11/30/2014

Visit to Lush

Tämänkin postauksen julkaisuun meni ihan liian pitkään, mutta ehkä se on vielä ajoissa kun paras joululahja-aika on juuri käsillä. Viettäessämme viikonloppua I Love Me -messujen merkeissä Helsingissä piipahdimme vierailulla myös Lushilla, mihin meille oli järjestetty esittely. Olin Lushin suhteen melko pihalla, tiesin jotain perusjuttuja, mutta aikasemmin en ollut siellä käynyt tai mitään tilannut. Ennakkoon pelotti kaikkien tuoksujen määrä ja voimakkuus, eli se, miten astmaatikkona pystyisin liikkeessä oleskelemaan pidemmän aikaa. Aika Lushilla sujui kuitenkin ongelmitta erilaisista väreistä ja tuoksuista nauttien.

Helsingin asematunnelissa oleva Lushin liike on juuri sopivan kokoinen ja täynnä erilaisia värejä ja tuotteita. Liikkeessä on muutama kokeilupiste, joissa tuotteita voi testailla ennen ostopäätöksen tekemistä. Pisteiden astioissa olevat värimaailmat olivat erilaisten tuotteiden jäljiltä erityisen hienoja, aivan kuin odottelemassa kynsien vesimarmorointia. Vierailumme aikana keskityimme lähinnä uutuustuotteisiin eli Joulu- ja Halloween-teemoihin. 1. Snowcake, 2. Yog Nog, 3. Reindeer Rock, 4. Baked Alaska, 5. Fairy Ring


Lushilta löytyy ihan takuuvarmaa joululahjamateriaalia. Valmiiksi koottuja joulupaketteja oli koottu keskelle kauppaa. Paketeista löytyy listaus siitä, että mitä tuotteita ne sisältävät eli ihan sokkona ei ostosta tarvitse tehdä. Lushin verkkokaupasta näitä paketteja saa myös. Omia suosikkejani olisivat Lemony Flutter eli voide kynsinauhoille tms., kokoelma joitain spesiaaleja kylpypalloja jalkakylpyjä varten ja Snowman Shower Jelly. Lushilla on verkkokaupassa myös joulukalenteri, mitä varmasti kannattaa käydä joulukuun aikana kurkkimassa.
Lushin liike ei kuitenkaan ole vain täynnä kausituotteita vaan kokoelmaan kuuluu myös perustuotteita. Itse lähdin Lushilta hakemaan erityisesti Lemony Flutteria, kynsinauhavoidetta mistä on kuhistu vaikka kuinka paljon. Ja testattuani sitä nopeasti voin todeta, että se on todella rasvaista, pienehkö purkki tulee siis varmasti riittämään vaikka kuinka pitkälle. Lushin valikoimaan kuuluvat myös tuorekasvonaamiot. Itselle lähti mukaan testeri Cupcakesta eli kasvonaamiosta joka suklaapalojen kanssa stailattuna oli ihan jälkiruoan näköinen. Kylpypalloja Lushilla oli kaikennäköisiä ja -muotoisia, harmi kun kylpyammetta ei löydy. Erikoisia saippuoita Lush on aivan pullollaan, kuvassa yksi erikoisimmista: Movis, joka näyttää aivan ruisleivältä.Tässä omat tuliaiset Lushilta. Snowcake -saippua *, Snowman shower jelly *, Santa's Lip Scrub *, Lemony Flutter kynsinauhavoide ja pala Porridge -saippuaa. Lisäksi vielä pieni purkki Cupcake -kasvonaamiota näytteenä. Näistä tulossa sitten blogiin lisää höpötystä jahka ehdin niitä testailemaan, toistaiseksi ainakin Snowman on aiheuttanut kovasti hihittelyä.

*saatu Lushilta vierailun yhteydessä
En hyödy linkkien painamisesta mitenkään.

2 kommenttia:

 1. Cupcake - kasvonaamio ole miulle pettymys :/ Se oli liian raikas miun nenään. Olisin halunnut kunnon suklaisen naamion (Freemanin naamio vie kyllä voiton).

  Kylpypommit on ihania ja se Ickle Bot on ihanan raikas! Käytän niitä jalkakylpyihin, kun seisomatyö + kävelymatkat rasittaa ihan kivasti jalkoja, niin ne hieman helpottaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No voi harmitus ettei Cupcake ollut odotusten mukainen :/ Jep, ei silloin vieraillessa ollut tuo jalkakylpy niin mielessä, mutta ensi kerralla aivan varmasti haluan jotain jalkakylpyjuttujakin! Nyt oli tuo Lemony Flutter melkein se ykkösasia kun olen sitä aina halunnut kokeilla :D

   Poista

Every comment brightens up my day :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...