12/27/2016

The Joulukynnet


Kotoa pois muutettuani joulu on ollut entistäkin tärkeämpi juhla. Tänä jouluna jo kaksi meidän sisarusparvesta tuli vanhempieni luokse omista asunnoistaan, joten todellakin "kokoonnuimme" saman katon alle. Itselleni on myös todella tärkeää se, että saan viettää joulua yhdessä E:n kanssa, eikä joulu tarkoita eri osoitteisiin lähtöä pyhiksi. Joka joulu jännitetään sitä, että saako E töistä sen verran vapaata, että päästään jouluksi muualle ja onneksi kaikki yhteiset joulumme on saatu viettää haluamallamme tavalla. Tänä vuonna molemmat olivat olleet kilttejä ja joulupukki oli antelias. Itse sain lahjaksi esimerkiksi Nightwishin uusimman keikkatallenteen (vietin ihan liikaa aikaa yrittäessäni bongata itseäni ihmisjoukosta), värikynät bullet journalia varten, uuden lautapelin, Stockmannin Muumi -kannun, aktiivisuusrannekkeen sekä paljon muuta. Alennusmyynnit kiinnostavat myös vähän, mutta korkeintaan tulee hankittua uusi koristelusivellin ja kaipaamani simssin lisäosa.Tänä vuonna joulukynsien suunnittelu tuntui superhankalalta. Koko ajan mieltä kaivoi se, että halusin tehdä kynsille jotain hyvinkin teemaan sopivaa, mikä ei muuten vuoden aikana olisi "mahdollista". En päässyt tästä ajatuksesta eroon, mutta lopulta päädyin tekemään jotain vähän rauhallisempaa, ainoina jouluun viittaavina asioina kynsien värivalinnat. Zoyan Blaze osoittautui juuri oikeaksi lakkavalinnaksi näihin kynsiin ja valkoiset leimat sen päällä toimivat paremmin kuin hyvin. Leimojen jälkeen kynnet näyttivät täysin valmiilta, mutta kaipasin jotain tavallisesta poikkeavaa ja todellakin pitkästä aikaa kaivoin esille OPIn I Snow You Love Men ja käytin aikaa kymmenen timantin kalasteluun pullon pohjalta. Aattona kynsissä oli kuitenkin havaittavissa kulmissa kulumia ja joulupäivänä jo suurempia puuttuvia paloja. Harmittaa vähän, että näin kaunis lakka ei kestä käyttöä samalla tavalla kuin monet muut suosikkini. Täytyy vain pitää jatkossa mielessä, että tämä lakka ei ole sopiva sellaisiin lakkauksiin, joiden on pysyttävä kynsillä kauan.

En olisi uskaltanut edes harkita tällaisia leimoja ilman läpinäkyvää stamperia. Sen avulla onnistuin kohdistamaan kaikki leimat samalla tavalla ja melkein jokaisessa kynnessä juuri niin kuin halusinkin. Leimat nousivat Born Pretty Storen laatasta BP-48 helposti ja siirtyivät kynsillekin kokonaisina kuvina.
Nämä kynnet onnistuivat mielestäni todella kivasti ja olen erittäin tyytyväinen päätökseeni olla leikkimättä water decalseilla tai maalailematta joulupukkeja ja poroja kynsiin. Nämä kynnet ovat jouluisat, mutta kuitenkin tyylikkäät eivätkä sarjakuvamaiset. Tiesin jo monta viikkoa etukäteen mitä haluan jouluksi päälleni laittaa ja Disneyn Helinä-keijulla kuvioitu mekko ei tarvinnut seurakseen piparkakku-ukkoja tai monia eri sävyjä. Ehkä pitkä pohdinta kynsien taustalla todellakin kannatti.


Kuinka teidän joulunne sujuivat?

Zoya - Blaze
OPI - I Snow You Love Me
Essence - Stamp Me! White
Born Pretty Store - BP-48 *


* gotten for review.

2 kommenttia:

  1. Ovat kyllä tosiaan väreiltään jouluisat. Ja myös oikein nätit :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! Nämä olivat kyllä omaankin mieleeni :)

      Poista

Every comment brightens up my day :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...