1/18/2016

Unpublished

Tasaisin aikavälein palaan siivoamaan luonnos-laatikkoani ja törmään aina samaan ongelmaan: niitä puolivalmiita postauksia kynsistä, jotka eivät olleet turhan onnistuneita. En viitsi poistaakaan, mutta en julkaistakaan. Siksi viimein päädyin tähän ratkaisuun eli kokosin kaikki nämä kynnet saman katon alle. Mitään tyylikkäitä luomuksia ei siis ole luvassa.


Nämä kynnet tein melkein tasan vuosi sitten, katselin Netflixistä jotain todella synkkää elokuvaa ja kynsistä tuli sen mukaiset. Talven jälki kynsillä näkyy ja tulipa kynsistä muutenkin vähintään kummalliset. Ymmärrän hyvin, että miksi jäivät julkaisematta. Näiden piti olla viime talven viralliset villapaitakynnet, mutta ei. Tuo aksenttikynsi on vähintään outo ja eipä kynsien epämääräinen ja talven voimasta katkeillut muotokaan paljon asiaa auta.


2014 lopulla käytiin Joensuun Sokoksella lakkailemassa kynsiä. Nämä kynnet olivat itselläni ensimmäisenä lakkausiltana. Onneksi vain silloin, en kyllä päästäisi ketään, jolla on tällaiset kynnet, lakkaamaan omiani. Ehei. Mutta Essien Romper Room on nätti!


Taas on kyseessä vuoden vanhat kynnet, jotka tein ollessani vierailulla vanhemmilla. Kuvausolosuhteet ja lakkaustulos siis sen mukainen, että kaikki perustarvikkeet puuttuivat. Leimaus ainakin ihan päin honkia, mutta suosikkilakka ainakin mukana. Aina iso plussa.
Periaatteessa tämä olisi oikeilla sävyillä ja onnistuneilla leimoilla (ehkä stamping decalit?) toimiakin, mutta toteutus jäi kyllä turhan vajaaksi tällä kertaa. Erityyppiset kukkakuviot yhdistettynä eri sävyisiin sinisiin oli nyt aika turha yritys.Nämä olivat alkuperäinen vaihtoehto #ablecaw14 -haasteen Something Blue -viikolle. Erittäin vanhat kynnet siis kyseessä. Ihan ok-kivat -kynnet, mutta ei mitenkään spesiaalit, joten eivät päätyneet haasteeseen.Villapaitakynnet, joiden tekemisestä on muuten ollut olemassa myös video, jonka oli tarkoitus päätyä blogin YouTube -kanavallekin. Kuten lopputuloksesta näkyy, jäivät kynnet ja video jostain kumman syystä julkaisematta. Leimat menivät vinoon ja päällyslakka levitti ne ainoat onnistuneetkin kynnet. Muuten kyllä ideana ihan kivat.Nämä kynnet ovat uusimmat kaikista. Ajatus oli periaattessa ok, mutta leimavalinnat, leimaus, kynsinauhojen hoito ja toteutua vaan menivät pieleen. Vähän laitan syytä kuitenkin myös Essencen Quick Dry Top Coatin niskaan, koska se on kaikkea muuta paitsi pikakuivattava.

Mitä fiiliksiä teille jäi näistä aiemmin julkaisemattomista kynsistä? Entäpä tämä postaus, onko tällaisia edes kiinnostava katsoa läpi?
_________________________________________________________________________

From time to time I go back and check my drafts that are waiting to be published. I always have the same problem: there are so many half way done -posts about nails that weren't that good. I didn't want to delete them, but I didn't want to publish them either. So I decided to put them all together in this one post and publish them like that. So there isn't anything nice and elegant coming up in this post.
_________________________________________________________________________

6 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Hihih, kiitoksia, mukava kuulla, että jonkun mielestä näin :D

   Poista
 2. Höh, oot ollu vähän liian kriittinen. Mä ihastuin noihin vaaleanpunaisiin lumihiutalekynsiin! Eikä muissakaan vikaa ole, eihän ne leimat nyt aina voi mennä täysin suoraan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla! :) Mutta niinhän se menee, että itselleen on ihan hirveän kriittinen aina, etenkin näissä kynsihommissa.

   Poista
 3. No ootpas kyllä kriittinen! Mun mielestä nuo kaikki siniset ja viimeiset kelta-harmaat on aivan ihania, samoin viininpunaiset villapaidat! ♥ Ja mitkään ei mun silmään ole mitenkään epäonnistuneita, kaikissa on jotain nättiä :) Ei tällaisia saa jättää julkaisematta, mä ainakin inspiroiduin noista kelta-harmaista nyt ihan hirmuisesti! ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yllättääpä kovasti, että moni on sitä mieltä, että olen ollut turhankin kriittinen :o Mukava kuulla, että pidit kynsistä. Pitää laittaa tulevaisuudessa julkaisuun vaikkeivat omia lemppareita olisikaan :)

   Poista

Every comment brightens up my day :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...