11/03/2014

Missikisat


Voisin kuvitella, että missiporukassa Zoyan Aurora, Blaze, Dream ja Payton käydään vakavaa keskustelua siitä, että kuka näistä onkaan kaikkein kaunein. Itse en voisi voittajaa valita, koska ihan oikeasti katsokaa nyt taas tätäkin lakkaa, Auroraa. Ainut näistä neljästä mitä en ole hankkinut on Blaze, koska noin selvästi punaisia lakkoja tulee käytettyä niin harvoin. Auroran kanssa saa kuitenkin varautua siihen, että peittävyys ei tapahdu noin vain kahdella kerroksella. Lakan pohja on kuitenkin jellymäinen ja tarvitsee siksi useamman kerroksen. Näihin kynsiin laitoin noin kolme kerrosta, mutta sitten kuvatessa huomasin, että kynsiraja kuultaa vieläkin vähän turhan paljon läpi eli lisäkerrokset olisivat olleet tarpeen.

OPIn Viking in a Vinter Vonderland on myöskin uusi hankinta, mietin pitkään tämän ja Nordic -kokoelman toisen violetin, Skating on Thin Ice-Land lakan välillä. Ice-Land on kuitenkin aavistuksen verran vaaleampi ja violetimpi, joten valintani kääntyi Viinkinkiin ja olen siihen erittäin tyytyväinen. Jostain syystä selkeästi violetit lakat eivät vain omille kynsille istu kun taas tällaiset tummemmat, enemmän luumumaiset lakat ovat oma juttu.  Sitten tällainen gallup-kysymys. Viime viikolla pyydettiin, että postauksissa olisi aina tarkempi kuva kynsien yksityiskohdista, jotta esim. mobiililaitteilla näkisi paremmin kynnet ilman sen suurempia toimenpiteitä. Miltä tämä kuulostaa? Onko yllä oleva kuva jo liian läheltä kuvattu?

On kummallista miten sitä aina valitsee sellaisen leimauskuvion minkä pitäisi osua keskelle kynttä ja sitten se on kolme metriä kynnestä sivusta vaikka kuinka keskittyy. Kumpikaan leimoista ei ole tällä kertaa ihan parasta A-luokkaa, mutta me selviämme tästä kyllä.


Mitä tuomarit sanovat, kuka voittaa nämä Zoyan missikisat? 


Zoya - Aurora
OPI - Viking in a Vinter Vonderland
Konad - White
MoYou London - Fashionista 07
_________________________________________________________________________

I can imagine how it would be if Zoya's Aurora, Blaze, Dream and Payton would all take part in a beauty pageant. Which one of them would win? What would be your favorite as a judge? I have all of them expect for Blaze since it's a bit too red for my taste. OPI's Viking in a Vinter Vonderland is also a new polish for me. I thought a long time if I would buy this or the same collection's (Nordic) Skating On Thin Ice-Land. I chose the Viking since Ice-Land is a bit too violet for me. I like Viking's more edgy look. 

I also have another question for you. Do you think that the last picture is too close up? I was asked to put one picture in my posts that's taken more close so mobile-users can see the nails better. I wonder how I alway manage to choose a stamping image that's supposed to be in the middle of the nail and when I stamp it, it's about three metres off. Well, this time the stampings aren't the best but we'll manage.
_________________________________________________________________________

7 kommenttia:

 1. Ihanat kynnet ♡ Mun mielestä toi alin kuva ei oo liian läheltä otettu ^__^

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sara! Kiva kuulla, itsellä on vähän totuttelua vielä tuollaisiin kuviin :D

   Poista
 2. Mie en osas valita... Ensirakkauteni on ilman muuta Aurora, mutta Dream ja Payton ovat niin omia ihanuuksiaan, että en ehkä vaan kykene laittamaan niitä kauneusjärjestykseen. Blaze olisi miun joululakaksi erittäin tervetullut lisä 😍

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En mäkään osaa niistä valita suosikkia, kaikki on niin nättejä ja vielä kun kaikilla on omat puolensa :)

   Poista
 3. Hyvin näkyy nytten mobiilillakin! :) kivat kynnet oot tehnyt :) Dream on kyllä pakko saada, tosin nyt tulossa vaan sen dupe mutta samapa tuo, ihanaa <3_<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Noniin, hieno juttu. Katsotaan kuinka itse totun tähän tarkempaan kuvaan blogin ulkoasussa :)

   Poista
  2. Ei sun tietenkään tartte tehä mitään mikä ei itestä tunnu mukavalta! :D

   Poista

Every comment brightens up my day :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...