12/21/2016

Nail Mail pt. 6

Tämä postaus on roikkunut kuvien puutteen takia luonnoksissa ihan liian kauan. En siirrä uusia tuotteita "vanhojen" sekaan kokoelman oikeille paikoille ennen valokuvausta ja näiden tuotteiden väärä sijoittelu alkoi jo haitata mielenterveyttä. Kuvaus oli siis jo todellakin paikallaan. Syksyn aikana hankittuja tuotteita on jonkin verran, mutta onpahan jotain mitä selata. Ja nytpä lakkani on kiltisti sijoiteltu oikeisiin Alexin lokeroihin.


Sokos. 3+1 -päivät syyskuussa tarjosivat käyttämääni Sally Hansenin Fast Dry Top Coatia hintaan 6,90 €, joten koin tilaisuuteni tulleen. Viimeksi Anttilan loppuunmyynneistä hankkimani yksi kappale jäi harmittamaan, joten ihan varmuuden vuoksi ostin nyt kaksi. Eipähän lopu ihan heti kesken. Perustarvikkeen osto kaksin kappalein on mielestäni varsin perusteltua, koska kyseistä tuotetta todellakin kuluu käytössä. Tällöin pienikin säästö on jo iso säästö.Carlson. Aiemmin kaipasin lisää värejä pieniä pinta-aloja ja käsinmaalailua ajatellen. En halunnut upottaa näihin lakkoihin suuria summia, koska tarvittavia sävyjä oli useita. Siksi vierailu Joensuun Carlsonilla ja Essencen hyllyllä oli paikallaan. Unohdin tietysti puhelimen (miten on edes mahdollista) kotiin ja sain muistella ulkoa, että mitä sävyjä taas pitikään hankkia. Ensi kerralla ehkä sitten listakin mukaan..huoh. Ärsyttämään tosin jäi se, että varsinaista oranssia ei valikoimassa ollut. Essencen käsitys oranssista oli lähinnä jotain korallin ja lämpöisen keltaisen väliltä, harmi.Born Pretty Store. BPS julkaisi taas uusia laattoja ja tottakai olin itse heti tilaamassa parhaat päältä. Löysin kolme mieluista laattaa, yksi Halloween -teemalla. Halloweeniksi lakka ei kotiin ehtinyt, mutta yritin valita sellaisen, jossa olisi yleisestikin käyttöön sopivia kuvioita. Onpahan taas ensi vuodeksi sitten teemalaatta!Muutamaa viikkoa myöhemmin BPS:ltä saapui toinen pikkupaketti, kolme arkkia decaleita. En todellakaan muista tilanneeni jouluarkkia, mutta tilauslistasta se löytyi, joten kai sitä on parempi alkaa vain pohtia jouluisia kynsiä.Arvontavoitto. Onnetar kerrankin suosi ja voitin Nena Sofian blogin arvonnassa lakkapaketin. Paketissa oli 18 lakkaa sekä muutama glitterpurkki. Paketista tuli joitain todella kivoja yksilöitä, jotka ehdottomasti jäävät lakkailuhetkiäni ilahduttamaan. Osan lakoista lupasin myös kaverilleni, koska tiedän jo valmiiksi, että tietyt lakat jäisivät itseltäni käyttämättä. Hyvä laitetaan siis kiertoon. Kuvaan nappasin muutamia suosikkejani, koko kasaa en jaksanut kuvaan asetella.Kauneudenkauppa. Black Friday meni omalta osaltani erittäin pienillä ostoksilla, koska ainut tilattu asia oli Kauneudenkaupan alennus-OPIt. Näitä eksyi ostoskoriin kolme kappaletta, yhteensä noin parikymmentä euroa. Erittäin kohtuulliseen hintaan sain siis kolme lakkaa, joista osa löytyi omalta toivelistaltakin. Vasemmalta oikealle: Cosmo with a Twist, Give Me Space ja Suzi - The First Lady of Nails.NailCity. Kun NailCity ilmoitti lopettavansa Zoyan maahantuonnin, seurasi sitä alennusmyynnit. Zoyat maksoivat 7 € /kpl. Kimppatilaukseen lakkoja valitessa onnistuin pitämään pääni kylmänä ja ostamaan vain kaksi lakkaa toivelistaltani. Blaze on juuri sopiva lakka joulunviettoon ja vaikka jäin pohtimaan onko kokoelmassani jo tarpeeksi Stormin veroisia lakkoja, päädyin siihen tulokseen, että Stormille on vielä tilaa. Näitä kahta on todellakin odotettu!


Kirppishankinta. Aiemmin syksyllä myimme taas porukalla Facebookin Kynsikoristekirppiksellä ylimääräisiä kynsilakkoja pois. Samalla ostin Annielta pois Picture Polishin Winterin. Sopiva ostos, sopivalla sävyllä ja sopivaan vuodenaikaan. Nyt vain pohtimaan, että millaiseen lakkaukseen yhdistän tämän ensimmäisellä kerralla. Valintoja, valintoja.

Mikä oli teidän suosikki?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Every comment brightens up my day :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...