1/30/2017

Picture Polish: AllurePicture Polishin Instagram -tili (@picturepolish) on aloittanut vuoden tyylikkäästi erilaisilla kilpailuilla. Ensimmäisessä kynnet piti lakkailla ja koristella käyttäen PP:n lakkoja ja kuvata kynnet kaikkien käyttämiensä lakkojen kanssa. Omasta mielestä oli todella hauskaa katsella kuvia, koska lakkoja oli yhdistelty kuviin kekseliäillä tavoilla. Seuraava kisa oli PP:n kynsilakkojen swatchaamista. Koska en ehtinyt ensimmäiseen kilpailuun mukaan, päätin osallistua tähän. Swatchille piti valita teema eli kuvata kynnet teemana lemmikki, selfie tai kukka. Olin edellisellä viikolla saanut perheeltä kukkalähetyksen valmistumisen kunniaksi, joten valinta oli helppo. Testikuvasin neljä lakkaa kukkakimpun kanssa ja valitsin lopulta sopivimmaksi Alluren. Mikäli jotain kiinnostaa, muut lakat olivat Escapades, Twinkle ja Shocked. Toinen vahva kilpailija oli Twinkle, mutta se oli aivan samanvärinen kuin kimpun suurimmat kukat, joten Allure ajoi ohi.


Omat kynnet eivät ole niin kivan muotoiset, että swatcheista tulisi mitenkään mahtavan kauniita, mutta kiitos tämän kilpailun tuli kerrankin kokeiltua vähän erilaisempia poseerauksia. Picture Polishin lakkapullo ei ole kaikista helpoin mitä tulee käden ja kynsien asetteluun kauniisti, joten omaksi suosikkikuvaksi valikoitui postauksen ylin kuva. Otin tietoisen riskin, koska ohjeissa luki selvästi, että kynsien pitää olla pääosassa. No, ainakin kameran tarkennus on niissä, lakkapullo näkyvissä ja lakka erottuu nätisti. Ja enpä tuosta kisasta mitään itseäni suosivia tuloksia odottanut kuitenkaan. E suosi postauksen alimmaista kuvaa, mutta itse en pitänyt sen valoista ja pidin kuvaa vähän turhan tavallisena.

Erikoista näissä kuvissa on myös se, että otin kaikki pelkällä luonnonvalolla. Toisissa kuvissa se osoittautui ongelmaksi, mutta joukosta löytyi muutamia hyviä otoksia, joissa luonnonvalon käyttäminen ei haitannut ollenkaan. Sen sijaan kuvista tuli jotenkin raikkaampia. Harmi vaan, että kuvauspäivä oli taas todella pilvinen ja valoa ei todellakaan ollut liikaa tarjolla. Toinen spesiaalijuttu kuvissa on se, että kerrankin jätin järkkärin seisoskelemaan jalallensa ja otin kuvat puhelimellani (OnePlus 3). Tosiasiassa puhelimeni kamera on helposti parempi kuin järkkärini, mutta silti aina tulee turvauduttua ihan perinteiseen kameraan. No ei tällä kertaa.


Allure on ehdottomasti yksi omia PP suosikkejani, vaikka lakan sävy onkin itselleni hieman vieras tapaus. Mutta mielestäni se sopi kauniisti kuvan kukkien kanssa yhteen.

Mikä fiilis teillä on Alluresta? Valitsinko mielestänne oikean kuvan?

2 kommenttia:

  1. Kynsikuvat kukkien kanssa on aina jees! Tykkään myös kovasti Alluresta, Picture Polishin lakoista se pääsisi minulla ihan mitalisijoille värinsä puolesta. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla :) Allure on kyllä todella kaunis sävy, vaikka en normaalisti tällaisille lämpene, niin Allure on ihana poikkeus!

      Poista

Every comment brightens up my day :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...