7/05/2016

Nail Mail pt. 4

Viime ostospostauksesta on kulunut jo sen verran aikaa, että jotkin pienemmät ostokset ovat varmaan päässeet jo livahtamaan mielestä pois. Nyt harrastamisen taas alettua tulee varmaan näitäkin tehtyä ahkerammin - tai ainakin pidettyä ostokset paremmin mielessä..


Born Pretty Store. BPS:lle on tullut tehtyä viime postauksen jälkeen useampikin tilaus, joten listaan tähän tärkeimmät jutut.


Yhteistyöjuttujen puitteissa päivitin kunnolla water decals -varaston ja uusin siistimiseen tarkoitetun siveltimeni. Itse tilasin myös BPS:n läpinäkyvän leimasimen, jota en kuitenkaan vielä sen enempää testannut.


Leimauslaatat alentuivat muutamankin kerran ja laitoin tilaukseen tällä kertaa neljä laattaa. Kaksi niistä isoja ja kaksi pieniä, mutta tavallisten, pyöreiden, laattojen sijaan ostin kaksi neliön muotoista. Pitsikuviot ja geometriset kuviot tulevat itsellä aina tarpeeseen, joten nämä laatat tulevat varmasti olemaan erittäin kovassa käytössä.


Hypnotic Polish. Yhdessä Annien kanssa tein kimppatilauksen Hypnoticille ja hankin sen kauan kaivatun Dance Legendin Holy Diverin, ILNP:n Lulun sekä kaksi arkkia MILV for Hypnotic Polish water decaleita.


Essence. Joensuussa Essencen tuotteita löytyy helposti kävelymatkan päästä, joten kävin täydentämässä leimauslakkavarastoani. Essencen Stamp Me! White on ollut erittäin toimiva valkoinen leimauslakka ja sen lisäksi hankin tällä kertaa myös mustan. Musta leimauslakka ei kuitenkaan vakuuttanut laadullaan kuten valkoinen, joten taidan edelleen pitäytyä Konadissa sen suhteen.

2 kommenttia:

  1. Ootko ehtiny testailemaan BSP:n siirtokuvia? Onko ne hyviä. Oon iteki niitä miettiny, sit ku saan nykyistä varastoa vähemmäksi, että koittaisin. :D Tilasin Adeninan loppuunmyynnistä melkoisen läjän ja niitä on aina vaan!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On tullut paljonkin kokeiltua ja oon kyllä tykännyt! Laatu on ollut tosi hyvä; jämähtää kynnelle sopivassa ajassa ja kuvat on peittäviä. Eli kun Adeninalta tilatut loppuu, niin kyllä voin suositella näitä! :)

      Poista

Every comment brightens up my day :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...