12/19/2016

Joulutunnelmaa


Huuui mikä tauko, mutta arvatkaa mitä? Opiskelujeni aiheuttaman tauon aikana lähetin graduni pois ja nyt enää odottelen valmistumista. Lisäksi ehdin vanheta 26-vuotiaaksi. Tämä tarkoittaa suurta helpotusta stressin ja ajankäytön kannalta. Olen kovasti yrittänyt pohtia jotain mielekästä toimintaa itselleni kun työttömyys pian alkaa ja ainakin olen päätynyt siihen tulokseen, että blogi saa varmasti oman osansa vapautuvasta ajastani. Viime viikkoina löysin myös uuden "harrastuksen" ja aloitin bullet journalin pitämisen. Omaa journaliani olen pitänyt kaiken pienen piirtelyn kotina ja tuollainen näpertely onkin selvästi rentouttanut omaa pääkoppaa. Tästä voidaan siis sulavasti siirtyä jouluviikon ensimmäiseen päivään!

Melkein jouluaattoon saa aina odottaa tajutakseen, että hei, nythän niitä "joululakkoja" voisi käyttää. Tänä vuonna syrjäytin China Glazen Ruby Pumpsin paikaltaan, koska, kyllä - vihdoin omistan Zoyan Blazen. Blaze ei ole samanlainen glitterkasa, joten sen poistaminen on helpompaa ja oikeastaan Blaze on omasta mielestäni näyttävämpi ja tummuutensa takia enemmän omaan makuuni. Lakka vaati kaksi kerrosta ollakseen täysin peittävä ja laadultaan se kuului siihen lakkaryhmään, joka lakkaa lähestulkoon itse itsensä. Tätä lakkaa kannatti siis vuosia odotella, koska se on kaikin puolin odotuksen arvoinen.


Taas pitkän lakkaamistauon jälkeen ei ollut ehkä kaikista fiksuinta kaivaa kynsiteippejä esille, mutta esille ne silti kaivoin. En muistanut tajunnut hankkia lumihiutale -leimauslaattaa tarpeeksi aikaisin, joten kaikki ihanat suunnittelemani talviteemaiset kynnet jäivät laskuista heti pois. Aikani nettiä selailtuani päätin, että teipit ovat ainoa mahdollisuuteni. Onneksi niidne kanssa homma sujui hyvin yhteistyökykyisesti ja sain kuviin suunnitelmien mukaan onnistuneet kuviot ja kynnet. Vaikka siveltimeni harottaa ihan kaikkiin ilmansuuntiin, myös täysin keksittyihin ja tekee etenkin tarkasta työskentelystä jo lähes mahdotonta.


Nämä kynnet eivät missään nimessä edusta sitä kaikista ominta tyyliäni, mutta joulukynsinä ne ovat mielestäni onnistuneet ja kyllä itsekin jaksan tällaisia katsella pari päivää vuodesta. Mielessä olisivat vielä yhdet teippailua vaativat joulukynnet, mutta niiden pääväri on musta, mistä syystä toteutus saa vielä hetken odottaa itseään. Aloitetaan näillä pirteämmillä ja perinteisemmillä joulukynsillä.

Zoya - Blaze
Picture Polish - Enchanting
Gina Tricot - White
Nail Tapes

4 kommenttia:

 1. Nämähän ovat oikein nätit ja jouluiset :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! :) Itsekin pidin tällaisesta jouluteemasta :)

   Poista
 2. Onnea maisterille! :) Se tunne on niin paras!
  Kynnet on kivat, erilaiset, iloiset :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitän - vielä saa viimeisiä opintopisteitä odottaa, mutta tammikuussa sitä sitten varmasti saadaan paperit kouraan :)

   Mukava kuulla, kiitos! :)

   Poista

Every comment brightens up my day :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...