3/05/2015

#ablecs15 Week 4: Sporting


Nyt kun Joensuussa ja Kontiolahdella on päällä tämä ampumahiihtohullutus, niin on vaikea edes kuvitella tekevänsä kynsiä millään muulla urheiluteemalla. Katjamaria ehti jo julkaista kynnet tällä Kontiolahden teemalla ja itsekin otin käyttöön samat värit, koska ne löytyvät Kontiolahti Biathlonin logosta.

Koko kynsiasia lähti liikkeelle tuosta nimettömän ampumahiihtomiehestä. En ole ihan varma, että näyttääkö tuo mies nyt kovin hiihtäjältä ase selässä vai sauvakävelijältä jonka selässä on ongelmia. Mutta siinä se nyt on. Tuon miehen kaveriksi halusin vähän väriä, joten siksi valitsin tuo "Kontiolahden värit". Raidat on tehty teippaamalla ja vähän tuntuu siltä, että tein nuo raidat vähän turhankin vaikean kautta, kun jouduin tekemään raidat yksi kerrallaan.Sitten ihan muuhun aiheeseen. Kynsiblogeissa näkyy yhä enemmän postauksen lopussa kuva käytetyistä lakoista ja tarvikkeista. Pitäisittekö te enemmän sellaisista kuvista ja listoista vai pelkästä listauksesta? Kumpi on kätevämpi ja parempi?


Mitä tykkäätte tällaisista sporttikynsistä?

Gina Tricot - White
OPI - Where Did Suzi's Man-Go?
OPI - Keeping Suzi At Bay
Peggy Sage - Océane
China Glaze - Liquid Leather
Nail Tapes
_________________________________________________________________________


Now that Joensuu and Kontiolahti are full of the biathlonmadness, it's hard to even think about doing this nails about something else than biathlon theme. Katjamaria already posted her own nails about this same subject and I also took those same colors to use since they're the colors of the Kontiolahti Biathlon logo.

This whole nail art started from that man in my ring finger. I'm not completely sure if that man looks more like a skier with a gun on his back or a nordic walker with a back problem. But anyway, there he is. I wanted some color to go with that man and that's why I chose the "Kontiolahti colors". Those stripes are made with nail tape and I'm feeling that I did them a bit too difficult since I needed to do the stripes one at a time.

Then to something completely different. In nail blogs there are more and more pictures at the end of the posts showing what nail polishes and other supplies were being used. I was wondering if you thought that's better than just a list? List or a picture or both? Which way is the best?
_________________________________________________________________________

8 kommenttia:

  1. Tosi söpö lakkaus! :) Kuvat käytetyistä lakoista ja välineistä on ihan kivoja, mutta ei mielestäni mitenkään pakollisia.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Jep, pitääpä pohtia tätä kuva-asiaa, voi kyllä kuitenkin olla, että jatkan vaan tällä vanhalla linjalla.

      Poista
  2. No mutta aivan selkeä ampumahiihto-ukkeli! :) Miunkin mielestä lukijana kuva käytetyistä tuotteitsta on kiva lisä, mutta ei mitenkään pakollinen. Ehkä joskus jää joku tuote mieleen paremmin, kun se on kuvana. Varsinkin jos joskus sattuu käyttämään jotain erikoisempaa merkkiä/tuotetta, niin silloin on kiva tietää miltä se näyttää :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hehe :D Niinpä, tuo pointti erikoisista merkeistä on kyllä ihan totta. Onneksi kuitenkin kuvailen kynnet noiden pullojen kanssa aina, niin ainakin joku päätyy kuviin :)

      Poista
  3. Hieno ampumahiihtotyyppi! Mun mielestä kuva käytetyistä ei myöskään ole välttämätön kun löytyy kuitenkin lopusta tekstinä vaikkakin kuva on ihan jees.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Jep, listaus voi olla kyllä se mun juttu.

      Poista
  4. Hieno ampumahiihtotyyppi ja ihan täysin tunnistettavissa! :) Kuvasta käytetyt tuotteet/lakat ehkä huomioi paremmin kuin vain listauksesta, mutta ei kuva minustakaan mikään välttämätön ole.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :D Luulenpa, että listauksella vaan jatketaan :)

      Poista

Every comment brightens up my day :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...