9/20/2014

#ablecaw14 Week 1: Nude


Meinasi jäädä ensimmäisen viikon haasteen toinen osa ihan sunnuntaihin asti, mutta ei nyt kuitenkaan. Edellisissä kynsissä kokeilin galakseja ensimmäistä kertaa ikinä, tällä kertaa sitten teemana on nude. Nude on kyllä jo tutumpi juttu, mutta sen kanssa kokeilin yhdistää mustaa koska no..ne nyt vaan toimivat yhdessä mahtavasti. Toinen huomionarvoinen asia tällä kertaa on kynsieni pituus. Nyt aletaan olla jo kyllä liian pitkillä kynsillä siihen nähden mihin tämä tyttö on tottunut joten voi olla että huomenna sitten napataan kynsistä pituutta pois. Ainakin vähän. Miksei se pituus välity näihin kuviin asti..

Oma luotto"nude" on OPIn My Vampire is Buff. Nude kirjoitettuna siksi noin, koska en ole ihan varma onko se nyt sitten omaa ihonsävyäni vasten juuri nuden vaatimukset täyttävä lakka. Buff vaatii sen 2-3 kerrosta ollakseen täydellisen peittävä, paljon riippuu myös lakkaustaktiikasta. Mustina lakkakavereina China Glazen Liquid Leather ja Konadin musta.


Leimaukset on tehty MoYou Londonin Bridal Collection 06 -laatasta. Leimaus näyttää kynnellä aavistuksen verran tyhmältä, koska kyseinen kuvio on toiselta reunaltaan tyhjä ja se nyt sitten asettui kynnelle sillä tavalla, että näyttää siltä etten tiennyt yhtään mitä olen tekemässä. No, ehkä en sitten tiennytkään ;) Kolmio etusormeen on tehty kynsiteippejä apuna käyttäen.

Takana on sellainen viikko, että oli mukava palata blogin pariin ja tuumia yhtä turhia asioita kuin sitä miten leima on sijoittunut ja miten nude nyt sitten oikein määritelläänkään. Iloa viikkoon on tuonut kuitenkin teidän mahtava osallistuminen meidän haasteeseen! Kiitos kaikille instagram- ja linkup-tuesta ja niistä monista kynsistä mitä olette aikaansaaneet! Olen yrittänyt ehtiä kommentoimaan ja tykkäämään teidän kynsistä mahdollisimman monessa eri blogiin :) Ja jos joku ei vielä tiedä, että mistä ihmeestä oikein höpisen, niin lisäinfoa saa täältä (klik).

Sally Hansen - Nail Rehab
OPI - My Vampire is Buff
China Glaze - Liquid Leather
Konad - Black
MoYou London - Bridal Collection 06
_________________________________________________________________________

So..the last time galaxies, today nude. I'm not sure if OPI's My Vampire is Buff is the absolutely right shade of nude for my skintone, but I'll take it. It takes about 2-3 layers to become opaque, but much of it depends on it how you polish it. The friends for Buff are Konad's black (for stamping) and China Glaze's Liquid Leather. Stamping is from MoYou London's Bridal Collection 06 -plate and the triangle for my index finger is made using nail tapes. 

I would also like to thank you for your great participation to our Finnish(able) challenge. I have noted how many nails I have seen in blogs and in instagram. I hope you keep up the good work! ;) If someone isn't quite sure what on earth I'm talking about, go and check this out (click).
_________________________________________________________________________________


6 kommenttia:

 1. Ah, leimaamisen sietämätön vaikeus=D Nimimerkillä huomenna näet!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, sanopa muuta! :D Onneks tuo valosäde vähän peitti sitä todellisuutta, täähän näyttää tässä melkein hyvältä! :D

   Poista
 2. Musta ja nude kyllä sopivat yhteen täydelliseti :) Tosi kivat kynnetkin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne on kyllä sopiva pariskunta :) Kiitos! :)

   Poista
 3. Musta ja nude on kyllä aina kaunis yhdistelmä! Tuo Buff näyttää tosi hyvältä sun kynsillä, oon kyllä ihan varma, että mulle se ei kävis sitten yhtään. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siitä on kyllä tullut aika monessa suhteessa semmoinen luottolakka mitä en ostaessani olisi osannut aavistaakaan :)

   Poista

Every comment brightens up my day :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...