3/07/2015

Polish of the Month, February 2015Taas on valittu viime kuulta mieleenjääneitä lakkoja. Tällä kertaa valinta osui kahteen OPIin ja yhteen Picture Polishiin. Mikään näistä ei hohda uutuuttaan, mutta se ei tee näistä kolmesta yhtään huonompia lakkoja.


OPI - Chic From Ears To Tail

Chic From Ears To Tail on julkaistu Couture de Minnie -kokoelmassa keväällä 2013. Kyseinen lakka on ilmestymisestään asti ollut huonossa maineessa. Sen laatu on erityisen heikko ja lakatessa pitää olla todella tarkkana ettei se valu kynsinauhoille. Lisäksi kerroksia vaaditaan melko monta, jotta lakka olisi peittävä. Haalea vaaleanpunainen on kuitenkin niin kaunis sävy, että olen pitänyt lakasta kiinni. Esimerkiksi kuvassa olevassa liukuvärissä tätä oli helppo käyttää, koska lakan ei tarvinnut heti peittää kunnolla.


Picture Polish - Heavy Metal

Heavy Metal on vuoden 2009 Mesh Shades -kokoelmassa eli kauan ennen kun itse tiesin yhtään mitään koko kynsilakkamerkin olemassaolosta. Tai ylipäätään indielakoista. Lakka näyttää pullossa paljon tummemmalta kuin se on kynsillä. Heavy Metal on todella kaunis harmaa glitterlakka. Lakan pinta ei kuitenkaan jää liian rosoiseksi vaikka glitteriä lakassa onkin vaikka muille jakaa. Nimellisesti lakka on myös ihan oma juttuni, joten vaikka joskus harkitsin lakan tarpeellisuutta itselleni niin nyt olen siitä ihan vakuuttunut.


OPI - Bubble Bath

Bubble Bath on osa OPIn Soft Shades -kokoelmaa ja pehmeä sävy se onkin. Lakka on itselleni myös melkoinen ongelmatapaus. Koostumukseltaan Bubble Bath on selkeä jelly eli se ei peitä helposti monellakaan kerroksella. Lakka on sävyltään nude, mutta omaan ihonsävyyni ei tämä ihan kokonaan katoa, melko sopiva sävy kuitenkin on jo kyseessä. Ongelmaksi itselläni tämän lakan käytössä muodostuu kuitenkin aina tuo jelly-ominaisuus, aina kun ei jaksa nähdä niin kamalasti vaivaa. Ranskalaisten manikyyrien pohjaksi tämä lakka kuitenkin sopii hienosti.

Olivatko nämä kolme teille tuttuja lakkoja?
_________________________________________________________________________

OPI - Chic From Ears To Tail

Chic From Ears To Tail was published in the Couture de Minnie -collection in the spring 2013. This polish has had a bad reputation since the moment it was published. It's very weak in quality, when using it you need to be careful so that it doesn't drip on your cuticles. You also need to polish many layers to make this opaque. This beautiful light pink shade has been such a pretty shade that I have kept this polish. For example in the gradient in the picture this polish was easy to use since it didn't need to be opaque right away.

Picture Polish - Heavy Metal

Heavy Metal is from the 2009 Mesh Shades -collection. So this was way before I even knew that Picture Polish existed, or any indie polish brand for that matter. This polish looks a lot darker than it does on nails. Heavy Metal is such a pretty grey glitter polish. The surface of the polish isn't too rough even though there's so much glitter in this polish. Namewise this polish is just in my comfort zone, so even if I earlier thought if I really needed this polish, now I'm sure about it.

OPI - Bubble Bath

Bubble Bath is a part of OPI's Soft Shades -collection, and a soft shade it really is. This polish is quite a problem for me. Bubble Bath is a obvious jelly so it doesn't cover nails easily and takes many layers. The shade of this polish is nude, but to my own skintone this isn't a complete match. It's quite close though. The problem for me with this polish is the jelly -quality, I just can't make all that effort every time. For french manicure base this polish is perfect though.
_________________________________________________________________________

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Every comment brightens up my day :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...