1/27/2017

Pysty- vai vaakasuora?Samana päivänä kuin tutkintotodistus tipahti postiluukusta, lakkailin illalla lähinnä kokeilumielessä nämä kynnet. Löysin Pinterestistä ihanat kynnet, mutta valikoimastani puuttui sopiva leima, joten jouduin vähän muokkaamaan ajatusta. Pidin kuitenkin värimaailman suunnilleen samana. Myöhemmin aloin kuitenkin pohtia, että tulisiko kynsistä liian jouluiset, koska hopea ja vihreä yhdessä. Valmiit kynnet eivät kuitenkaan mielestäni huuda joulua, ehkäpä joulukuussa lakattuna mielleyhtymä olisi syntynyt. Kokeiluajatus näkyy leimadecaleiden sijoittelussa, koska halusin testata erilaisia vaihtoehtoja. Eniten silmää miellytti ehkäpä pikkusormessa ja etusormessa näkyvä pystysuora sijoittelu, mutta kynnet olivat kokonaisuutena mielestäni kivat näinkin.

Ihan hurjaa, että kuinka paljon harrastukseni on muuttunut viime vuosina. Vielä hetki sitten fiilistelin ihan täysillä pastellivärejä ja nyt kohtaan ongelmia valita lakoistani paras vihreä, koska suosikkeja on niin monta! Tähän lakkaukseen pääsystä taisteli lisäksi Essien Off Tropic, mutta koska halusin kimalletta pohjaankin, Picture Polishin Escapades voitti. Kynsillä on lakkaa kaksi kerrosta.


Laatta on kokoelmassani melko uusi Born Pretty Storesta tilattu BP-L020, jossa on lähinnä erilaisia, suuria pitsikuvioita, mutta myös muutama pienempi kuvio. Tämäkin kuva näytti pieneltä laatalla, mutta kynsille siirrettynä se olikin melko kookas. Mutta tuopa ei haitannut yhtään. Näiden kynsien myötä tuntuu vähän siltä, että stamping decalien tekemisen taitoni on kehittynyt etenkin nopeudessa ja kuvan siirtämisessä kynsille. Onpa mukavaa huomata jotain tällaista.

Olen viime aikoina toteuttanut paljon kynsiä vain kokeilumielessä ja oikeastaan tämä on ihan hauskaa. Myöhemmin voin lähteä jalostamaan näitä ideoita enemmän, kun tiedän mikä toimii ja mikä ei. Nämä kynnet olivat mielestäni ihan hauskat, mutta kuviota voisin vielä miettiä enemmän. Väri(/lakka)yhdistelmä on kuitenkin tosi kiva.

Kumpi sijoittelu decaleille on teidän mielestä parempi?

Picture Polish - Escapades
OPI - This Gown Needs a Crown
Konad - Black
Born Pretty Store - BP-L020

4 kommenttia:

 1. Mun mielestä sijoittelu toimii molemmissa, mutta jos ois pakko valita toinen, niin kallistun aavistuksen pystysuunnan puoleen. Kaikkinensa kiva lakkaus! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Tuntuu, että se on jopa vähän kynnestä ja kynnen muodosta kiinni, toinen sopii paremmin toiseen kynteen ja toinen toiseen :D

   Poista
 2. Onnittelut tutkinnosta, en ole vielä tainnut muistaa onnitella :) mulla kans kandin paperit postissa tulossa ja vuoden päästä toivottavasti koko homma paketissa! Aika menee nopeasti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Oho, kylläpäs on aika tosiaan mennyt hujauksessa. Onnea kandista! :)

   Poista

Every comment brightens up my day :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...