1/13/2017

Karkkeja


Millainen suhde teillä on kahviin? Itse en ole koskaan juonut kahvia muutamaa kupillista enempää, koska en vain pidä siitä. Sen sijaan erikoiskahvit, kuten cappucinot ovat herkkuani. Erityisesti pidän kahveista, jotka eivät maistu ollenkaan kahvilta, kuten ennen joulua viihdyin todella hyvin Coffee Housen valkosuklaalatten parissa ja nyt todella kaipaan sitä takaisin valikoimaan. Juon näitä kahveja suhteellisen harvoin, mutta silloin kun ostan paketillisen Dolce Guston kapselicappucinoja kiihtyy "kahvin"juontini hetkeksi. Ennen näiden kynsien tekemistä ja postauksen kirjoittamista join kupillisen ja siitä seurasi käsien tärinä ja pienet ongelmat näkökentässä. Tai ongelmat eivät varmaan suoranaisesti ole näkökentässä, mutta sillä tavoin se itselleni näyttäytyy. Katseen keskittäminen on hankalaa ja tuntuu, että silmät harhailevat ihan liikaa eivätkä keskitä katsetta mihin haluaisin. Kaikki tämä yhden kahvikupillisen takia! Onneksi kapselikahvien juonti käy suhteellisen kalliiksi eikä se säännöllisesti kannata.

Ennen joulua sain yhteistyöpyynnön nettikaupalta EnjoyOurs. Sain ensimmäiset testituotteeni tammikuun alussa, paketissa oli valitsemani leimauslaatta, siveltimiä sekä stamper + scraper. Laatta sisältää lähinnä jouluteemaisia kuvia, mutta myös paljon monikäyttöisempiä lumihiutaleita, muutamia koukeroita ja muihin juhliin liittyviä ilmapalloja, pääsiäismunia ja pupuja. 

Aluksi näytti, että laatan kuviot ovat liian pinnalla ja tuskin tulevat leimaantumaan, mutta olin todella väärässä. Heti ensimmäisellä yrityksellä kuvio nousi todella helposti leimasimeen ja sain leimadecalit tehtyä todella helposti. Leimasin ei sen sijaan toiminut tarkoituksenmukaisesti. Leimaus oli helppoa ja toimivaa, mutta tämä leimasin on läpinäkyvä ja kaksipäinen. Ajattelin, että on helpompaa leimata tarkkoja kuvia pienemmällä päällä, mutta ainakaan valkoisella leimauslakalla leimasimesta ei näe kuvaa ollenkaan, mikä tekee koko läpinäkyvän leimasimen pointista turhan. Voin käyttää tätä ihan perinteisen leimasimen tapaan, mutta tarkkaan kuvien siirtoon jossa jotain pitäisi nähdäkin, tämä ei kyllä tule toimimaan. En ole aikaisemmin käyttänyt kaksipäistä läpinäkyvää leimasinta, joten en tiedä kuinka hyvin näistä yleensä näkyy läpi. Millaisia kokemuksia teillä on?


Sivellinsetistä käytin sivellintä nro 1, koska ajattelin sen sopivan hyvin stamping decalien tekemiseen. Homma sujui hienosti, mutta jo ensimmäisellä kerralla sivellin alkoi selvästi harottaa. Kuivuessaan sivellin meni taas enemmän muotoonsa, mutta saa nähdä kauan siveltimestä on käyttöön. Onneksi paketti on halpa ja siveltimiä on siinä useampia, joten voin vähän lykätä virallisen siveltimeni hankintaa.

Kerrankin olin osannut valita testiin tuotteita, joilla oli oikeasti käyttöä. Siitä kertoo selvästi se, että pystyin yhdistämään kaikki tuotteet samaan lakkaukseen. Kynsistä tuli mielestäni oikeasti kivat ja vaaleanpunaisuus ei ahdistanut yhtään. Mielestäni on myös kiva, että maalasin tikkarit tällä tavalla raitoina, eikä niinkään kuvan mukaisesti ympyröinä. Hopea pohjana toimii myös tosi kivasti. Tulipa hyvä mieli, että välillä tuntuu onnistuneensa taas lakkaamisessa ja koristelussa! Ja jos joku on kiinnostunut esimerkiksi päivittämään leimauslaattavalikoimaansa, saa EnjoyOursiin 10% alennuksen koodilla AST10.

OPI - This Gown Needs a Crown
OPI - Mod About You
Essie - Chillato
Color Club - In De-Nile
KIKO - Lilac (330)
Essence - Stamp Me! White

* gotten for review

10 kommenttia:

 1. Ihanat! Värit sopii nätisti yhteen, ja tikkari on just hyvä noin. :) Vois toimia matattunakin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Matattu vaihtoehto kävi kyllä mielessä, mutta tällä kertaa mentiin vähän perinteisemmin.

   Poista
 2. Rakastan kahvia! Päivä ei lähde käyntiin ilman kahvia, eikä saa nukuttua, jos ei juo iltakahvia. Mummo on kuulemma opettanut minut juomaan kahvia, kun olin 2-vuotias.

  VastaaPoista
 3. Täällä yksi kahviaddikti! :D Tosin mä en oikeen tykkää makukahveista, tuntuu että niissä on se koko idea eli hyvä kahvin maku peitelty ja piilotettu turhaan ;)

  Nämä kynnet on muuten ihan överisöpöt, ei voi olla tykkäämättä ♥♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hehe, eli et tykkää makukahveista juuri sen takia, miksi ite niitä suosin :D

   Kiitos! Karkit on selvä tie söpöyteen! :)

   Poista

Every comment brightens up my day :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...