11/14/2014

#ablecaw14 Week 9: As Seen On TV


Olen hirveän suuri tv-sarjojen katsoja. Tosin sanottava on myös se, että nykyään enää harvemmin seuraan ohjelmia reaaliajassa tv:stä. Tavallisempaa käytöstä on ostaa hyväksi todetut sarjat itselleni dvd:lle, koska tiedän katsovani ne uudestaan ja uudestaan. Toisaalta taas en enää osaa katsoa sarjaa niin, että näen vain yhden jakson viikossa. Ehkä keskittymiskyvyssäni on tapahtunut jonkinlainen askel huonompaan, koska itselleni on hyvin hankalaa keskittyä nykyisin yhteen asiaan kerrallaan. Siksi on helpompaa niin, että voin katsoa parikin jaksoa peräkkäin ja pysyä näin paremmin kärryllä sarjassa. Koska olen jo monta vuotta ollut tällä tiellä oli tämä haaste todellakin haaste. Mistä ihmeen sarjasta alkaisin kynsiä nyt sitten tekemään? Dvd-hyllyssä majailevat niin Lostit, Sinkkuelämät, Gilmoren tytöt, Greyn Anatomiat, Täydelliset naiset, Mediumit, Supernaturalit, Criminal Mindsit, Downton Abbeyt, muutama True Blood, Teho-Osastoja, Breaking Badit, Modernia perhettä ja monia muita. Niin heittäkää siitä nyt sitten tällaiselle tyypille nopeasti sopiva aihe..

Sitten lähdin sulkemaan tiettyjä sarjoja pois. Modernin perheen pääväri on oranssi, mutta en omista selvää oranssia lakkaa China Glazen Rivetingin lisäksi. Downton Abbeysta on vaikeaa tehdä tunnistettavaa. True Blood on toteutettu kynsille niin useasti niin taidokkaasti, etten uskalla itse edes yrittää. Lost vaikuttaa muuten vain tylsältä kynsiaiheelta. En osaisi kääntää Greyn Anatomiaa kynsiksi, sama pätee Täydellisiin Naisiin. Kaiken tämän listauksen jälkeen voin vaan sanoa, etten tiedä mikä itseen lopulta meni. Lopulta ehkä vähän panikoin kun en keksinyt mitään ja sitten tein kynnet..kyllä..Possesta.Pariin kynteen puvut solmioineen ja sitten yhteen tuo Possen "logona" toimiva tähti. En todellakaan ole mikään suuri Posse -fani, mutta on suurin osa jaksoista tullut silti katsottua. Lähinnä siinä viihdyttää se suihkuralli ja Duudsoneiden kommentit. Kaikenlaiseen sitä kynsiharrastuksen takia rupeaakin. Mutta ehkä opetuksena tästä oli se, että pitää selvästi pitää jossain vaiheessa teemaviikko tämän tv-sarja -teeman ympärillä kun ideoita ja ehdokkaita oli ihan liikaa!

Ikävä kyllä valokuvissa kynnet näyttää TODELLA suttuisilta ja hopeiset raidat solmioissa muistuttavat enemmän ilmakuplia. Lisäksi talvi tuli viimein kynsiin asti ja koska kulma napsahti kynnestä pois niin piti ottaa kaikista pituutta reippaasti pois. Nyyh.

Uskallanko edes kysyä mitä mieltä te tästä ratkaisusta olette? :D

China Glaze - Liquid Leather
Rimmel - Hot White Love
Essie - Maximillian Strasse Her
OPI - This Gown Needs a Crown
_________________________________________________________________________

I had so much trouble in figuring out what kind of nails I would do for this challenge. I'm such a tv-show collector, I usually just buy those series in DVD I like. That's why I have quite many shows in my shelf and to decide which one I would choose was the challenge itself. Then I finally kind of paniced and did nails based on a "talk show" that the dudesons host here in Finland. It's called Posse. The boys wear suits and ties so there's that one and then they have that star as a some sort of logo. The nails photographed so badly, those silver lines on the ties look like air bubbles and the it all looks so messy. But this is how it went this time. Maybe I'll need to do some themed week based on some tv-shows so that I get to try all of my ideas.
_________________________________________________________________________6 kommenttia:

 1. Minen oo koskaan kattonu Possea ja en tiedä millanen sarja se on. Mutta väriyhdistelmä näissä kynsissä on mun mieleen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, harmaa-valkoinen-musta on melko takuuvarma setti ;)

   Poista
 2. Nätithän nämä on! Mäkään en oo Possea seurannut, mutta hyvä että sä seuraat, hienot kynnet meinaan sait siitä inspiroituneena väsättyä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Nena! :) Mäkään en voi ehkä sanoa seuraavani, katson kun muistan :D

   Poista
 3. Kääks, tää sun tv-kynsipostaus on menny multa ihan ohi jostain syystä. :O Haha, valitsit kyllä mielenkiintosen inspiraation, ei ois tullu mulle ainakaan ihan ekana eikä tokanakaan mieleen, mutta kynnet on silti hienot! :) Omia telkkarikynsiä tässä juuri näperrän, saas nähdä mitä näistä syntyy. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, joo - ei mullakaan olis missään vaiheessa käynyt mielessä, että tähän sitä päädytään :D Innolla odotan sun kynsiä!

   Poista

Every comment brightens up my day :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...