3/29/2015

Minimalist


Viime aikoina olen huomannut, että minimalistisuus sisustuksessa, vaatteissa ja taiteessa on alkanut näyttää omaan silmään epäilyttävän hyvältä. Samaan aikaan myös pelottava huutohevi on vienyt oman paikkansa sydämestäni, mistä ei onneksi tarvitse blogissa sen enempää höpöttää. Ajattelin siis, että miksei minimalistisuus voisi näkyä myös kynsillä? Sitten törmäsin Pinterestin ihmeellisessä maailmassa ideaan ja tässä sitä ollaan.

Näissä kynsissä onkin sitten monta itselleni erikoista asiaa. Ensinnäkään en muista, että koska olisin lakannut kynnet vain valkoisella. Toiseksi pelkkien viivojen vetäminen kynsien nurkkiin ei omissa kirjoissani ehkä ole sitä "kynsitaidetta". Toisaalta taas on hyvä, että välillä tulee kokeiltua jotain ihan uutta ja täysin erilaista. Näiden kynsien tekemisen jälkeen voisin kuitenkin sanoa, että esimerkiksi kolmioteippaukset ovat sitä itselleni mieluisempaa minimalistista kynsitaidetta.


Gina Tricotin valkoinen pääsi näitten kynsien myötä virallisesti testiin. Kaksi kerrosta riitti peittämään kynnet, mutta kuten aina, ei valkoisen lakan levittäminen ollut mitään herkkua. Viivoista olisi taas voinut saada tyylikkäämmät teippaamalla, mutta laiskimuksena tein ne Dependin vanhalla Art Linerilla. Käsi meinasi kovasti täristä joten on melkoinen ihme, että viivoista tuli edes noin siistit.


Millaista minimalistista kynsitaidetta te tekisitte?


Gina Tricot - White
Depend - Art Liner, Black
_________________________________________________________________________

Lately I have noticed that minimalistic decor, clothing and art has started to look quite good. At the same time I have found a love for heavy metal where the singer screams, luckily I don't need to talk about that in this blog. So I thought that why wouldn't I do minimalistic nail art as well? Then I pumbed into a picture on Pinterest and here we are.

On these nails there are many weird elements for me. First I have never painted my nails with only white nail polish. Second, drawing only lines isn't maybe that kind of a thing I consider as nail art. On the other hand is good to try something completely new and different. After doing these nails I can say that I like more of those triangle nail art which has been taped instead of these. That's that kind of a minimalistic nail art I like more.

Gina Tricot's white got into a real test with these nails. Two layers were enough to cover the nails well. But like always, painting with a white polish wasn't a treat. You could have made those lines more elegant by using nail tapes, but since I'm so lazy I just did them with Depend's old Art Liner. My hand was shaking so much, so it's quite a miracle that I got those lines as neat as they are. What kind of a minimalistic nail art would you do?
_________________________________________________________________________

10 kommenttia:

 1. Kaikessa yksinkertaisuudessaan nää on kyllä tosi nätit, tykkään! :) Joskus vaan yksinkertaisimmat ideat on niitä toimivimpia. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla! Itse näkee nämä aina niin eri tavalla kun on niitä tuijotellut ihan liikaa :D Mutta niinhän se menee, joskus se kaikista simppelein on paras.

   Poista
 2. Minusta viivat ovat juuri käsinmaalattuna paremmat kuin teipatut ja arvostan käsinmaalausta enemmän kuin teippailua, vaikka teippailu olisi tässä tapauksessa ollut varmaankin työläämpi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mukava kuulla :) Teippailu olisi tässä ollut työläämpää, mutta lopputulos olisi ollut siistimpi ja selkeämpi. Ehkä siis ensi kerralla turvaudun vuorostaan teippeihin.

   Poista
 3. Mäkin tykkään näistä! Tyylikkäät! :)

  VastaaPoista
 4. Aivan ihastuttavat nämä! Tosi kiva idea, kyllä se simppelimpikin koristelu välillä näyttää ihmeellisen kauniilta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia paljon! :) Välillä vähemmän vaan on enemmän, niin klisee kuin tuo onkin! :D

   Poista

Every comment brightens up my day :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...