10/23/2014

#ablecaw Week 6: Love This Technique


Blogia seuranneet ovat varmasti huomanneet sen, että joka toisessa lakkauksessa on nykyisin liukuväri. Vaikka se onkin ehdottomasti parhaimpia koristelutekniikoita niin sen suuren blogissa esiintymisen takia en tähän haasteeseen liukuväriä tehnyt vaan luovutin huomion välillä muille tekniikoille. Yksi ehdottomista kestosuosikeistani koristelutekniikoiden saralla on leimailu. Tämä ei varmasti blogia seuraaville tule yllätyksenä. Leimauksia nähdään paljon useammin kuin esimerkiksi water decaleja, glittersandwicheja tai teippailua.

Tajusin kuvia muokatessani sen, että pidin näistä kynsistä kyllä ihan tosissani. Tummia sävyjä on jostain syystä paljon helpompi kuvata kuin vaaleita, ehkä se ylivalottuminen ei tapahdu niin helposti ja kuvista tulee siksikin parempia. Tummempiin lakkoihin pitää kuitenkin joka kesän jälkeen totuttautua uudestaan, ei hyppääminen neoneista ja pastelleista tummiin violetteihin käy niin helposti. Mutta pastelleista en kyllä luovu talveksikaan, hihi.

Tällä kertaa kynsillä vähän syksyisempi lakkaus. Sain samaan lakkaukseen uuden lakan messuilta eli Zoyan Noir -tekstuurin, mikä on tummalta värimaailmaltaan hyvin sopiva syksyyn. Pohjalle halusin jotain vaaleaa joten OPIn Don't Bossa Nova Me Around hieman savuisella olemuksellaan oli juuri sopiva tapaus. Sitten vielä leimaus MoYou Londonin Fashionista 07 -laatasta Konadin Dark Purplella ja homma oli kasassa. Noir oli paljon rouheampi tekstuurilakka kuin mihin olen tottunutkaan, ehkä kuvastakin voi jo jotain päätellä. Sen kuivuminen kesti ehkä hieman kauemmin kuin aikasemmin kokeilemillani tekstuureilla. Peitti kauniisti kahdella kerroksella. Poistaminen oli melko vaikeaa, glitteriä tässä lakassa kun riittää.

Pikkurillin leimaaminen aiheutti päänvaivaa, sen jouduin tekemään uudestaan parikin kertaa. Kerran jo melkein onnistuin, mutta sitten päätin kokeilla vähän parempaa lopputulosta ja lakka päätti sitten mennä kasaan. Ja eikun alusta taas. Leimailun ihanuuksia.


Tarvitsetteko te totuttelua tummiin sävyihin kesän jälkeen vai hyppäättekö suoraan seuraavaan sävymaailmaan?OPI - Don't Bossa Nova Me Around
Zoya - Noir
MoYou London - Fashionista 07
Konad - Dark Purple
_________________________________________________________________________

Our nail art challenge is already on it's week 6, we're almost halfway already! I guess you have also noticed that in my nail art there's so often gradients. It's absolutely one of my favorite techniques ever but since I've been doing it so often lately I decided to do something else today. So one of my ultimate favorites ever is stamping. You can see it in my blog so much more often than for example water decals, glittersandwiches or nail tapes.

This time I have a some what more fall -nail art to show you. I used a new polish from the I Love Me 2014 -expo, Zoya's Noir. It's colors represent autumn so great. I wanted something light in the bottom so I chose a smoky light pink, OPI's Don't Bossa Nova Me Around. Then stamping from MoYou London's Fashionista 07 -plate with Konad's Dark Purple and we're done.

My little finger wasn't the easiest one to do this time, I had to redo it a few times. I almost got it one time but then I decided to go for a better end result. Then the polish under decided to curl up. And we're starting over yet again..One of the highlights of stamping ;)
_________________________________________________________________________


14 kommenttia:

 1. Minä jo mietin tänään että saadaanko tähän haasteeseen jotakin muutakin kuin liukuväriä:D Tosi kivat kynnet olet tehnyt!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Liukuväri on kyllä monen suosikki, ihan syystä :D

   Poista
 2. Kaunis lakkaus. Nuo leimatut kynnet on upeita!

  VastaaPoista
 3. Haa, antiliukuvärjääjä :D Joo minäkin reippaana tyttönä maanantaina väkertelin noita haastekynsiä ja eikös vaan kohta ollut jo kaikilla muillakin liukuväripostaukset tulilla, mutta eipähän se haittaa - olkoon kaikkien suosikki :) Voih, tuota Noiria <3 En montaa tekstuuria koe enää tarvitsevani, mutta nämä Zoyat nähdessään on ihan aiheellista vähän himoita niitä x.x

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minäpä täällä :D Ei mullakaan ole enää tekstuureihin oikein mitään kiinnostusta, mutta nämä Zoyat on kyllä oikeasti aika poikkeus :)

   Poista
 4. Mä en osaisi koskaan päättää minkä tekniikan tähän haasteeseen valitsisin. :D Useimmat koristelutekniikoista on niin kivoja :)
  Nämä sinun haastekynnet on kyllä tosi nätit :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Kyllä sieltä yksi aina nousee esille :D Mä tosin itse karsin myös sen perusteellakin mitä haasteessa oli jo ollut tai mitä oli vielä tulossa.

   Poista
 5. Tosi kivat kynnet ja tuo tekstuuri on nätti ! :)
  Mä valitsen lakkaukseen yleensä värit mielialan mukaan, kaikki värit menee minä vuodenaikana vaan. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, tuo lakka on kyllä tosi nätti tapaus :) Kuulostaa ihan oikealta systeemiltä tuo, itsellä vaikuttaa vuodenaikakin ja "sesonkivärit" vahvasti :)

   Poista
 6. Oi että, nää on kyllä nätit ja tosiaan vähän syksyisemmät! :) Ja tuo Noir <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Noir on kyllä tyylikäs, palaan aina takaisin tuijottelemaan tuota pikkutarkkaa kuvaa siitä :D

   Poista
 7. Upeat kynnet ja tuo Noir!! Mä niin tarvitsen sen <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Noir on tosi upea, ehdottomasti tarvitset ;)

   Poista

Every comment brightens up my day :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...