9/14/2014

Team Finland


Muistan pienenä istuneeni liikuntasalissa lentopallopeleissä. Muistoja palauttaa mieleen se kimeä ääni mikä sisäpelikengistä joskus lähtee niiden osuessa oikealla tavalla lattiaan, pallon ääni kun se osuu käsiin tai lattiaan ja se tietynlainen hien, kahvin ja ihmisten hajujen yhdistelmä. Suomen lentopallopelit tulikin sitten seurattua telkkarista tällä ja viime viikolla tarkasti. Vaikka Suomen pelit eivät enää viimeisellä viikolla oikein sujunutkaan niin kynnet piti silti näihinkin kisoihin väsätä, ja tulihan viimeisestä pelistä 3-0 voitto.

Kun ajattelen Suomi-kynsiä, liukuväri on itsellä se perinteinen ratkaisu. Tällä kertaa lisäelementtinä lakkasin mukaan myös Suomen lipun, mikä nyt on aika alleviivaavaa, mutta olkoot. Pienenä ekstrana liu'un alareunaan Gabrinin Confetti -lakkaa, mikä koostuu sinisistä ja valkoisista tikku-, hex- ja palloglittereistä.
Liukuvärin toteutin jälleen ihan vain akryyliväreillä, niillä liu'usta on niin helppo saada sujuva, se tekee efektin melkeen itsestään. Suomen lipun valkoisena ja myös liukuvärin pohjana on käytetty Rimmelin Hot White Lovea. Melko hyvin toimiva valkoinen, mutta ei kuitenkaan se the white. Lipussa sinisenä on OPIn Keeping Suzi At Bay. Tätä lakkaa tullaan syksyllä varmasti näkemään lisää. Muuten mukana menossa myös Nail Vinyls, jonka avulla Suomen lippu on koottu.


Seurasitteko te lentopallokisoja? :)

Sally Hansen - Nail Rehab
Acrylic Colors
Rimmel - Hot White Love
Cabrini Confetti
OPI - Keeping Suzi At Bay
Nail Vinyls
Sally Hansen - Diamond Flash Top Coat

 ________________________________________________________________________

I remember sitting in a gym watching volleyball when I was just a little girl. It brings back memories to hear those sounds when sneakers touch the floor the right way and when ball hits someone's hands or floor. Also the smell of sweat, coffee and all the humans combined reminds me of those days. When Finland made it to the volleyball championship, I watched those games carefully. And allthough Finland didn't do as well the last week, I still wanted to make those traditional Finland -nails. This is my way of cheering our team.

I did a gradient with acrylic colors since they almost do the gradient themselves without my help, they're that easy to use. The base of the gradient and the white in the Finland's flag is Rimmel's Hot White Love. The blue in the flag is OPI's Keeping Suzi At Bay and I'm quite sure you'll be seeing this polish when the autumn really comes. I used Nail Vinyls to make the flag. That funny glitter-polish on the base of the gradient is Gabrinis Confetti -polish. I really thought it would bring a fun touch to these nails. 


Did you watch volleyball in these past few weeks? :)
________________________________________________________________________ 

2 kommenttia:

  1. Niin ja mieti kun käytiin siellä lentopallokoulussa, että miten hyviä pelaajia meistä olis voinutkaan tulla... :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi, totakin olen kyllä miettinyt! Mitkä menetetyt huipputason pelaajat saatetaankaan oikeasti olla! :D

      Poista

Every comment brightens up my day :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...