1/09/2017

Pilkkuja


Kaksi yötä yskän takia vain neljä tuntia nukuttuani päätin tehdä kynsikokeilun kynsikuvan pohjalta, johon törmäsin Instagramissa. Olen melko varma, että kuvan julkaisija ei ole kynsien alkuperäinen tekijä ja tietenkin kaikki tägit oikeaan lakkaajaan puuttuivat, joten idean virallinen keksijä jää nyt arvoitukseksi. Kynnet oli alkuperäisessä lakkauksessa toteutettu tummilla sävyillä ja vaikka lakkaus olikin todella hieno, halusin tehdä edes jotain itsekin. Koska en todellakaan osaa sanoa mitkä värit sopivat keskenään yhteen ja lähinnä pukeudunkin siksi mustaan, käytin googlea apunani valitessani sävyjä vaaleanpunaisen ympärille. Tämä taktiikka itseasiassa toimi harvinaisen helposti ja kivuttomasti. Voisinkin kuvitella, että tästä olisi apua itselleni myöhemminkin väriyhdistelmiä pohtiessa.

Toteutin nämä kynnet todellakin vain kokeiluna, koska näissä yhdistyy kaksi itselleni hankalaa elementtiä: pilkut ja negative space. Pilkkuja en oikeastaan koskaan yritä tehdä symmetrisesti tai minkäänlaiseen kuvioon, koska se harvemmin onnistuu. Negative space ei mielestäni taas oikein näytä omissa kynsissä kivalta ja usein kaipailenkin alle vaikka edes ohutta kerrosta nudea. Nyt kuitenkin uhmasin molempia ennakkokäsityksiäni ja iskin molemmat pelätyt tekniikat samaan settiin. Toisaalta nämä kynnet olivat todella nopea tehdä ja käytin näihin noin 20 minuuttia. Ja siitäkin ajasta paljon meni kerrosten kuivatteluun ja värien valintaan. Tässä siis toimiva lakkausidea nopeita koristeluita kaipaavalle.


OPIn Suzi Shops & Island Hops on pohjalla oleva vaaleanpunainen, joka on saanut jäädä kokoelmaani ainoastaan kauniin sävynsä vuoksi. Nykyisin omistan paljon lakkoja, joissa kaksi kerrosta tai vähintään kolme hyvin ohutta kerrosta riittää peittämään kynnet. Siksi kolme paksua kerrosta tätä lakkaa ei oikein napannut ja kuivatteluunkin meni hetki.

Nopeus ja ennestään pelottavien tekniikoiden käyttö olivat kynsissä plussia, mutta en ole ihan täysin varma miten viihtyisin tässä lopputuloksessa pidemmän aikaa. Toisaalta myös vaaleanpunainen on itselleni vieras sävy näin suuressa määrin ja koinkin lähinnä kutsumusta päästä lakkaamaan enemmän Suzi - The First Lady of Nailsilla. Fiilistä vie myös kynsien muoto, mikä joka toinen lakkauskerta jaksaa olla omaan mieleeni ja joka toinen kerta sitten taas ei. On vaikea olla näin lyhytkyntinen kynsimaailmassa, jossa jokaisella muulla on reippaasti pidemmät ja kauniin muotoiset kynnet. Mutta toisaalta en pärjäisikään sellaisilla kynsillä, koska lyhyet kynnet helpottavat taas kaikkea muuta olemistani niin paljon.

OPI - Suzi Shops & Island Hops
OPI - Suzi - The First Lady of Nails
Gina Tricot - White
Essence - Good Limes (65)

4 kommenttia:

Every comment brightens up my day :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...