3/01/2015

#ablecs15 Week 3: Abstract


Kävi ilmi, että mitään esittämättömien kynsien tekeminen on kaikista vaikeinta. Näistä tulikin sitten color block -tyyliä edustavat kynnet. Color block tarkoittaa siis sitä, että kynsillä on rajattuja alueita eri väreillä. Näiden kynsien julkaisua venytin ja venytin, koska ihan suoraan sanottuna en tykkää niistä enkä näe niissä mitään muuta hyvää kuin värit. Aina ei kuitenkaan voi keksiä pyörää uudestaan, joten tässä ne on, värisotkut.Lakkoina on kolme OPIa ja yksi China Glaze. Rajaamiseen käytin vanhaa Dependin mustaa Art Lineria. Hassua huomata, että vaikka kevät alkaa ainakin jossakin määrin olla ajankohtainen, niin tällaista värimäärää ei pää vielä kestä. Silmät haikailevat kynsille niitä tummempia sävyjä, ainakin vielä hetkeksi. Toisaalta tällaisten kynsien tekeminen ei tummilla sävyillä olekaan niin helppoa, koska sävyt eivät erotu toisistaan yhtä selkeästi.

Yhteenvetona: ei omanlaiseni kynnet, värillisesti ja tyylillisesti ulkona omalta mukavuusalueelta. Positiivista oli se, että kokeilin jotain mikä todellakin oli ulkona mukavuusaluelta.

OPI - I Just Can't Cope-Acabana
OPI - Kiss Me I'm Brazilian
OPI - Keeping Suzi At Bay
China Glaze - Highlight Of My Summer
Depend - Black Art Liner
_________________________________________________________________________

It turns out that making nails that don't represent anything is the most difficult thing ever. These nails turned out to be made with color block -technique. Color block means that there are areas in different colors that are lined. I would have liked to start over with these nails but you can't invent something special every time you do nail art. So these are the nails I went with. I used three different OPIs and one China Glaze. I used an old Depend Art Liner to make the black lines. It's fun to notice that even though spring is starting to arrive, I'm not ready for bright colors. At least not this many. My eyes are longing after those darker colors. But making color block nails with darker colors wouldn't work so well since they are harder to tell apart. These nails really weren't on my comfort zone, not with their color or their style. The positive thing was that I did try something that was out of my comfort zone!
_________________________________________________________________________

8 kommenttia:

 1. Nätithän nämä on! :) Ja tää aihe oli kyllä hankala, omat versiot meni aikas lailla metsään :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Tää oli kyllä jostain syystä tosi paha, helpompaa on sittenkin tehdä esittäviä kynsiä :)

   Poista
 2. Minustakin nämä on vallan kivat kynnet ja ihanan pirtsakat värit! :) Color block -hommat on mulla vielä kokeilematta kynsille, pitäisi joskus ehdottomasti tehdä joku lakkaus tähän tyyliin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kovasti! :) Erilaiset neliöt ja suorakulmiot olisi siinä kyllä tyylissä ne ehdottomasti omat jutut, tuollaiset pyöreät muodot ei ehkä toimi ihan niin mukavasti omilla kynsillä :)

   Poista
 3. Ihanat värit, nää on hienot ja raikkaat!

  VastaaPoista
 4. Ooh, miusta taas on oikein ihanat värit ja blokit, kaipailen kyllä jo kirkkaita kynsiä! Nämä pomppaa tuosa linkupistakin (erittäin positiivisesti) esiin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla! :) Pian tulee taas se aika kun itse ainakin heitän melkolailla kaikki tummat sävyt nurkkaan ja se on vaan pastelleja ja kirkkautta all the way! :D

   Poista

Every comment brightens up my day :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...