1/20/2017

Potter ja galaksikynnet


Ensinnäkin kiitos edelliseen postaukseen tulleista kommenteista ja ajatuksista kynsibloggaamisesta. Kommenteista tuli sellainen olo, että voin ihan reippaasti jatkaa omalla linjallani ja tehdä blogia juuri niin kuin itsestä hyvältä tuntuu.

Oma suhteeni Harry Pottereihin alkoi kivikkoisesti kun koin aluksi painetta lukea kirjat, koska kaikki niin tekivät. Aloitin loogisesti Viisasten kivellä, joka karkotti itseni hyvin nopeasti melko tylsällä ensimmäisellä luvullaan, tai ainakin lapsena tuntui siltä. Vasta paljon myöhemmin sain kirjakerhon kautta Liekehtivän pikarin ja starttasin Potterini siitä. Tämän jälkeen luin nopeasti kaikki edeltävät ja aloin todella innokkaasti odottaa uusia kirjoja. Siitä se sitten alkoi. Harry Potterit ovat juuri suunnilleen oman ikäisilläni todella iso osa kasvamista, koska Potter kasvoi koko matkan mukana kirjojen ja elokuvien kautta. Katsoin viimeisen elokuvan punaisen maton suoraa lähetystä kotikoneella ja itkin pöydän ääressä sitä, että tässäkö se nyt sitten oli. Vaikka uusia virallisia kirjoja ei enää julkaista, on tämä mielestäni todella hyvä. Sarja on ihana, mutta on silti oikein antaa sen jäädä niihin kirjoihin ja tarinoihin, jotka alunperin julkaistiin. Joulukuun lopulla sain kuitenkin ilon katsoa Azkabanin vangin elokuvan ystäväni kanssa, joka näki elokuvan ensimmäistä kertaa. Hän ei ole lukenut Pottereita aikaisemmin, vaan nyt aina kirjan luettuaan pyrkii katsomaan elokuvan. Tämä kokemus oli todella outo ja hauska! Kun on itse katsonut jonkun elokuvan monta kertaa ja lukenut kirjan melkein yhtä useasti, tuntuu todella kummalliselta katsoa se aikuisiällä jonkun kanssa, joka katsoo sitä ensimmäistä kertaa. Samalla elokuvaan saa ihan uuden näkökulman, kun toinen katsoja kuvailee, miltä jonkin hahmon olisi kuulunut näyttää ja mitä hän oikeasti uskoi tapahtuvan. Ihan huikea ja piristävä leffakokemus. Varsinkin kun tänä vuonna meidän hengailuun tulee isoja muutoksia, niin oli kiva jakaa yksi Potter vielä ennen sitä.Galaksi -kynnet ovat aina olleet itselleni hankalat. Olen kokeillut tekniikkaa vain kerran aikaisemmin, mutta kokemukset eivät ole olleet niin positiivisia, että olisin halunnut jatkaa kokeilemista. Tekniikkahan on todella yksinkertainen ja nopea, koska ohuet kerrokset kuivuvat todella nopeasti ja hommaa voi jatkaa aina pian. Mutta ikinä tekemistäni kynsistä ei oikein tule mieleen minkäänlaiset galaksit. Dotting toolin avulla tehdyt pienet tähdet auttavat vaikutelman luomisessa, mutten tiedä välittyisikö tarkoitus kynsistä ilman niitä. Onneksi näiden kynsien tekemisessä galaksi -vaikutelma ei ollut niin tärkeää, koska Harry Potterin "logon" eli Kuoleman varjelukset -symbolin kanssa kynsistä tulee kokonaisuutena jotenkin maaginen vaikutelma.Sekosin taas vähän kuvien määrän kanssa, mutta kun tummista kynsistä on niin kiva ottaa kuvia, koska niistä 90% on käyttökelpoisia. Miksi pastellisävyisistä kynsistä otetut kuvat eivät voi näyttää tältä? Niistä paistaa aina kaikki sotkut ja kuiva iho jajajajaja..No, ehkä vika on enemmänkin omissa kuvaustaidoissa kuin missään muussa.

Kuvio on leimattu Hehen laatasta 036. Hehe julkaisi aikanaan useamman Harry Potter -teemaisen laatan, joita omistan useamman. Teemakynsiä vaan tulee melko harvoin tehtyä, niin laatatkin ovat jääneet todella vähälle käytölle. Pienen tekniikkaneuvottelun jälkeen (alin rivi kuvasta meinasi jäädä leimaantumatta) sain kuitenkin kuvan siirtymään ihan nätisti kynnelle. Harmi, että se ei ole ihanihan vähän pienempi, mutta toimivatpa kynnet noinkin!Pidin näistä kynsistä todella. Monien vaaleiden kynsien jälkeen nämä tuntuivat mukavan räväköiltä ja hillitysti toteutetut teemakynnet miellyttivät itseäni noin muutenkin. En ole ihan varma auttoivatko nämä kynnet galaksi -pelon voittamisessa, mutta edelliseen kertaan verrattuna kehitystä oli kuitenkin tapahtunut!


Millainen suhde teillä on Pottereihin? Mikä on mielipide näistä teemakynsistä?

Essie - Licorice
Essie - Hide & Go Chic
Essence - Miss Captain (51)
Color Club - In De-Nile
Gina Tricot - White
Essence - Stamp Me! White
Hehe - 036

2 kommenttia:

  1. Kynnet on tosi hienot! Ite oon lukenut Potterit 2 tai 3 kertaa. Elokuvia en oo kattonu ainuttakaan kokonaan.

    VastaaPoista
  2. Voi vimpula miten hienot! ♥♥ Galaksit on mun mielestä ihan täydellisesti onnistuneet, ei multa noin elävännäköisiä ole ikinä syntynyt! Pitääkin treenata tätä hommaa :)

    Ps. Hävettää ihan myöntää, mutta en ole ikinä lukenut Pottereita :o Leffat toki on tullut katsottua, mutta itse olen herännyt ylipäänsä kirjojen lukemiseen vasta 15-16 vuotiaana jolloin tuntui ettei Pottereiden lukemisessa ole enää mitään ideaa kun elokuvatkin on jo katsottu. Nyt kyllä tän postauksen jälkeen tekisi mieli lainata Potterit jostain luettavaksi :)

    VastaaPoista

Every comment brightens up my day :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...