11/24/2014

#ablecaw14 Week 11: Black & White


Tästä teemasta olisi saanut aikaan vaikka mitä, mutta tällä kertaa mentiin ihan leimaamalla. Sain viikko sitten MoYou Londonilta pari laattaa, toinen niistä on Kaleidoscopen 03. Usein sitä tulee valittua sellaisia laattoja joiden kuviot vetävät heti puoleensa, mutta sitten niille ei löydykään niin kamalasti käyttökertoja. Kaleidoscopen laatat ovatkin mielestäni todella hyviä ja varmoja valintoja, koska niiden kuviot ovat todellakin monikäyttöisiä. Nämä kynnet ovat toteutettu vain ja ainoastaan tuon 03 -laatan kuvioilla.

Kovin erikoiset nämä kynnet eivät ole, mutta etenkin ihan livenä tykkäsin kovasti niiden erilaisista kokokynnen kuvioista, joita viime aikoina on tullut käytettyä ihan liian vähän. Etenkin keskisormessa ja nimettömässä oleva kukkamainne kuvio oli kovasta omaan mieleeni.Lakkasin pikkurillin ja etusormen kynnet China Glazen Liquid Leatherilla mustaksi ja nimettömän sekä keskisormen kynnet Rimmelin Hot White Lovella valkoiseksi. Sitten leimaukset Konadin mustalla ja valkoisella juuri toisinpäin. Ainakin mustavalkoiset kynnet sopivat hyvin tämän blogin teemaan jos ei muuta.

China Glaze - Liquid Leather
Rimmel - Hot White Love
Konad - White
Konad - Black
_________________________________________________________________________

You could have done almost anything with this theme, but I decided to do some stamping since I just got some plates from MoYou London. One of those plates was Kaleidoscope 03 which was the plate I used to make these nails. Those Kaleidoscope -plates are so versatile, you can use them in so many different kind of nail art. I polished my little and index finger's nails with China Glaze's Liquid Leather and ring finger's and middle finger's nails with Rimmel's Hot White Love. Then I picked two different stamping images and used Konad's black and white. I think these nails match well with my blog's theme at least with their colors!
_________________________________________________________________________

* saatu MoYou Londonilta / gotten from MoYou London. Linkit ovat vain teitä varten, en hyödy niiden painamisesta mitenkään / I don't benefit you using the links in this post.

8 kommenttia:

 1. Kivat ja simppelit! :) ärr kun viime viikolla olisi ollut ne mustavalkokynnet jo valmiina:D täytyy siis tehdä uudelleen..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Voi että, nyt vaan sitten uudestaan inspiroitumaan :D

   Poista
 2. Oi että, nää on aivan ihanat! Onneks on mullekin tulossa pari Kaleidoscopea. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) No niinpä, ne sun valitsemat oli tosi hienoja, mun ehkä pitää joskus vielä harkita niitä kanssa ;)

   Poista
 3. Tosi hienot! Ja noi leimat on kyllä mahtavat - mäkin tykkään just tuosta keskisormen ja nimettömän kukasta eniten. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Minä myös, tosi kiva kukkamainen kuvio, siitä voisi kehitellä vaikka mitä :)

   Poista

Every comment brightens up my day :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...