1/16/2017

LUSH Baked Alaska & Movis


Lokakuussa LUSHilta vastaanotettu joulupaketti sisälsi muun muassa saippuapalan, Baked Alaskan. Alaska otettiin meillä heti käyttöön.

Aikaisemmin höpötin voimakkaasta, mutta hyvästä tuoksusta, joka Alaskasta tuli. Pieni pala saippuaa toimikin tehokkaasti myös kylpyhuoneen hajusteena, mutta ajan myötä tuoksukin laimentui saippuan pienentyessä. Tämä pala Baked Alaskaa kesti meillä useamman kuukauden, mutta tietysti se murtui pienempiin palasiin jo aiemmin. Vaikka saippuapalan käyttö oli mukavaa vaihtelua, on kiva taas hetkeksi palata ihan normaaliin pumppupullo -saippuaan. Ehkä taas sen jälkeen olisi paikka jollekin ihanalle saippuapalalle.

Baked Alaskaa voin suositella lämpöisesti kaikille, koska kirkkaat värit ja sitrustuoksut olivat todella mukava piristys pineen kylppäriin. Baked Alaska on joulusaippua, joka tarkoittaa nyt sitä, että saippua on tällä hetkellä -50% tarjouksessa LUSHin verkkokaupassa. Sadan gramman saippuapala maksaa nyt 3,47 euroa.




Movis on kasvosaippua, joka - kyllä - muistuttaa erehdyttävästi leipäpalaa. Sain Moviksen näytekappaleena, koska vihdoin muistin sitä toivoa! Pakettia avatessani saippuan leipämäisyys meinasi kostautua, nälkä oli tuolla hetkellä melkoinen ja luultavasti olen  ensimmäistä kertaa paketin avattuani painellut suoraan jääkaapille.

Moviksesta jää kasvoille todella raikas olo ja koko ajan kasvoja pestessä läsnä on jonkinlainen..hmm, ei aivan leivän tuoksu, mutta jotain siihen suuntaan kuitenkin. Käytin saippuaa hieromalla sitä suoraan kasvoihin ja Moviksen karhea pinta tuntui todella mukavalta, vähän ihoa pestessä rapsutellen. Tuli ikävä vanhaa Porridge -palaani, joka on valitettavasti jo LUSHin valikoimasta poistunut. Tulen ottamaan Moviksen osaksi myös suihkussa käyntejä, koska oma kasvojenpesuni on muuten vähän säälittävää. Kun otan saippuan mukaan kasvojen pesuun, märkänä on paita, ympäristö ja hiukset. Joten lopputulos on kuitenkin sama kuin olisin jo suihkussa käynyt..100 gramman Movis pala maksaa 10,95 €.

LUSH - Baked Alaska *

* gotten for review

2 kommenttia:

  1. Kiva kuulla sun mielipiteitä näistä! :) Mun on niin pakko päästä Lushin liikkeeseen pyörimään ♥♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itsekin olisi kiva pitkästä aikaa päästä! Pikkuveli muutti loppuvuodesta asuntoon missä on kylpyamme, pitäisi ehdottomasti hakea muutama hauska kylpypallo tuparilahjaksi! :D

      Poista

Every comment brightens up my day :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...