3/12/2015

Giveaway and Contest - The Finnish(able) Nail Art Challenge


Voi että kun tämän postauksen julkaisua on kovasti odotettu! Nyt saan teillekin paljastaa tämän jutun mistä me ollaan Annien ja Katjamarian kanssa kovin innoissaan eli lisäyksen The Finnish(able) Nail Art Challengeen. Haluttiin kiittää kaikkia haasteisiin osallistuneita, joten nyt joko meneillään olevaan keväthaasteeseen tai syksyhaasteeseen osallistuneilla on mahdollisuus voittaa ihan mielettömiä palkintoja. Suosittelen lukemaan säännöt TARKASTI, mutta yksinkertaista tuo osallistuminen lopulta on. (Harmittaa, että itse ei voi näihin osallistua) Sen enempää höpöttelemättä:

ARVONTA
PALKINTO: 50 CAD Lahjakortti Harlow&Co. -nettikauppaan


- Osallistua voivat kaikki, jotka ovat toteuttaneet vähintään yhden lakkauksen joko syksyhaasteeseen tai parhaillaan meneillään olevaan keväthaasteeseen.
- Arvonta alkaa nyt ja osallistua voi keväthaasteen loppuun saakka eli viimeinen osallistumispäivä arvontaan on 1.6.2015
- Osallistumiset Rafflecopterin kautta: osallistuaksesi annat meille linkin johonkin haastelakkaukseesi. Linkki voi olla joko blogipostaukseen, Facebookissa tai Instagramissa jakamaasi kuvaan tai vastaavaan. Lakkauksella ei ole väliä, kunhan se on toteutettu johonkin haasteen aiheista. Huomioithan, että kuvan on oltava julkisesti nähtävillä, jotta voimme käydä sen tarkastamassa.
- Eli arvontaan osallistumisessa on kaksi pakollista kohtaa: sähköpostin antaminen ja haastelakkauksen linkittäminen. Sama Rafflecopterin widget löytyy meidän kaikkien kolmen blogista, sillä ei siis ole väliä kenen blogissa sen täytät. Widget on tämän postauksen lopussa.
-Haluamme erityisesti palkita ne, jotka ovat osallistuneet sekä syys- että keväthaasteisiin, joten molempiin osallistuneet saavat 5 lisäarpaa. Huomioi tällöin, että jos ensimmäisessä pakollisessa kohdassa linkitit jotkin syyshaasteeseen tekemäsi kynnet, linkitä vuorostaan toisessa kohdassa keväthaasteeseen tekemäsi kynnet tai päinvastoin. Tärkeintä on, että voimme tarkistaa sen, että olet osallistunut sekä kevät- että syyshaasteeseen.
- Lisäarpoja voi myös saada seuraamalla meidän kolmen blogeja (Katjamaria, Nerdic Nails ja Polish This!) Google käyttäjäraadin kautta tai seuraamalla meitä Instagramissa (@katjamarial, @polishthisannie, @nerdicnails), sekä jättämällä palautetta haasteista
- Yhteensä arpoja voi saada 18 kappaletta
- Voittaja arvotaan arvonnan päättymisen jälkeen, palkinto toimitetaan voittajalle sähköpostitse.
KILPAILU
PALKINNOT:
50$ Lahjakortti ILNP -nettikauppaan (lahjoittanut ILNP)
25€ Lahjakortti The Nailista Shop -nettikauppaan (lahjoittanut The Nailista Shop)
2 kpl MoYou London leimauslaattoja voittajan valinnan mukaan sekä leimasin + skrapa (lahjoittanut MoYou London)
- Osallistua voivat kaikki haastelakkauksia toteuttaneet, voit osallistua sekä kevät- että syyshaasteen lakkauksilla
- Osallistumiset sähköpostilla osoitteeseen polishthis@gmail.com, aihekenttään teksti  The Finnish(able) Nail Art Challenge ja viestiksi linkit lakkauksiisi sekä sähköpostiosoitteesi, nimesi tai nimimerkkisi ja asuinmaasi (tarvitsemme tämän, sillä The Nailista Shop postittaa vain Eurooppaan)
- Voit lähettää linkit maksimissaan kolmeen haastelakkaukseesi. Lähetä kaikki linkit samassa sähköpostissa! Valitse siis itse kolme, kaksi tai yksi suosikkihaastelakkaustasi, joilla haluat osallistua kilpailuun ja lähetä meille linkit näihin lakkauksiin. Linkki voi olla joko blogipostaukseen, Facebookissa tai Instagramissa jakamaasi kuvaan tai vastaavaan. Huomioithan, että kuvan on oltava julkisesti nähtävillä, jotta voimme käydä sen tarkastamassa. Ethän lähetä lakkauksien kuvia meille sähköpostilla, ainoastaan linkki lakkaukseen/lakkauksiin!
- Osallistumisaika kilpailuun alkaa nyt ja päättyy keväthaasteen loppumisen jälkeen eli lähetä sähköpostisi viimeistään 1.6.2015 klo 23.59
- Valitsemme lakkauksista kolme suosikkiamme, joista jokainen saa yhden palkinnoista. Huomioithan, että meillä voi kestää hetki valinnassa, eli voittajaa ei välttämättä julkisteta heti kilpailun päättymisen jälkeisenä päivänä.
- Osallistumalla kilpailuun annat meille luvan julkaista kuvasi blogeissamme. Emme julkaise muita kuin voittajien kuvat ja tietysti kerromme kenen lakkaus on.
- Lahjakortit toimitetaan voittajille sähköpostitse, MoYou London toimittaa lahjoittamansa palkinnon itse voittajalle. Ilmoitamme voittajien sähköpostit suoraan palkinnot lahjoittaneille tahoille, jotka toimittavat itse lahjakortit sähköpostitse voittajille.Jos jokin jäi epäselväksi, niin kysymyksiä voi jättää kommenttiboksiin tai sähköpostiin!

a Rafflecopter giveaway
_________________________________________________________________________


Oh, how have I waited to get this post published! Now I get to tell you about this amaaazing thing concerning The Finnish(able) Nail Art Challenge. Me, Annie and Katjamaria wanted to thank you all for your participation to our challenges (#ablecaw14 and #ablecs15) and now you have the chance to win some great prizes. If you have participated to the spring and/or the autumn-winter -challenge, some of the prizes can be yours. I recommend that you read the instructions VERY carefully, you can find the instructions translated in English from Annie's blog. It's a shame that I can't win any of these! :D Good luck to you all!

Our prizes are sponsored by MoYou London, ILNP and The Nailista Shop. The giftcard for Harlow & Co. we bought ourselves.
_________________________________________________________________________

4 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Nyt vaan osallistumaan, palkinnot on kyllä kohdallaan! :D

   Poista
 2. Hei! ;) mikä on haasteen aihe? Keväät aihe?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka! Haasteen teemat vaihtuvat viikottain, joka viikko meillä on kaksi erilaista lakkausteemaa. Tässäpä linkki tuohon tarkempaan haasteohjeeseen:

   http://nerdicnails.blogspot.fi/2015/02/the-finnishable-nail-art-challenge.html

   Tervetuloa mukaan! :)

   Poista

Every comment brightens up my day :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...