7/02/2016

My June 2016


Viisi postausta kuukaudessa tuntuu tällä hetkellä ihan ok saavutukselta, varsinkin kun ne postaukset ovat oikeasti vain muutaman viikon sisältä. Oikeastaan ensimmäistä kertaa maaliskuun lopulla toteutetun muuton jälkeen itsellä on hyvä tila ja systeemi lakkailla kynsiä ja se heijastui blogiin heti.

Aloitin blogin kesäkuun kertomalla teille, että mihin kaikkeen muuhun sitä on aikaa tullut viime aikoina käytettyä. Listalta löytyi mm. hyvistä ilmoista nauttiminen, kesäsuunnitelmien tekeminen ja gradun kirjoittaminen. Yhä tuo lista näyttää samalta. Muutaman viikon päästä on Ilosaarirock ja sitten Saksan matka alkaakin jo kolkutella ovella.

Kesäkuussa lakkasin yhteensä neljät kynnet, joista etenkin kahdet olivat omaan mieleeni. Tietysti ne tummasävyiset..Mutta suosikkilakkaukseksi nousi dotting toolilla toteutetut "suoran linjan kynnet". ILNP:n Lulu on vain jotain niin hurjan kaunista, että sen käyttöä en viitsi tänä kesänä yhtään rajoitella. Parasta Lulun kaltaisissa lakoissa on se, että vaikka kimalletta riittää, lakan poistaminen on silti helppoa.

Ostoksista on mainittava kesäkuussa (ehkä toukokuussa?) kasattu Ikeasta ostettu Alex. Vuosia haaveilin Helmerin vaihtamisesta Alexiin, mutta järkevää syytä siihen ei löytynyt. Joten työpisteemme vaatiessa uusimista, Alexista tuli siihen olennaisesti kuuluva pala ja sain vihdoin oikeutettua sen hankinnan. Onhan se nyt hurjasti kätevämpi, kauniimpi ja hiljaisempi kuin Helmer! Yhtään ei ostos kaduta.

Kuukauden kootut

Löytö: - 

Ostos: IKEAn Alex

Kynsilakka: ILNP - Lulu

Lakkaus: Suoraa linjaa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Every comment brightens up my day :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...