1/02/2017

My December 2016


Nyt on jo tammikuu! Kuinka outo ajatus, että taas täytyy opetella kirjoittamana uusi numero vuosilukua merkittäessä. Joulukuu oli meiningeiltään melko kiireinen ja piti sisällään gradun viimeistelyn ja muut viimeiset opiskelutehtävät. Nyt jäljellä on paljon käytännönasioiden hoitamista koskien valmistumista, mutta ne onkin erityisen mukava hoitaa alta pois.

Koko joulukuuta varjosti lumihiutalelaatan puute. Ikinä niitä ei tule niiden kausittaisuuden takia hankittua ja sitten joulukuussa tarve on suuri. Laitoin joulukuun alussa tilaukseen BPS:ltä laatan, mutta tiesin vallan hyvin, että lumihiutaleiden leimailu jää vuoden 2017 puolelle, laatta kun ei millään ehtisi jouluksi. Joululomalta kotiin palatessa eteisen lattialla odotti kuitenkin Born Pretty Storen toimitus ja lumihiutalelaatta ehti kuin ehtikin kotiutua vielä edellisen vuoden puolella. Onneksi lumihiutaleet eivät ole niin joulusidonnaisia vaan ne toimivat hyvin koko talven.

Kuukauden lempparikynsiksi nousi viralliset joulukynteni, vaikka idean keksiminen niihin tuntuikin olevan todella tuskallista. Onneksi sellainen lopulta löytyi ja kynsistä tuli omasta mielestäni todella kivat. Instagramin puolella tämä näkyi myös, koska tykkäyksiä kynsille tuli ihan kivasti. Tätä myötä onkin kiva laittaa pakettiin vuoden 2016 kuukausikoosteet. Tulossa on kuitenkin vielä kasa erilaisia listauksia.

Kuukauden kootut

Löytö: Sopiva sivellin

Ostos: Lumihiutale -leimauslaatat

Kynsilakka: Zoya - Blaze

Lakkaus: The Joulukynnet

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Every comment brightens up my day :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...