1/23/2017

Munakynnet


Meillä on melko perinteinen iltakuvio ja E:n kanssa menemme nukkumaan aina yhdessä. Nykyisin kun olen itse päivisin kotona ja E käy opiskelemassa ja ehkä iltaisin myös töissä, meillä ei aina energiatasot iltaisin ole aivan samat ja saatan itse jäädä valvomaan vielä pitkäksikin aikaa E:n nukahtamisen jälkeen. Joskus tulee pyörittyä parikin tuntia sängyssä ja välillä nukahdan ennen kuin pää on tyynyssä. Pointtina se, että ollaan kuitenkin pidetty kiinni siitä, että nukkumaan mennään yhdessä. Sen takia E:n yövuorot ovat niin hämmentävä juttu. Ennen menin nukkumaan yövuorojen aikaan mahdollisimman ajoissa, jotta aamu tulisi nopeammin. Nykyään olen ottanut mahdollisuuksien mukaan tavaksi sen, että valvon mahdollisimman myöhään, jotta joudun nukkumaan vain muutaman tunnin yksin. Tällä hetkellä kello näyttää puolta viittä sunnuntaiaamuna, mutta pian joudun kyllä taipumaan ja suuntaamaan nukkumaan. Tässä valvomisessa on ehkä osasyy näille kynsille. Siis mitä ihmettä?

Leimauslaatta, Harunoutan 12, on tilattu aikanaan Born Pretty Storelta, koska erilaiset kananmunat näyttivät todella hauskoilta. Nyt, aamuyöllä, päätin sitten ensimmäistä kertaa kokeilla laattaa. En jaksanut tarpeeksi kauan odottaa leimadecalin kuivumista ja se repeili ikävästi, mikä näkyykin nimettömän oikeasta yläkulmasta. Keskisormen raidoista tulee itselleni mieleen lähinnä pääsiäinen, mutta kananmunista taas ei. Vaikea juttu.



Vaikka sotkuisuus ja väsymys paistaa kynsistä vähän liiankin hyvin läpi, niin idealtaan kuitenkin pidin näistä kynsistä. Ajatus niiden takana todistaa mielestäni sen, että näinkin outo leimauslaatta ja -kuvio voidaan saada näyttämään ihan tyylikkäältä, mikäli se vain yhdistellään oikein. Melkoinen setti taas, mutta ainakin tuli kokeiltua! Itseasiassa laattaan jäi muutama kuvio, mistä tulisi mielestäni oikein hauskat kynnet. Joten ehkä kananmunien aika ei vielä olekaan ohi? Mutta nyt..taitaa olla aika mennä nukkumaan.

China Glaze - Intelligence, Integrity & Courage
OPI - Mod About You
Gina Tricot - White
OPI - I Just Can't Cope-Acabana
Harunouta - 12
Essence - Stamp Me! White
Nail Vinyls

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Every comment brightens up my day :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...