3/28/2015

#ablecs15 Week 7: Pastels


Tuntuu ihan siltä kuin blogia ei olisi tullut viikkoihin päiviteltyä. Todellisuus on kuitenkin toinen. Opetusharjoittelu vie aikaa ja energiaa kovasti ja oma elämä on samanaikaisesti suuremmassa myllerryksessä kuin koskaan. Voidaan siis huoletta olettaa, että blogin päivittymistiheys tulee toistaiseksi olemaan melko surkea. Kyse ei ole kuitenkaan siitä, että into blogia kohtaan olisi hiipumassa, vaan ainoastaan suuresta ajan ja jaksamisen puutteesta. Toivottavasti mahdollisimman pian pystyn palaamaan blogiarkeen. Haasteen haluan kuitenkin pitää bloginkin puolella voimissaan, joten puhutaanpa välillä näistä kynsistä.

Pastellivärithän ovat sitä kaikista ominta alaani ja ehdotonta mukavuusaluettani. Ehkä senkin vaikutti siihen, että pää oli ihan tyhjänä erilaisista mahdollisuuksista. Tästä sitten siirryin tietenkin luontevasti liukuväriin, mikä oli vähän tylsä valinta. Mutta aina kuitenkin yhtä toimiva. (Voisiko joku tulla iskemään päähäni muitakin ideoita kun liukuväriä ja teippailua?) Viikkoa aikaisemmin hain postista muutamia uutuuslakkoja, niiden joukossa oli OPIn Hawaii -kokoelman Suzi Shops & Island Hops (vaaleanpunainen) ja That's Hula-rious! (vaaleanvihreä). En sitten edes antanut muille väreille mahdollisuuksia, vaikka näillä kahdella liukuvärin tekeminen ei ole enää todellakaan omaperäistä. Lisää juttua näistä kahdesta kaunokaisesta sitten tulevaisuudessa. Liukuvärin päälle kokeilin leimauksia Messy Mansionin laatasta 14. Laatan teemana on linnut, siitä löytyy sulkia, lintuja ja lintuhäkkejä.Kovin erikoiset ei näistä kynsistä tulleet, mutta ihan mukavat ja valoisat. Ajattelin aluksi leimata kuvat mustalla, mutta se olisi vienyt juuri sitä kynsien valoisuutta pois. Ensi viikolla päästäänkin sitten pääsiäisaiheeseen eli mahdollisesti näkisin siinä taas mahdollisuuden pastelliväreille. Tosin minähän en tunnetusti tarvitse mitään varsinaisia syitä käyttää pastellilakkoja.


Miten te olisitte näillä kahdella lakalla lakkailleet?

OPI - Suzi Shops & Island Hops
OPI - That's Hula-rious!
Konad - White
Messy Mansion - 14
_________________________________________________________________________


It feels like I haven't been posting for several weeks. The truth is different. My studies are taking so much of my time and energy and at the same time I'm having my whole world turning around. So it's easy to presume that this blog won't be updating as much as I've gotten used to. I'm really hoping that I have a chance to return back to my blog as soon as possible. I still want to keep this #ablecs15 -challenge going, so here are my pastel nails.

Pastels are my strong point and strongly on my comfort zone. Maybe that was one of the reasons why my head was completely empty of ideas. From there I went very smoothly to gradient, which is quite boring choice. But it works every time! (Could someone please give me some other ideas than gradients and nail tapes?) Week earlier I got some new polishes and two of those polishes were OPI's Suzi Shops & Island Hops (light pink) and OPI - That's Hula-rious! (light green) from OPI's Hawaii -collection. I didn't even give other polishes a chance even though making gradient with these two isn't really original. I'll talk more about these two in the future. I did stamping from Messy Mansion plate 14. The theme of the plate is birds, there are birds, feathers and birdcages.

These nails aren't really that special, but quite nice and bright. First I thought about stamping these nails with black, but that would have taken the brightness away. Next week we're moving on to Easter -theme, so there could be possible be a chance for pastels. Though I'm not one to need reasons to use pastels..What would you have done with these polishes?
_________________________________________________________________________

4 kommenttia:

 1. Heh, mulla on siis yhtä laadukkaat ideat koko ajan kuin sulla.. :D Ajattelen joka lakkauksen yhteydessä että en nyt taas viitsisi tehdä liukuväriä, tehdään siis teippausta... Eli tosi omaperäistä. :D

  Mutta tästä huolimatta, tai ehkä myös tän takia, tykkään kovin näistä kynsistä! <3 Todella hempeät ja kauniit, nätti liuku ja nuo leimat sopii täydellisesti noihin väreihin. :)

  Ja psst, täällä ollaan, jos tulee mitään tarvetta. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mutta sulla on toteutus paljon onnistuneempi! Mä toistan samoja kynsiä uudestaan ja uudestaan! :D Mutta sepä se, ehkä se on juuri yksi niistä syistä miksi toisen blogi aina vetää puoleensa kun ne samat ideat tulee vastaan aina vähän eri muodoissa.

   Kiitos paljon tuesta Anni! <3

   Poista
 2. Aivan hurjan kaunis liukuväri ja leimat on kauniit noin valkoisina ja tosi että mustat ois ollu ehkä liian rajut jos tollasena herkkänä pastellisena on halu pitää kynnet. Tykkään! Tsemppiä opiskeluun ja postikin on jo kulkenut, kiitos! :)

  VastaaPoista

Every comment brightens up my day :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...