1/11/2017

TOP 10 Nail Art 2016

Ja koska eihän näitä voi mihinkään järjestykseenkään laittaa, niin tässä taas epämääräisesti listattuna vuoden kynsisuosikkejani. Tämän listauksen tekeminen on aina melko työlästä, koska selaamista riittää. "Onneksi" tämä vuosi ei ollut niitä kaikista aktiivisimpia lakkailujaksoja, joten Instagramin selaaminen toimi hommassa hienosti. Postaukset kynsien takana lisäkuvineen on linkitetty aina otsikon vieressä olevaan kuukauteen, joten klikklik. Muistakaa myös kertoa kommenteissa, että mitkä kynnet olivat teidän lempparinne viime vuodelta!


Suoraa linjaa / kesäkuu

Näissä kynsissä ei ole niinkään kyse kynsien koristelusta vaan äärettömän kauniista kynsilakasta. ILNP:n Lulu on mielettömän upea kynsilakka ja tätä kuvaa katsellessa kävi mielessä, että miksi ihmeessä lakkaa ei ole tullut käytettyä koko ajan. Pitäisipä kaivella lakka esille ja alkaa pohtia muitakin koristeluita sen kaveriksi.


Bananananananana / syyskuu

Nämä kynnet tiivistävät mielestäni hyvin sen fiiliksen ja tyylin, mitä blogissa usein näkyy. Sarjakuvamaisuus ja hauskuus ajavat usein elegantin ja näyttävyyden ohitse. Vähän Antti Tuisku -oloa näistä välittyy itselle yhä, vaikka samalla päässä soi se System Of a Down. Lisäksi viime vuonna vihreä oli suosiossani, joten tuleepa sekin esille tässä setissä.


Halloweenin hämähäkit / lokakuu

Vaikka idea näihin kynsiin on pitkälti Pinterestissä ja toisten ideoiden uudelleen toteuttamisessa, tykkään näistä silti todella. Hassua, että miten omaan mieleen voivatkin olla sellaiset kynnet, jotka eivät liiemmin tue sitä arkipäiväistä kynsityyliäni. Noh, vaihtelu taitaa todellakin virkistää.


Nautical Feathers / huhtikuu

Taas täysin poissa omalta mukavuusalueeltani. Toista kertaa tällaisia kynsiä ei olekaan näkynyt, mutta kauniisti onnistunut liuku ja söpöt leimaukset saivat itseni todella pitämään näistä kynsistä. Essien Naughty Nautical ei ole näiden kynsien lisäksi ollut ollenkaan käytössä, mutta tällaiset onnistumiset saavat itseni säilyttämään tällaiset lakat silti osana kokoelmaa.


Coming Home / helmikuu

Niin hirveän iso työ, mutta kaiken sen vaivan arvoiset. Tällaisista tuloksista tulee aina sellainen fiilis, että isonkin ajan käyttäminen kynsiin kannattaa. Lisäksi se saa perustelemaan bloggaamista, koska ilman kuvia ja postauksia en olisi näitäkään kynsiä päässyt uudelleen ihastelemaan. Joten pelkkää positiivista täällä.


The Joulukynnet / joulukuu

Nämä kynnet pääsivät mielestäni varsin perustellusti vuoden TOP10 -listaukseen mukaan. Kynnet tuovat mukanaan olon siitä, että ilman joulupukkeja ja pipareita voivat kynnet silti olla jouluisat ja teemaan sopivat.


Helppoa leimailua / joulukuu

Ei ole kyse hienosta lakasta eikä hienoista leimoista tai koristeluista vaan siitä, että olin näiden kynsien kohdalla jo etukäteen varma epäonnistumisesta ja hermojen menettämisestä. Lopputulos oli kuitenkin täysin toisenlainen, koska lakkailuvuosieni aikana olen oppinut valitsemaan välineitä niin, että varmassa epäonnistumisessakin on mahdollisuus onnistumiselle. Seuraavaksi pitäisi ehkä sitten opetella vähän enemmän luottamaan omaan tekemiseen?


Peuroja ja omia juttuja / marraskuu

Nyt näyttää siltä, että vuoden lopulla kynsihommat ovat sujuneet koko vuoden edestä. Toisaalta aikaakin kynsille on ollut käyttää ihan erilailla. Tälle peurakuvalle tulen löytämään käyttöä varmasti myöhemminkin, nämä kynnet tuntuvat vain alulta.


Teit Meistä Kauniin / syyskuu

Vaikka pidän näistä kynsistä todella ja voisin toteuttaa ne vaikka heti uudestaan, mieleen tulee kuitenkin lähinnä mieleenpainunut ilta Teit meistä kauniin -elokuvan ensi-iltakiertueella ja Heinola10 -levyn kanteen saadut nimmarit Tonilta, Sipeltä ja Tuukalta. Sain leffan blurayn E:ltä jouluna ja olihan leffa edelleenkin loistava. Vanhemmat ja veljeni tykkäsivät siitä myös, vaikka varsinaisia Apulanta -faneja ei tuosta porukasta löydykään. Edelleen suosittelen tätä elokuvaa kaikille TODELLA lämpimästi!


Ei niin kuningasidea / lokakuu

Vaikka nämä kynnet eivät edusta värillisesti omaa tyyliäni yhtään, nämä viehättävät silmiäni yhä. Voisin kuvitella erilaisen version näistä kynsillä esimerkiksi ystävänpäivänä tai muuten vain normaalisti tummaa asua tasapainottamassa.

Mitkä kynnet olivat teidän lempparinne vuodelta 2016?


7 kommenttia:

 1. Kauniita kynsiä! Mun suosikit on ehdottomasti nuo turkoosit höyhenkynnet ja sen jälkeen ehkä joulukynnet. Tuolla loppupäässä listaa on kyllä useita sellaisia kynsiä, jotka olisi voinut nostaa tähän. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! :) Onpa yllättävää, että nuo höyhenkynnet nousivat monella suosikiksi, itse kun niitä tehdessä ajattelin, että onpas ulkona omalta mukavuusalueelta :D

   Poista
 2. Höyhenkynnet on myös mun lempparit näistä. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, pitäisi varmaan alkaa useammin siirtyä pois mukavuusalueelta :D

   Poista
 3. Suosikkini näistä lainauksista on postauksen viimeiset kynnet ja bansku-kynnet,sulla on kyllä silmää mitä tulee värien yhdistelemiseen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Usein on kyllä inspiraatiokuvia apuna värivalinnoissa, itse tuppaan olemaan siinä todella huono!

   Poista

Every comment brightens up my day :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...