10/19/2014

#ablecaw14 Week 5: Familiar Pattern


Verhot. Onko jotain sen tutumpaa printtiä? Paitsi väsyneellä paluumatkalta Helsingistä messuilta heitin ilmoille ajatuksen siitä, että tähän haasteeseen voisi kynnet tehdä inspiroituneena tiestä. Tiedättehän tiessä olevat keltaiset viivat ja valkoiset katkoviivat? Siinäpä ajatusta kynsille. Kun se ei oikein tuntunut omalta niin päädyin sitten meidän työhuoneen verhoihin. Näissä verhoissa on valkoisella pohjalla vaalean ja tumman violetteja voikukkia.Pohjalle siis valkoinen lakka eli tässä tapauksessa Rimmelin White Hot Love. Sen päälle leimaus ensin Konadin Pastel Violetilla ja sen päälle hyvin kokeillen sama leima China Glazen Charmed, I'm Surella. Leimaus on MoYou Londonin Pro Collectionin laatasta 04. Oli mukava huomata, että muillakin lakoilla uskaltaa kokeilla leimaamista kuin vain Konadin omilla. Useimmiten nuo kokeilut on mennyt itsellä ihan päin mäntyjä.


Näistä kynsistä tuli ihan mukavat, mutta tumma leimaus olisi saanut olla hieman enemmän vinossa vaaleaan nähden. Mutta näinkin ne kyllä kävivät. Vaikka leimailua on paljon takana, niin tällainen kahdella värillä leimaaminen päällekäin oli itselle ihan uusi juttu. Toisaalta oikein valitulla kuviolla ja väreillä se olikin ihan onnistunut ajatus, joten ehkä tämä ei jää vain tähän kertaan.

Inspiroidutteko te koskaan kodintekstiileistä? Mistä? 

Rimmel - White Hot Love
MoYou London - Pro Collection 04
Konad - Pastel Violet
China Glaze - Charmed, I'm Sure
_________________________________________________________________________

Familiar Pattern. Curtains. Is there anything more familiar you can think of? Besides the markings on the roads..In our study we have curtains which have lilac and violet dandelions on top of each other. Since I had the colors and an appropriate stamping plate I decided to go that way. I polished Rimmel's White Hot Love on the bottom and used MoYou London's plate Pro 04 for the stampings. My stamping polishes were Konad's Pastel Violet and China Glaze's Charmed, I'm Sure. Using China Glaze's polish for stamping was a pleasant surprise since my previous attempts to use other polishes than Konad's for stamping haven't been such a success. All and all I think these nails were quite nice, although those violet dandelions could have gone a bit more sideways compared to the lilac-ones.
_________________________________________________________________________


8 kommenttia:

 1. Iskee muhun täysin! Oon niin hullaantunut tuohon kuvioon! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla tuo kuvio on jo vähän kasvanut verhojen myötä turhankin tutuksi :D

   Poista
 2. Näistä tuli todella nätit! <3

  Jäin tosin nyt odottelemaan niitä tiekynsiä. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Niin mäkin jäin vähän niitä pohtimaan, että ehkä vielä joskus :D

   Poista

Every comment brightens up my day :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...