3/19/2015

Kukkasia


Käsinmaalattujen kukkien tekeminen on aina ollut itselleni hämmentävän vaikeaa. En ymmärrä miksi - dotting toolin avulla tehtyjen kukkienhan pitäisi olla yksi helpoimmista asioista ikinä? Yllätin sitten itsenikin, kun pitkän päivän jälkeen löysin itseni maalaamasta kynsilleni kukkia.

Pohjalle piti löytää mahdollisimman vaalea, mutta kuitenkin kukkiin sopiva väri. Voittajaksi selviytyi OPIn ihana Don't Bossa Nova Me Around. Edelleen jatkan kynsillä siis tällaista rauhallista ja melko huomaamatonta linjaa, mutta nyt jo vähän suuremmilla värimäärillä. Seuraavaksi sitten jo neonvärejä - no ei ehkä ihan. Muita näissä kynsissä käyttämiäni lakkoja olivat tumma pinkki, OPIn Hey Baby, Picture Polishin vaaleanpunainen Twinkle ja Gina Tricotin White.Olisi selvästi taas paikallaan kunnon rasvauskuuri kynsinauhoille. Olin siinä kylmempien ilmojen aikaan todella tarkkana, mutta nyt kevään vähän saavuttua aloin siinäkin vähän hellittää otetta. Ei olisi kannattanut, sen kertovat kuvat ja haavat kynsinauhoissa. Onneksi Lemony Flutteria on vielä vaikka kuinka käytettävänä.


Rasvailetteko te kynsinauhoja ympäri vuoden yhtä uskollisesti?

OPI - Don't Bossa Nova Me Around
OPI - Hey Baby
Picture Polish - Twinkle
Gina Tricot - White
_________________________________________________________________________


Doing hand painted flowers has always been difficult for me. I'm not sure why - using dotting tool to make flowers should be one of the easiest things ever? So I surprised even myself when after a long day I found myself painting flowers to my nails. I needed to find as light shade to the base as possible, but of that kind that would still fit under the flowers. The winner was OPI's Don't Bossa Nova Me Around. I'm still keeping up with this unnoticable line with my nails, but this time added a bit more color. Next up neons - well maybe not. Other polishes used on these nails are OPI's Hey Baby, Picture Polishes light pink Twinkle and Gina Tricot's White.

I should definitely start moisturize my nails again. I was so good at it when weather was colder but when the spring came I started to lighten up. What a mistake! You can see that from my the photos and the cuts on my cuticles. Luckily I still have a lot of Lemony Flutter to use! Do you take equally good care of your cuticles the whole year around?
_________________________________________________________________________

10 kommenttia:

 1. Oi miten ihanat, sävyt ja kukat - kaikki! <3 Rasvailen nauhoja kyllä aika laiskasti, mutta teen 1-2 kertaa viikossa pienen käsihoidon, jossa öljyt hoitavat homman. Nyt onneksi ihan pahin kuivuusaika taitaa olla ohi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kovasti! :) Hitsi, se on varmasti oikein hyvä systeemi. Niinpä, muuten olisi kyllä mulla kynsinauhat vielä kauheammassa kunnossa! :D

   Poista
 2. Voi että, ihanan hempeät lakkaukset! Ja kukkaset ovat kauniit :) <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon, pitää kokeilla toisenkin kerran! :)

   Poista
 3. Tosi kivat nää. Mulla sama juttu, kynsinauhat kuivuu kun oon lintsannnut :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia! :) Ei saisi lintsata, nyt sen vasta oikein oppii :D

   Poista
 4. Ihanan hempeät ja keväiset sävyt! :)
  Mä rasvaan käsiäni monta kertaa päivässä ja öljyän kynsinauhojani vähintään joka ilta ja silti ne ovat ihan kuivat ja kamalan näköiset. :D Toki mä myös joudun pesemään käsiäni aika lailla tuon pienen neidin kanssa ja sen lisäksi olen kuivasta ihosta kärsinyt koko ikäni. Ja musta tuntuu, että tuo leijuva katupöly ei kyllä ole yhtään parempi kuin se pakkanen! :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) No voih, harmi että vaikka teet noin ahkerasti hommia tuoan asian eteen niin tulokset ei sitten ole sitä mitä haluat :( Mutta varmasti tuo jatkuva käsienpesu vaikuttaa :)

   Poista

Every comment brightens up my day :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...