12/01/2016

My November 2016


Kuukausi lakkailuintoineen starttasi vahvasti, mutta sitten tapahtui opiskelu. Itsellä on menossa nyt AIVAN loppusuora opintojen kanssa, joten energia on mennyt sinne, kynnet ovat jälleen olleet ihan luonnollisina, ellei pelkkää pohjalakkaa lasketa. Joulukuun alussa saan toivottavasti nuo viimeisetkin korjailut pois käsistäni ja pääsen odottamaan opintorekisteriin tippuvia opintopisteitä ja lopulta hakemaan tutkintoa. Vou!

Marraskuussa oma kynsisuosikkini olivat aivan selvästi peurakynnet. Ne olivat sopivan omalaatuiset, mutta silti nätit. Voi kun osaisikin aina tehdä samantyyppisiä lakkauksia. Tosin mitkään tämän kuukauden kynsistä eivät olleet turhan epämukavuusalueella, vaan kaikkien kanssa viihdyin pidemmän aikaa. Toisia tuli pidettyä lakan lohkeiluunkin asti.

Black Friday ei aiheuttanut turhan paljon rahallista tuhoa, mutta Kauneudenkaupan alennuksista tilasin muutaman todella edullisen lakan. Sain pyyhittyä toivelistalta taas muutaman kohdan yli, joten fiksuja ostoja nämäkin siis. Myös Zoyan maahantuojan loistoalennukset saivat tilaamaan kimppatilauksessa muutaman lakan, mutta näistä kaikista tarkemmin lisää myöhemmin!

Kuukauden kootut

Löytö: Kauan pohditut Zoyat alennettuina

Ostos: Zoyat

Kynsilakka: OPI - Do You Have This Color In Stock-Holm?

Lakkaus: Peurakynnet


2 kommenttia:

  1. Ihanan kuuloinen kuukausi, onnea opintojen loppusuoralle pääsystä! ♥ Ja ihania kynsiäkin olet ehtinyt tehdä kaiken ohella, nää on musta kaikki tosi kauniita! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! ♥ Uskallan huokaista helpotuksesta vasta, kun kaikki tarvittavat pisteet ovat tilillä :) Hauska kuulla, itsekin tykkäsin tämän kuukauden lakkauksista, kerrankin :)

      Poista

Every comment brightens up my day :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...