11/04/2016

Kukkia Pariisissa


Ensilumi. Miinusasteet. Kellojen siirto. Talvivaatteet. Marraskuu. Mikä ärsyttää eniten? Talvivaatteet. Nahkatakkikelit olivat tänäkin vuonna ihan liian lyhyet ja nyt pitäisi jo olla sonnustautuneena lämpöisimpiin vaatteisiin. Ensilumi tuli todellakin varoittamatta Joensuuhun, onneksi lähti myös yhtä nopeasti. Mutta se riitti muistuttamaan talvivaatteiden puutteesta. Siisti villakangastakkini on todella vanha, toinen talvitakki taas on urheilullisempi. Tarvitsisin ehdottomasti siistin takin kaupunkikäyttöön, mutta hinnat ovat tähän taloudelliseen hetkeen ihan liian korkeita. Kauniita ja istuvia takkeja olen löytänyt vain Vero Modalta, mutta sata euroa takkiin on tällä hetkellä ihan liikaa. H&M:n 30 euron takki olisi budjetissa, mutta mikään kokovaihtoehdoista ei istunut tarpeeksi hyvin päälle. Onko teillä mitään vinkkejä? Siistit talvikengät löytyivät onneksi halvalla, joten puolet talvivaatehuolista jo hoidettu. Takki vain olisi sekin melko tärkeä..


Mielessä täysin toisenlainen idea, mutta tätä sitten kynsille päätyi. Onneksi tuli pitkästä aikaa kaiveltua siirtokuvavarastoja, kynsistä tuli nimittäin omaan silmään kovinkin kivat. En halunnut siirtokuvien taustalle pelkästään valkoista lakkaa ja Picture Polishin Parisista kuvat eivät olisi tarpeeksi erottuneet. Paris on melko laiha lakka ja muiden kynsien peittämiseen vaadittiin kolme kerrosta. Siksi Parisilla ja valkoisella toteutettu liukuväri on sopivan vaalea, mutta näkyy kuitenkin siirtokuvien takaa. Liukuväri elävöittää lakkausta mielestäni kivasti ja sitoo siirtokuvat muuhun lakkaukseen mukaan.

Oon jotenkin ihan superiloinen siitä, että Born Pretty Storen leimauslaatat ja siirtokuvat on oikeasti hyvälaatuisia. Helposti voisi olettaa, että halpa ja laadukas eivät ole adjektiiveja, jotka toimii yhdessä. Tällä kertaa kuitenkin asia on toisin. Kymmenen siirtokuva-arkin setti kustantaa tällä hetkellä 5 dollaria ja kuviot ovat oikeasti laadukkaita. Inhoan pientä näpertämistä ja siksi siirtokuvia tulee käytettyä melko harvoin, mutta näiden kynsien jälkeen tuli oikeasti fiilis, että erilaisia siirtokuvakynsiä voisi tehdä useamminkin. Ainut miinus siirtokuvien käytössä on reunojen siivoilu. Itsestä tuntuu aina, että reunat jäävät pakostikin röpelöisiksi. Ehkä harjoituksen puutetta?


Vaikka näiden kynsien siirtokuvat ovat testiin saatuja, on kyseessä silti ihan oma, rehellinen mielipiteeni. Kävin äskön kurkkimassa ja viime kerrasta on tullut valikoimiin lisää erilaisia kuvia. Taidanpa hieman päivittää omaakin varastoa taas..Olisipa kiva, että nämä kynnet olisi käsinmaalatut, mutta siirtokuvahuijaus riittää kyllä myös. Omat fiilikset näistä kynsistä ovat hyvät, vaikka tehdessä tuntui siltä, että kynsistä ei tule yhtään oman tyyliset. Toisin kuitenkin kävi, näissä taitaa melkeinpä jopa viihtyä.

Toimiva yhdistelmä vai ei?

Picture Polish - Paris (Reborn)
Gina Tricot - White
IsaDora - Peel Off Base

*Gotten for review

6 kommenttia:

 1. Nämä ovat ihanan hempeät <3 Siirtokuvatkin on nätit, ja tosiaan sopivat liukuvärin päälle tosi kivasti :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! :) Ah, siirtokuvia on onneksi vielä laatikko täynnä :)

   Poista
 2. Kiva yhdistelmä, toimii!

  Itsehän ostan aina talvi/syksyvaatteet alennusmyynneistä eli siinä keväällä/kesällä tai sitten syksyllä, ennen kuin uudet tulee hyllyyn :'D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Tuohan on hyvä taktiikka! Itsellä on yleensä keväällä mielessä tuleva kesä, niin silloinkin budjetti menee niihin ajankohtaisiin vaatteisiin :D

   Poista

Every comment brightens up my day :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...