, piristää kummasti :)

   Poista
 3. Tosi kauniit! Ja hyvä tietää, että Mo You Londonin laatat ovat laadukkaita, ehkä niitä itsekin pitäisi sitten raaskia tilata :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Ehdottomasti suosittelen tilaamaan, on todellakin hintansa arvoisia ja tilaaminen Suomeen helppoa :)

   Poista

Every comment brightens up my day :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...