3/13/2015

#ablecs15 Week 5: Textured


Pitkästä aikaa on ollut käsillä sellainen viikko, joka on vienyt voimat haastelakkailulta ihan täysin. Jos olisin ennalta osannut sanoa kuinka rankka viikko tulee opiskelujen suhteen olemaan niin olisin varmasti tehnyt nämä haasteet varastoon. Mutta niin viisas en kuitenkaan ollut, joten nyt saatte sitten viikonloppuna kaikki haastekynteni. Tätä väsymystä ei yhtään auttanut se, että haasteaiheet olivat tälle viikolle helppoja, mutta silti vaikeita. Textured -haastehan viittaa melko suorasti tekstuurilakkoihin, mutta en olisi halunnut silti lähteä tällä aksenttikynsi -linjalle. Erilaisiin tekstuuripintoihin ei kuitenkaan ollut tällä lakkaajalla voimia, joten tässä lakkauksessa on esillä ainakin parit tekstuurilakat.

Aluksi olin sitä mieltä, että tuo hauska leima pelasti muuten vähän tylsät kynnet. Sitten se leima meni ja levisi päällyslakan avustamana. Enkä varmasti leimannut uudestaan kun tuo kynsi oli jo kerran uusittu (aluksi tarkoituksena oli tehdä leopardiprinttiä). Lakkoina testailin kuitenkin taas paria vähemmällä käytöllä ollutta tapausta eli Zoyan Tomokoa (kultainen) ja KIKOn Mintia. Onneksi aikoinaan luovuin suurimmasta osasta tekstuurilakkojani kun aavistin, että tämäkään tyyli ei ole tullut jäädäkseen, eikä myöskään ole omaan mieleeni. Pakko on kuitenkin sanoa, että tuo KIKOn tekstuuriefekti oli kyllä mieleeni. Se ei ehkä välity kuviin ihan loistavasti, mutta tavallista kevyempi tekstuuri kelpasi kyllä.


Kynnet ovat nyt siinä ihannepituudessa, jossa tämän kevään niiden haluaisin pysyvän. Omat kynnet kuitenkin kasvavat kovin nopeaa tahtia ja sen oikean pituuden pitäminen on välillä vähän hankalaa. Helposti tulee viilanneeksi vähän liikaa tai vähän väärään malliin. Onneksi kulmakatkeilulta on säästytty, luulenpa, että siitä kiittäminen on tuota Sally Hansenin 18K Hardeneria mikä on jo ainakin kuukauden ollut jatkuvassa käytössä.

Zoya - Tomoko
KIKO - Mint (636)
Models Own - Nude Beige
MoYou London - Tropical 01
Konad - Black
_________________________________________________________________________

It has been such a hard week for me studywise. It has taken all of my strength and I haven't had any energy to do these challenge nails. If I had known this, I would have done these nails before, but since I haven't done that, you have the whole weekend filled with #ablecs15 nail art. This week's themes are easy and hard at the same time. I didn't want to make only an accent nail with texture polishes but I didn't have any ideas or energy to do anything different so here we go. At least I got to use some polishes that aren't used all the time.

At first I thought that the funny stamping image saved these nails. Then that image was spread by the top coat I used. Nice. I didn't want to redo that since I already had done that (at first I did leopardprint). I got to use Zoya's Tomoko (gold) and KIKO's Mint. I'm glad I gave most of my texture polishes up long time ago. At some point I realized that they wouldn't stay in fashion for much longer and they just weren't for me. But I have to say that the smaller effect with KIKO was just what I wanted and needed. I don't know how well you can see it in the photos, but KIKO didn't have such a huge texture in it. My nails are at the length I want them to be. It just isn't always the easiest job to keep them that way. It's so easy to file too much or file the nails to the wrong shape. At least there hasn't been any breaking on the edges, I think I have Sally Hansen's 18K Gold Hardener to thank for that.
_________________________________________________________________________

8 kommenttia:

 1. Voi harmi tuota leimaa:( ei onneksi haittaa näiden kynsien ulkonäköön vaikka se levisi. Tosi kivoja tekstuuripintoja ja kivat kynnet=)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Itse yritän vähän siristellä silmiä niin ei nuo leviämiset muka näy niin paljon :D

   Poista
 2. Toimii kyllä loistavasti tuo kulta ja minttu yhdessä! Mulla on edelleen kaikki tän viikon haasteet tekemättä, huoh. Oon vaan keskittyny kovasti kisakynsien tekemiseen, että on jääny haastekynnet paitsioon. Onneks tässä on vielä sentään kaks päivää aikaa. :)

  Mun täytyy kyllä ehdottomasti korkata tuo Sally Hansenin kovettaja, oon vähän sitä pelännyt ettei se koveta kynsiä liikaa... Mutta nyt on tullut just noita kulmakatkeiluja, jospa siitä siis ois mullekin apua. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne on kyllä nätti värikaksikko! Nyt sitten vaan lakkailemaan, mullakin vielä ne toiset tekemättä. Suosittelen ainakin kokeilemaan, itse tässä kulma-asiassa kyllä huomaan, että on auttanut :)

   Poista
 3. Nään on kyllä kivat :) harmi että levisi, se on niin rasittavaa :/ mitä päällyslakkaa käytit?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla :) Käytän Mereneidin Top Coatia, mutta luulenpa että ongelma oli enemmän siinä, että laitoin päällyslakan liian pian leimaamisen jälkeen. Hetki kun on taas siitä kun on tullut leimattua mustalla :)

   Poista
 4. Ihana tuo KIKO! Mulla ois vielä tekstuurihaaste tekemättä, saa nähä saanko aikaseksi, mut nää on kyllä kivat ja fressit, päällyslakalle buu!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. KIKO on kyllä ihana, omistan siitä onneksi ei-tekstuuriversion myös, mikä on monikäyttöisempi :) Kiitoksia, nyt sitten vaan itsekin tekstuurilakkojen kimppuun :)

   Poista

Every comment brightens up my day :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...