9/30/2014

#ablecaw14 Week 3: Something Blue


Sininen - ei ole mun väri sitten ollenkaan. En suosi sitä oman kodin sisustuksessa, en juurikaan vaatteissa (muutamaa paitaa ja sinisiä farkkuja lukuunottamatta) ja siniset kynsilakatkin on omasta varastosta käytössä yleensä vain toisten kynsillä. Tätä tämänkertaista, aivan ihanaa ja täydellistä lakkaa lukuunottamatta. Koko "Something Blue" haaste oli tällä viikolla todellakin haaste sanan varsinaisessa merkityksessä. Sitten sain vielä ajatuksen kokeilla tätä yhtä juttua. Onneksi kokeilin, tuli nimittäin melkein tanssittua onnentanssia, niin paljon tykkäsin lopputuloksesta ja kerrankin tuli onnistumisen fiiliksiä oikein kunnolla. Tämän fiiliksen takia julkaisen nyt tapojeni vastaisesti jopa kolme kuvaa. 

Maalasin kynsille sulan kuvan. Ei mitenkään omaperäistä - tämäkin idea on kiertänyt kynsimaailman läpi jo varmasti useamman kymmenen kertaa. Mutta minulle ensimmäinen kerta ja tykkään kyllä. Valkoisena toimi Rimmelin Hot White Love ja sivellin jätti juuri kivanlaiset siveltimenvetojen jäljet kuvioon. 


Kynsissä siis sinistä maailman parhaan sinisen lakan muodossa eli kyseessä on Zoyan Dream. Peittää kahdella kerroksella ja on vaan niin kaunis ettei mitään rajaa. Odotan Paytonilta ja Auroralta vähintään samanlaisia kauneusasteita. Ehkä sininen ei kynsillä ole se omin värini, mutta tällaisen lakan muodossa sitäkin pystyy kyllä "sietämään". Dreamin kokonaisuus ei tule kunnolla näissä lightboxissa otetuissa kuvissa esille, koska sen omaama holoefekti tarvitsee vähän sopivampaa valaistusta tullakseen kokonaan esille. Ehkä tuosta pullosta saa jonkinlaisen kuvan sen potentiaalista.

Hohoijaa, tulipa hehkutettua tämänkertaisia kynsiä ja kynsilakkaa kovasti..Mutta ehkä se välillä sallitaan. Mitä te näistä pidätte? :)


Sally Hansen - Nail Rehab
Zoya - Dream
Rimmel - Hot White Love
_________________________________________________________________________

This week's other challenge is "Something Blue". I'm not too sure if I like blue that much. I don't favor in decorating our apartment or in my clothes. When it comes to nails I can take this one polish, Zoya's Dream. Dream is just absolutely stunning, holo-effect polish. In these pictures you can't really see the full length of it's beauty but trust me - it's beautiful.

I painted a feather along my four nails with Rimmel's Hot White Love. I really like how those brush strokes show on the nails. I'm really bad in painting anything by hand so I was soooo happy with how these turned out. You see, if I could be sure that all of my hand painted nails would look as good as these did, I would paint more often. But this was just pure luck. 

How do you like these nails? :)
_________________________________________________________________________

12 kommenttia:

 1. Kommentoimpas vielä tännekin saman, eli oi että kun on nätit! Ja Dreamin ihanuudesta mun ei varmaankaan tarvii enää ees puhua.. <3 Tuo siveltimen jälki tuossa sulassa on kyllä hieno, just semmoinen sulkamainen! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Kunpa tuo sivellin pysyis vähän vaikeammissakin hommissa kädessä :D

   Poista
 2. Ooh, aivan ihanat! Saa nähdä hamuileeko omakin käsi Dreamia kohti kun tätä Something blueta lähtee toteuttamaan :D Koska Dream <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Se on aika varma (ja ihana) valinta :)

   Poista
 3. varmasti meen tota lakkaa hypistelemään i love me -messuilla :3 hyvin onnistunut sulka!

  VastaaPoista
 4. Kaunis lakka ja kauniit ovat kynnetkin ^.^

  VastaaPoista
 5. Näistä ei voi kuin tykätä! Oikein kauniit. :)

  VastaaPoista

Every comment brightens up my day :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...