7/15/2016

Ilosaarirock


Ilosaarirock on tänä viikonloppuna ja E:n kanssa hommattiin liput sunnuntaille. Lauantaikin oli tiukassa harkinnassa, mutta lopulta artistikattauksen ja E:n työvuoron vuoksi sunnuntai saa riittää meille tänä vuonna. Vaikkakin pakko myöntää, että Gouldingin tilalle otettu Passenger olisi kyllä vähän kiinnostanut..Sunnuntaina meitä kutsuu erityisesti Paradise Lost, mutta JVG on hyvä livebändi (vaikkei ihan omaan musiikkimakuun istukaan) ja kun tilaisuus kerta on, niin pakko käydä katsomassa, että mitä se Cheek livenä tekee. Itsehän en pysty ymmärtämään, että mikä siinä Cheekissä ihmisiä näin hurjasti viehättää, mutta käydään nyt tsekkaamassa. Lisäksi rockin päättävä Volbeat tulee varmasti olemaan näkemisen arvoinen.


Ajatus kynsiin tuli siis automaattisesti Ilosaaresta ja logon väreistä. Kynsissä sai olla paljon erilaisia printtejä ja värejä ja ne saivat olla muutenkin räväkät. Ihan hurjan räväkkä kokonaisuus tästä ei syntynyt, mutta pidän näistä silti. Raitakynsiin arvoin muutamaa erilaista tyyliä, mutta raidoilla ja mustavalkoisuudella harvoin voi mennä vikaan.

Sally Hansenin pikakuivattava päällyslakka ja China Glazen Liquid Leather ovat kumpikin loppumassa, mikä vaikeutti siistin lopputuloksen aikaansaamista. Ainakin kuvauskäsi onnistui kuitenkin sillä saralla..jotenkin. Kynnet ovat kyllä omaan mieleen ja varmasti jaksan viihtyä näissä koko viikonlopun. Toivottavasti ne myös kestävät yhtä hyvin kuin aiemmat lakkaukset.


Toivottavasti sunnuntaina meidän rokkipäivän kelit ovat kohdallaan, Passengerin huominen keikka kuuluu parvekkeelle asti ja viikonlopusta tulee muutenkin onnistunut! Mukavaa viikonloppua myös muille Ilosaareen saapuville!


Mitä mieltä rokkikynsistä? Onko muilla suuntana Joensuu ja Ilosaarirock?

OPI - Where Did Suzi's Man-Go?
Gina Tricot - White
China Glaze - Liquid Leather
El Corazón - Cosmos
Nail Vinyls

2 kommenttia:

  1. Hienot kynnet! Itsekin olen miehen kanssa ilosaarirockiin menossa. Volbeat on ehdottomasti nähtävä <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Volbeat tuntui olevan kovasti fanien mieleen, itseeni ei kyllä uponnut. Jokainen kappale kuulosti melkein samalta kuin edellinen :D

      Poista

Every comment brightens up my day :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...