12/23/2016

Punaisia joululakkoja

Lakatessani kynsiä jouluaattoa varten alkoi lakkavalinta kalvaa mieltäni. Halusin kynsille jotain jouluista ja omassa tapauksessani se tarkoittaa punaista, kultaista, vihreää, valkoista ja glitteriä. Pitkän pohdinnan jälkeen päädyin päävärinä punaiseen, mutta sitten törmäsin ongelmaan. Minkä kaikista punaisista, ihanista lakoistani valitsisin? Pohdinta johti ideaan tästä postauksesta, joten mikäli idea huomisista kynsistä on jollain vielä hukassa, kannan nyt oman korteni kekoon edesauttaakseni tätä valintaprosessia. Ehkä ensi vuonna voisi keskittyä muihin kuin punaisiin, mutta pysytään tällä kertaa näissä hyvinkin perinteisissä sävyvalinnoissa. Postauksen kuvista tykkään muuten ihan hurjasti, tuo toisen pikkuveljen joululahja on tosi kiva tausta ja kuvista tuli todellakin joulufiilistä ilmentäviä.


China Glaze - Ruby Pumps

Ruby Pumps on ehkä perinteisimpiä joululakkoja ja aina ennen aattoa törmääkin usein pohdintoihin siitä, että miten ihmisten kappaleet RP:tä ovat vuoden yli taas jaksaneet ja säilyneet. Oma Pumpsini jäi viime vuonna kynsiltä pois, koska inhoan kaiken glitteriä muistuttavankin kynsiltä poistamista ja ikävä kyllä Pumps ei ole aivan helpoimpia poistettavia. Ei vaikeimpiakaan, mutta ei niitä helpoimpia. Tuntuu tietysti tyhmältä ajatella, että en edes kerran vuodessa jaksa tämän lakan poistoa. Joka tapauksessa Pumps on yksi kauneimmista punaisista lakoista, joita olemassa on. Ruby Pumps on niin sanotusti varma valinta ja olenkin käyttänyt sitä joulukynsissä esimerkiksi vuonna 2014.


China Glaze - Merry Berry

Hieman tummempaan joulun fiilistelyyn Merry Berry sopii kuin lumiukolle porkkana päähän. Vaikka lumiukoillani ei yleensä ikinä nähdä porkkanaa kasvoissa, ei tämän sanonnan saa antaa nyt hämätä, koska Merry Berry on oikeasti kaunis ja elegantti lakka. Itseasiassa viime vuonna Merry Berry oli the joululakkani. Berry on helppo levittää kynsille ja negatiivisia kokemuksia itselläni ei tämän lakan kanssa koskaan ole ollut.


Zoya - Blaze

Blaze on täyteläinen punainen, kimaltaa todella komeasti sekä on helppo lakattava ja poistettava. Tässä on hyvä lista ominaisuuksia miksi Blaze kannattaisi valita joulukynsille. Käytin Blazea juuri edellisissä kynsissäni, mutta lakkauksen kulmat eivät kestäneet yhtä hyvin kuin yleensä. Ainoa miinus minkä Blazesta siis keksin, on tuo ongelma, mutta toisaalta en voi olla varma onko kyse juuri Blazesta vai kuun asennosta. Joten Blaze sopii joulukynsille varmasti mikäli kimalle yhtään kiinnostaa.


OPI - Let Me Entertain You

Pyörittelin Let Me Entertain You:ta kädessäni pitkän aikaa harkitessani tälle vuodelle joululakkaa. Lopulta laskin lakan pois, koska LMEY ei ole yhtä punainen kuin muut lakat. Tämä Robbie Williams -inspiroitunut lakka vivahtaa jonkin verran pinkkiin ja kaivatessani selvästi punaista lakkaa jätin tämän odottamaan toista käyttökertaa. Mikäli kynsilleen haluaa jouluksi kimalletta, punaisuutta, mutta myös hieman muitakin ulottuvuuksia, Let Me Entertain You ei todellakaan ole huono valinta. Itse olen käyttänyt sitä jouluisissa kynsissä täällä.


OPI - We'll Always Have Paris

We'll Always Have Paris on hieman samaa luokkaa kuin China Glazen Merry Berry, mutta hieman vielä tummempana. Se ei ole yhtä alleviivaava joululakka, joten voin lämpimästi suositella sitä, koska lakka ei huuda joulua yhtä räikeästi kuin listan muut tapaukset. Silti oikeilla koristeluilla siitä saa juhlavan ja jouluisan, esimerkiksi oma kultainen leimaukseni lakkaan yhdistettynä täällä olisi mennyt ihan täydestä myös joululakkauksena.


OPI - Over & Over A-Gwen

Over & Over A-Gwen on kaikista listan punaisista kirkkain. Lakka on selvästi punainen. Itse osaisin käyttää tätä lakkaa parhaiten jouluisten koristusten, esimerkiksi joulupukkien tai joulupallojen maalaamiseen kynsille. Rohkeammille lakkaajille tämä toimii varmasti myös itsekseen kynsillä todella kauniisti. Itse olen käyttänyt lakkaa suuremmalla pinta-alalla kynsillä täällä, hieman epäjouluisesti mustaan yhdistettynä.

Lopulta valitsin omille kynsilleni Zoyan Blazen. Kärkikuluminen viime lakkauksesta huolettaa vähän, koska aatonaattona on luvassa vielä tavaroiden kantamista ja leipomista, mutta ehkäpä kynnet kuitenkin ovat pääasiallisesti hyvässä kunnossa vielä aattonakin. Viralliset joulukynteni julkaisen sitten joulun jälkeen, joten nyt on tullut aika toivottaa rentouttavaa joulua kaikille lukijoille! Syökää ja nauttikaa :)

Kuuluuko joku näistä lakoista osaksi teidän joululakkauksianne?


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Every comment brightens up my day :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...