3/02/2015

Sally Hansen 18K Gold


Sain taannoin maahantuojalta testiin Sally Hansenin 18K Gold Hardener -lakan eli kynsienkovettajan. Ensimmäinen reaktioni oli hämmennys: kultahippuinen kynnenkovettaja? Eli aluslakka? Normaalisti kun sitä on tottunut nostamaan hippuja sisältävät (etenkin kultahippuja sisältävät) lakat kynsien päällimmäiseksi elementiksi. Onneksi lakan tarkempi googlettelu kertoi jotain mitä ei paketissa mainittu: voidaan käyttää myös kynsilakan päällä. Luulenpa, että ilman tätä tietoakin olisin saattanut tuota vähän testailla ihan vain perinteisenä topper-lakkana.Lakan paketti kertoo, että lakka kovettaa kynnen samantien ja ehkäisee kynnen katkeilua ja lohkeilua. Lakan päällimmäinen korkki lähtee irti ja sen alta löytyy pyöreä korkki, jolla lakkaaminen on helpompaa. Vaikka kultahippuja sisältävä pohjalakka kuulostaa aika erikoiselta, tarkoittaa tuo samalla myös lakalle useampia käyttötarkoituksia: aluslakka, yksin käytettävä lakka tai lakka toisen lakan päälle. Itse olen kyllä melko innokas noudattamaan lakkojen pääkäyttötarkoituksia eli tällä lakalla se tarkoittaa kynnenkovettajana toimimista. Lakka tuli markkinoille maaliskuussa (2015) ja toisaalta vähän harmittaa, että pahimmat pakkaskelit ovat nyt jo ohi (toivottavasti). Kovettajalla olisi kyllä ollut käyttöä jo ensimmäisten pakkaskelien saapuessa kun kynnet alkoivat kiitettävästi napsua reunoilta poikki.

Lakka näyttää pullossa voimakkaasti keltapohjaiselta, mutta kynnellä se ei välity. Olen käyttänyt tätä lakkaa nyt kynsillä nyt hieman vajaan kuukauden. Lähtökohtaisesti omat kynteni ovat melko vahvat, ongelmia esiintyy reunojen poikkinapsahtelussa. Aloin pohtimaan lakan toimivuutta ja tajusin, että reunojen poikkinapsahtelua ei ole ensimmäisen käyttöviikon jälkeen enää esiintynyt. Toinen tekemäni huomio on se, että vaikka tälläkin hetkellä kynsieni pitäisi olla täysin puhtaat, jopa ilman pohjalakkaa, niin kynsille on nyt jäänyt muutaman viikon käytön jälkeen näitä kultahippuja. Eipä se haittaa, onpa kynsillä koko ajan vähän kimalletta. Tässäpä tällainen tarina tällä kertaa, jatkan tämän käyttöä ja päivitän tilannetta taas tulevaisuudessa.

Tiivistetysti:

+ Uudenlainen kynnenkovettaja
+ Monikäyttöisyys
+ Leveä sivellin

- Päällä olevaa lakkausta poistettaessa ottavat kultahippuset usein ikävästi kiinni vanulappuun (kuten glitterit) 


Mitä ajatuksia kultahippusilla varustettu kynnenkovettaja tuo teidän mieleen?

_________________________________________________________________________

I got this Sally Hansen's 18K Gold Hardener for review from the importer. First I was quite confused: why are there gold flakes in the nail hardener? In the base coat? Normally I'm used to painting this kind of polishes on top of all the other polishes on my nails. Luckily I found out something when using google that doesn't read on the box of the polish: can be worn on top of polishes. I think that I may have tried this as a traditional topper anyway.

On the package of the polish it reads that this hardens nails instantly and prevents nails from breaking and chipping. The main cap on this polish comes off and under that there's a smaller, round cap that's easier to use when painting nails. Even though a base coat that contains goldchips seems a bit odd, this polish has many ways to use it. You can use it as a hardener, base coat, a nail polish or a nail polish topper. I'm quite keen on using polishes like the instructions say so I think that I'll be using this polish only as a hardener. This polish came to stores in March (2015) here in Finland. It's a shame that the polish is coming out only now. I would have needed this before Christmas when cold weather came and my nails started to break. Luckily I have this now!

In the bottle this polish looks strongly yellow based, but on nails it doesn't show. I haven't tried this on top of white polish, that would tell the truth. This hardener takes a moment to dry than I'm used to with base coats, but this polish isn't officially a base coat. I will be writing more about how this polish has worked when I have a little more time to test it out.

Summary:

+ New idea for nail hardener
+ Many ways to use
+ Wide brush

- When removing nail polish those goldchips get stuck on the cotton (like glitter polishes)


What kind of thoughts does this nail hardener bring to your minds?
_________________________________________________________________________
* gotten for review

2 kommenttia:

  1. Jännää, mulle ei ikinä tulis mieleen laittaa kultahippulakkaa minkään toisen lakan alle :D En oikein ymmärrä, miksei tehty erikseen kynnenkovettajaa ja kultahippulakkaa? Vaikka toisaalta onhan tuo hyvä niille, jotka eivät välitä värilakasta mut haluavat silti jotain extraa kynsille :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla oli ihan sama ensireaktio :D Nyt kuitenkin on ihan kiva, että hiutaleet on tavallaan jämähtäneet kynnelle niin on jonkinlainen jatkuva kimalle kynsillä :) Ja onpahan ihan uudenlainen juttu kynsimaailmassa! :D

      Poista

Every comment brightens up my day :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...