1/06/2017

TOP 10 kynsilakat 2016


Perinteisesti luvassa on TOP 10 kynsilakkalistaus vuoden 2016 fiiliksillä. Lakkoja ei ole laitettu minkäänlaiseen järjestykseen, se olisi jo ihan liian haastavaa. Luultavasti valitut lakat eivät ehkä täsmää listaan vuoden käytetyimmistä, mutta nämä ovat mieleen jääneet tapaukset. Vaikuttaa siltä, että tänä vuonna vihreät ovat olleet kovasti omaan mieleeni, siitä ehkä kertoo myös pitkään jatkunut Picture Polishin Mossyn perään kuolaaminen. Isketäänpä tällä kertaa ruutuun pelkät kuvat lakoista ja jostain lakkauksesta, jossa kyseistä lakkaa on käytetty. Antaa lakkojen siis puhua puolestaan.


Picture Polish - Escapades


Essie - Off Tropic


OPI - We'll Always Have Paris


ILNP - Lulu


ILNP - Homecoming


El Corazón - Cosmos


Essie - Flowerista


OPI - Do You Have This Color In Stock-Holm?


Zoya - Blaze


Gina Tricot - White

Viime vuoden listaus löytyy täältä. Vaikka en juurikaan hankkinut viime vuonna uusia lakkoja, lista ei silti toista samaa kuin vuosi sitten. Yhteneväisiä lakkoja listoilla oli vain kaksi: El Corazónin Cosmos ja Picture Polishin Escapades. Tältä vuodelta mieleenpainuvin lakka oli ehkäpä ILNP:n Lulu, joka on ihan ylikaunis. Miksi ihmeessä se on unohtunut lakan nurkkaan, en todellakaan osaa sanoa. Kun kevätaurinko alkaa enemmänkin näkyä, niin Lulu pääsee todella oikeuksiinsa.

Löytyykö teidän suosikkilistoiltanne samoja lakkoja?

6 kommenttia:

 1. Tämä olikin aika erilainen lista, multa ei löydy kuin Blaze ja Ginan valkoinen itseltä. Mutta nuo ILNP:n lakat kyllä houkuttaisi... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nuo ILNP:t on kyllä tosi kauniita! Pitää ehkä sitten taas joskus isompia lakkahankintoja tehdessä miettiä, että olisiko tilaus ILNP:lle aiheellinen :)

   Poista
 2. Mulla on näistä vain Ginan White OPI:n Stock-holm ja Essien Flowerista, ja eivät ne ehkä ihan suosikkilistalleni pääsisi vaikka komeita ovatkin ja Ginan valkoinen oikein hyvä käyttö-lakka. Escapades saa näköjään edelleen jatkaa suosiossa, kun oot listannut sen jo toistamiseen. :)

  Aikeissa on vielä koittaa tehdä itsekin jonkinmoinen suosikkilakka-listaus..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Escapades on kyllä ihan suosikkilakkoja, sitä tulisi käytettyä ihan liikaa jos en yhtään hillitsisi :) Stock-holm pääsi listalle ehkä eniten siksi, että vihdoin pääsin yli sen kirkasta violettia sävyä koskevasta pelosta :D

   Poista

Every comment brightens up my day :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...